Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Koliko sveta ste že videli?

Koliko sveta ste že videli?

Jaz
– Avstrija, Italija, Madžarska, Hrvaška, Bosna, Makedonija, Češka, Grčija, Tunizija, Francija. Čez Švico smo se samo peljali. In še jagoda na smetani – INDONEZIJA. Čimveč takih jagod si še želim, samo ne vem, kdaj bo to možno.
Kaj pa vi?

hrvaška, italija, avstrija,madžarska in tu se konča.
enkrat sanjarimo o kakšenm Baliju ali kaj podobnega ampak to so samo sanje….

v ŽIVO ?

Rusija, Hrvaška, Makedonija… pa že konc…

V živo ja.

Ljubljana, Koper, Postojna, Maribor, Pekel

Zagreb, Dunaj (pod prisilo), Pula

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

pol držav v Evropi

izven O

….nemčija, madžarska, italija. hrvaška……….indonezija, tajska……

in upam da bomo tud s tamalim šli kam deleč…

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Počasi umira kdor postane suženj navade, ponavljajoč vsak dan iste poti, kdor ne zamenja prestave, kdor ne tvega in zamenja barvo oblek, kdor ne govori tistemu, ki ga ne pozna. Pablo Neruda

aja pa še nizozemska

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Počasi umira kdor postane suženj navade, ponavljajoč vsak dan iste poti, kdor ne zamenja prestave, kdor ne tvega in zamenja barvo oblek, kdor ne govori tistemu, ki ga ne pozna. Pablo Neruda

Pol Evrope, ZDA, Kanada, Mehika

bi še več, ampak trenutno imam druge prioritete

Hrvaška,Bosna,Italija,Avstrija,Nemčija,Madžarska,Grčija.Po moje je to vse.

vso evropo, severno ameriko, nekaj indonezije, želja mi je še J afrika 🙂

Avstrija, Italija, Hrvaška, Belgija, Nemčija, Švica, Francija, Grčija.

Italija, Avstrija, Nizozemska, Francija, Nemčija, Grčija, Španija, Portugalska, Madžarska, Tunizija, Hrvaška, BiH, Češka, Anglija vse od naštetih so bila potovanja v času, ko sem bila še študentka, jasno omenila sem samo države kjer sem bivala nekaj časa tistih prehodnih je pa še nekaj. Imela sem kar nekaj ugodnih možnosti za bivanje v ZDA in tudi drugod v bolj eksotičnih krajih ampak ne upam na avion smrkkkk smrkkk, sem šla samo enkrat z letalom in je bila huda nevihta nas je premetavalo kot v konzervi…

Madžarska, Avstrija, Nemčija, Francija, Hrvaška, Srbija, Egipt, Italija

Hrvaška, BiH, Srbija in ČG, Grčija, Turčija, Bolgarija, Avstrija, Italija, Švica, Francija, Španija, Monako, Madžarska, Češka, Poljska, Nemčija, Belgija, Nizozemska, Danska, VB – torej samo Evropa.

aja, lahko bi še povedali, kje vam je bilo najlepše. mogoče pa dobim še kakšno idejo.

Razen držav, na katere mejimo (razen Madžarske) še Nemčijo in Dansko. Žal nikoli ni bilo časa za kaj več, čeprav so želje bile. Ravno ko sva si mislila vzet čas za turnejo po Evropi, sem zanosila in ker bi potovala z motorjem in je bilo meni strašansko slabo, se nisva odločila za to pot. Ko bost otroka toliko stara, da me ne bosta rabila ravno 24 ur/dan, bova ta plan zagotovo uresničila.
Sicer bi pa z vesljem obiskala južno Ameriko.

Čez ograjo, do sosedovega vrta.

avstrija, severna italija, hrvaška, švedska, london, avstralija, kuba. vleče me v afriko (namibija). pobožne želje;)

Zelo lepo je bilo na Nizozemskem in v Nemčiji – bavarski dvorci. Ostale države: Avstrija, Hrvaška do Zadra, Češka, Italija prehodno z krajšim postankom pa še Bruselj. Ja pa še predlani dopust na Djerbi.
Velika želja pa je Irska.

@fna, najboljše počitnice sva imela z možem na Liparskih otokih na Siciliji.

Slovenija- velik del, Hrvaška, Bosna, Avstrija, Nemčija, Italija, Francija, Španija, Poljska.

Nikjer nisem bila kot tipična turistka. Povsod sem živela pri družinah, imela nenehnestike z domačini.

Najlepše mi je v Franciji.Sploh podeželje – ljudje so zelo prijazni. jezik mi je pa najlepši italijanski al pa španski. In obojega se bom enkrat naučila.

hrvaška (neštetokrat), bosna, srbija, črna gora, madžarska, italija (neštetokrat), francija (2x), monako, avstrija, nemčija, belgija, velika britanija (3x), turčija (2x), egipt, tunizija

v bližnji prihodnosti pa še skandinavija, vzhodna evropa in severna amerika (zda verjetno že septembra)

Nekaj malega pa: Evropo praktično celo z izjemo vhodnega dela, Islandijo, vzhodni del ZDA, Mehiko, Indonezijo, Singapur, Sri Lanko, Gano, Ugando, Eritrejo, Egipt… Vse v lastni režiji in večinoma sama.

Imam pa tudi en greh: Od bivše juge razen Hrvaške nisem videla (še) nič:-(

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close