Indonezija?
Zivjo, zanima me, ce ima kdo kaj izkusenj z Indonezijo poleti, kaksno je vreme in to. Tudi jaz sem namrec v soli in sem zato zavezana na poletne pocitnice. Kaj pa kombinacija Malezije in Indonezije? Ima kdo kaj izkusenj s tem? Nisem se se namrec odlocila, kam letos poleti, zato sprasujem zelo na splosno.
Jaz sem bil pred tremi leti septembra v Indoneziji. Java, Bali, Lombok. Kar se tiče vremena, je podobno kot pri nas, morda malo bolj vroče in vlažno. Ni pa nobene panike. Lani sem bil avgusta v Jordaniji in je bilo zaradi izjemne vročine precej težje potovat. V petih tednih, kolikor sem bil v Indo, je deževalo samo zadnjih par dni, ko sem bil v Kuti na Baliju.
V Maleziji še nisem bil.
Če te še kaj zanima, kar z besedo na dan.
lp m
Zivjo!
Še ena učiteljica se oglaša….Lansko poletje smo bili v Indoneziji in sicer na Baliju, Lomboku, Gillijih, Sumbawi in Floresu. Vreme je poleti idealno, ljudje so prijazni, otoki zanimivi, zivljenje pa poceni…skratka super, priporočam. Mi se letos spet odpravljamo tja in sicer verjetno najprej v Malezijo, potem pa še na Bali. Lani si si vizo za Indonezijo lahko zrihtal v Ljubljani, letos moraš pa baje na Dunaj. A veš mogoče, če se jo da takoj dobit v Kuala Lumpurju?
Lp Eva
Pravkar sem klicala na ind. ambasado, kjer pravijo, da moras na Dunaj po vizo. Podatke lahko tja sicer tudi posljes, iskat pa jo moras it osebno.
Njihova spletna stran pa je:
Lp
Forum je zaprt za komentiranje.