Najdi forum

Delam na ladji

Jaz pa delam na križarki največji ameriški družbi na svetu in potujem brezplačno. Če kdo potrebuje informacije,se vam na voljo.

Verjetno bolj delaš kot kaj drugega!

kaj pa delaš?in kako si našla to delo/zaposlitev?

Videla sem vse porte. Zdaj bom delala v campu z otroci,ker je to moje področje. Prej sem bila na drugem oddelku.
Delati na ladji je res fantastično. Ni delo za celo življenje,ampak s tem si lahko zaslužiš za stanovanje.
V Sloveniji obstaja agencija,ki je posrednik za delo na ladji.

Aha…. in sedaj sledi reklama za to agencijo…

:))))

Prozorno že od samega začetka!

Torej si videla vsa pristanišča WAAAuuuu noro. Ja kje pa je ta agencija. Pa oni verjetno vse zastonj zrihtajo?

Bravo! To me pa res zanima!!!

Prosim te, povej mi, kako je sedaj v Vladivostoku. Ali so hotel Karolina že obnovili. To je tisti, ki je takoj v hrib iz pristanišča. Ko sem bil jaz pred dvema letoma tam, so ga ravno obnavljali.

Koliko sedaj stane prenočišče v njem?

Aja, pa tam je bil močan klub motoristov. Pred dvema letoma so tam organizirali svetovni zbor. Ali so počistili vse tiste rekvizite, ki so jih postavili po mestu?

lp

bv

Agencija je v Kopru. V portih sem vedno šla ven. To je bilo res super.
Srakoper- kaj si mislil s tem,da vse zastonj “zrihtajo”?
BojanV-nisem bila v Vladivostoku tako,da ti ne znam nič povedati.

Kako pa je v Bombaju?

Ali je tista železnica tik ob pristanišču še speljana tako, da morajo vsi busi preskakovat tiste luknje? To je čisto v pristanišču, saj poznaš…

In v Riu, ali so očistili dovoz v pristanišče, ko sem bil jaz tam, si se skoraj ubil, ko je ladja plula čez tiste podvodne sipine ali kako se jim reče…

Tudi sueški kanal, kako si se počutila ob tistih strmih stenah, ko se pelješ skozi kanal?

lp

bv

🙂

Občutek imam kot,da me preverjaš,da sem si vse skupaj izmislila. Ladij je ogromno in nisem bila v tistem koncu kot ti praviš.
Si tudi ti delal na ladji??

a pol je blo to res super da si šla v portih ven. Kaj vse si ti potem že videla? Ja agencija če vse zastonj zrihta? Una v kopru kot praviš? Potem si se verjetno peljala tudi ob celi hrvaški obali? Joj to mora bit res super?

No, sedaj je pa že čas, da poveš ime agencije. Čisto slučajno, da ne bo videti kot reklama…

Joj, sreča da lahko tako okoli ovinka narediš…

In škoda, na potovalnem forumu ljudje celo poznajo kakšno pristanišče…

Razen da si se zlagala še kaj drugega, ne samo to da si hodila po pristaniščih…

Veš, Sueški prekop ali Sueški kanal je eden najpoemmbnejših pomorskih prehodov. Vse ladje, ki gredo iz azije gredo lahko v Evropo po dveh poteh
1. Sueški kanal, krajša pot, ampak zaradi plitvega ugreza ni primerna za ladje z globokim ugrezom,
2. Pot okrog juga Afrike, mimo Rta dobrega upanja, glede na to, da nafta ne more skozi Suez, so začeli graditi tim. supertankerje, ki lahko izkoriščajo velikost za zniževanje stroškov transporta.

Opravičujem se ostalim, ampak očitno je, da naša ladjarka, glede na napisano, tega ne ve.

Pristanišče v Riu je eno najpomembnejših južnoameriških pristanišč. Tam sem bil pred 9 leti, ampak verjamem, da ga niso spremenili oz. prestavili. In tam, kjer je, ni možnosti za podvodne sipine, saj stoji na skalnem terenu.

Bombay, eno najpomembnejših azijskih pristanišč. Žal, ampak ne spominjam se nobene železnice v pristanišču.

Tako da nam ostane samo še, da končno na glas poveš, za katero agencijo bi rada delala reklamo.

Problem bo samo še tvoja verodostojnost, očitno govorimo o različnih stvareh.

Manjka samo še, da te vprašam, kako so angleži dosegli, da so Nemci v 2. svetovni vojni v londonskem pristanišču nasedli, ko so hoteli napast Anglijo…

lp

bv

kakorkoli – punca je bila ali pa ni bila na ladji… to ni važno. važno je to, da je preplula cel svet, videla pa NIČ, razen umazanih pristanišč 🙁

kaj ni že to dovolj žalostno, zakaj bi preverjali verodostojnost?!

Ladjarka,na katerem koncu si potem ti bila?Povej kaj si videla?

Ne oziraj se na fovšarijo. Povej nam ki nas zanimajo potovanja od porta do porta in seveda denar. Ali se dobro zasluži? imaš mogoče kakšen naslov agencije? če seveda ni to skrivnost! Ali si bla dolgo na ladji, kaj vse si videla? Jaz bi tud šel za kakšno leto dve! daj povej malo več!

Kot prvo ,ladja ni potovala iz Azije. Kot drugo- s tem,ko sem napisala,da sem bila v vseh pristaniščih prosta (to je odvisno od dela na ladji) pomeni,da sem šla v mesto ali na obalo-vsekakor pa nisem gledala samih pristanišč.
Očitno ljudje ,ki niso delali na ladji,tega ne vedo. Jim nič ne zamerim,ampak tudi ne maram take reakcije.
Upam,da ti vse to veš kar jaz vem,ko sem bila v kraju.
Ker smo vsevedi,kajne??
To je bilo mišljeno za BojanV.

Sicer pa se agencija imenuje Invermore shipping ltd
potovala sem po karibih,Miami,Canada,N.Y.C,Boston,Portland,California,Mexica,South Carolina….tak,da sem veliko videla. Odhajam nazaj,ker je res super. Sem le na počitnicah.
Za tiste,ki jih res kaj zanima,naj mi pustijo email.
lep dan vsem

Ne morem verjet, kako ste jo napadli. Še posebej Bojanv…kar začel napadat z enimi kraji, pa še pojma ni imel, kje punca dela (na kateri ruti). In ko toliko lapa o tem, da gre za reklamo za eno agencijo:
1/ to kako je potem samozadostno opisal vse kraje v katerih je on bil in o njih nekaj ve.. temu bi se ravno tako lahko reklo samopromocija
2/ tudi če je reklama, zakaj za vraga ne, če v redu vse zrihtajo. Je blo že preveč horor zgodb na ta račun.
In ja, verjamem, da ima čas, da se sprehodi iz ladije in ja potem lahko reče, da je določeno mesto videla. Mogoče ga ni “doživela”, ga je pa vsekakor videla.
Srakoper ti pa že nehaj s to Hrvaško.. obstajajo tudi drugi kraji, s kateri bi lahko obmetaval turiste.

Hvala za tvojo reakcijo. Vidim,da obstajajo tudi taki ljudje kot si ti, ne pa nekdo ki ima osebne probleme.

No comment, ne potrebujem vedeti, kje punca dela. Citiram: “Videla sem vse porte.” Očitno pa je vse porte prespala, ali pač laže.

Samopromocija? Hm, mogoče. Ampak jaz sem tam kar opisujem, res bil, tako da pisem o svojih izkušnjah.

Vsi razen vaju pa smo jasno opazili, da gre pri vsem skupaj samo za reklamo neke agencije. In za reklamiranje obstajajo mediji, ki so namenjeni reklami. Vam je zmanjkalo strank, spoštovana gospa?

Tu pa govorimo o svojih izkušnjah na poti, ne o reklamiranju agencij.

Dovolj o tem, vsj z moje strani.

No,saj takih komentarjev res ne potrebujemo. Torej je res bolje,da bo to vse iz tvoje strani.
Ne vem v čem je point,da bi delala reklamo za neko agencijo,če res ne bi bila na ladji. Itak pa mi je vseeno kaj si misliš.
Pomembno je,da imam čisto vest.

Na kateri ladji delaš ?Imam nekaj vprašanj, kakšen mail imaš?
Pa še nekaj o teh bedakih, ki imajo neumne komentarje, te bi moral administrator teh strani zbrisat dol, sam sem administratorju že pisal, da se jih znebimo iz teh strani

Se strinjam. Takim ljudem res ne bi smelo biti dovoljeno,da pišejo nesmiselne komentarje.
Napiši-če lahko tikam, tvoj email,da te kontaktiram. Sicer naj bi bil pod robert12345,pa ne deluje.
Napiši prosim kar v tekst.
se tipkava.

Robert! Če bi bil na forumu prisoten dalj časa, bi vedel, da tukaj vlada anarhija in da administrator pač NIMA ČASA za upravljanje tega foruma. Zato tudi nezadovoljstvo uporabnikov…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close