Najdi forum

bolgarija

Letos smo se odločili, da gremo na dopust v Bolgarijo.Potujemo z dvema otrokoma.Eden je še dojenček.Zanima me, kakšna je hrana v Bolgariji?Vem sicer, da je podobna srbski, a ne vem kako je kaj primerna za 10-mesečnega dojenčka.Če morda kdo ve, ali se tam da dobiti v trgovinah otroško hrano in plenice.

ne, v BG ni mogoče dobit ne plenic ne hrane :)) kakšno butasto vprašanje ! Kaj misliš da je to tretji svet al kaj !!!

Kaj moraš res 10 mesečnega froca vlačit po svetu in z njim “poživljati” dopust?
Vsaj kakšno leto ali dve počakaj.

Ali nismo družinam prijazna oz. naklonjena družba?

Krištof

za tako majhnega otroka ti ne priporocam bolgarije.kljub reklamam ,da imajo vse,ni tako vecinoma je ,ce ze imajo zelo drago.pojdi raje v grcijo.

Mi smo bili z 2 letnim mulčkom. Hrana v hotelu je O.K., vedno se kaj najde za otroka, če le ni kakšen alergik. Je pa naš otrok na dopustu zbolel in smo ga peljali k zdravniku, ki je bil v hotelu. Večina hotelov ima svojega zdravnika, če pa ga vaš hotel nima greš pač v najbližnji hotel, ki ima zdravnika. Urejeno smo imeli zdravtsveno zavarovanje za tujino. 4 dni smo vsak dan šli z otrokom na pregled, dobil je sirup in neko kremo. Vsi so bili ful prijazni, pa je vse skupaj na koncu stalo malo manj kot 50€.
Tako, da mislim, da ni panike tudi z manjšim otrokom. Mi smo plenice vzeli s seboj. Ko je bil naš otrok še majhen smo imeli s seboj grelnik vode in sem mu opoldne pred spanjem naredila kar juhico iz vrečke in zlate kroglice. Drugače pa je pri 10 mesecih že jedel z nami.

Ja, ja,… najprej štalca, pol pa kravca.

Krištof

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close