pčitnice v toplih krajih z dojenčkom
Sam žal nisem imel možnosti potovati z svojim sinom v mesecih po njegovem rojstvu, saj pred 17 leti pač čas in miselnost nista bila ravno naklonjeni temu. Vendar sem kasneje na počitnicah in potovanjih srečal veliko staršev z dojenčki, kateri so skupaj brezskrbno uživali. Letos sem v Tuniziji spoznal družino s 3 mesečnim sinom. In moj nasvet: potovati v troje je še lepše kot v dvoje in videla boš, da se svet ni postavil na glavo. Za začetek priporočam v teh zimskih mesecih mogoče Egipt ali Dubaj, ker sedaj tam ni tako vroče. LP
MarkoP,
vsekakor se strinjam s teboj, res pa je, da če sta starša prej veliko potovala, zakaj ne bi sedaj, ko imata otroka (to se mi ne zdi ravno preseravanje).
Lahko pa tudi šestmesečnik uživa na potovanju, ker ima mamico in atija 24 ur na razpolago, kar je doma skoraj ne mogoče. (če že ima mamico, atija zagotovo nima – služba).
lp
Tudi jaz se pridružujem zadnjim prispevkom. Midva sva že pred otrokom veliko potovala in kaj zdaj ko imava otroka. Ga pustiva doma pri babici?? Babica bo uživala tri dni – kaj pa potem. Jaz pa bom vseskozi z mislimi pri otroku. Zato midva najino malo vedno vzameva s seboj na kratko ali dolgo potovanje. Prvič smo šli pri njenih 8 mesecih in v vsakem njenem obdobju je dugače sprejemala nove kraje in ljudi, ter bili smo skupaj. Zdaj pri treh letih pa ji je to, da gremo na počitnice z letalom, z avtodomom povsem del njenega življenja. Gremo pa zato – ker nas to veseli, ker SMO RES SKUPAJ in ker se vedno vrnemo bogatejši za nova doživetja in nove izkušnje. Tudi otrok!
Forum je zaprt za komentiranje.