Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice izlet Nova Gorica,Solkan -kaj videti?

izlet Nova Gorica,Solkan -kaj videti?

Prosim vas za pomoč …

Skupina okoli 40 ljudi, bi preživela sredi decembra petkov večer in soboto v Novi Gorici. radi bi se ogledali kakšno zanimivost, recimo kako pršutarno ….???

ali imate kak predlog , kaj se splača videti , mogoče tudi predlog za kako dobro kosilo( kje) ?

za pomoč vam bom hvaležna ..

lep dan

Hja … za pršutarno bi se morali zapeljati mal do krasa, pa še prej bi se morali verjetno kaj zmenit … Glede samih znamenitosti v okolici Gorice pa si lahko pobrskaš malo tu … http://www.novagorica-turizem.com/

Svetujem vam obisk grobnice Burbonov na Kapeli (Kostanjevici nad N.Gorico), pri frančiškanih.
Pršutarna je pa res na krasu:)))

Za kosilo pa svetujem gostilna pri Hrastu ali na Kekcu.

lp,Kristi*

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

Pa solkanski most si le oglejte. Je res nekaj posebnega. In prav pod njim se nahaja gostilna Žogica. Prav posebna gostilna s prav posebno hrano.

Živi in pusti živeti

Pa Sveto Goro si oglejte – lep pogled nanjo je tudi od Solkanskega mosta

Na poti iz Solkana na Sveto goro, je gostišče in restavracija Oddih. Pokličite šefa Dragota. Pri njem je vsak gost CAR. Cene pa so zelo povprečne.

Jaz sem vsekakor za Žogico!

Za videt pa kar so povedali, drugo pa ne vem…

lp

v Novo Gorico sem priseljena (tukaj sem približno tri leta) in sem že od začetka zelo razočarana nad tukajšnjo gostinsko ponudbo. Vse gostilne z dostopnimi cenami so zeeeeelo povprečne, natakarji neprofesionalni. V gostišču Oddih sicer še nisem bila, odsvetujem pa Žogico in Kekca. Sama tja 40 ljudi ne bi peljala (še vedno raje v Žogico), razen če niso res zelo nezahtevni. Res je vse zelo povprečno. Sama bi se raje odpeljala kam na Kras; na izlet pa morda po Brdih.

Pa na Cerje se povzpnite (to je nad Opatjim selom) boste imeli čudovit razgled na SLO in IT. Pa na Mirenski grad (to je božja pot in odlična razgledna točka). Restavracija pa v Vrtočah (ob Mirnu) res na nivoju!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close