V Egipt s katero agencijo???
malo drugačna in cenejša varianta potovanja.
lp l
>Jaz sem bila pred dvemi leti na križarjenju za 8 dni s TAO… Luksuzni hoteli, luksuzna ladja… >Aranžma 150000 sit (popusti na hitre prijave)
>Priporočam….
Evo, kako je potekalo potovanje: leteli smo v Kairo, bili tri dni v Kairu, v tem času smo si pogledali piramide v Gizi in sfingo, Memfis, muzej, izdelovalnice parfumov in papirusa, bazah Kahn el Khalili, tretji dan ponoči smo imeli notranji let do Asuana, kjer smo spali v najbolj luksuznem hotelu Old Cataract, kjer imaš suit, v katerem je Agata Christie pisala Umor na Nilu. v Asuanu smo šli za cel dan na vožnjo s feluko, ki je starodavno egipčansko vozilo na veter (nima motorja), obiskali smo nubijsko vas, kjer imaš možnost jahanj kamel. Nato smo šli na ladjo, ki je plula tri dni, vmes pa smo si ogledali Dolino Kraljev, Nefretete tempelj, razne templje, ki se vseh sploh ne spomnim več. Kot sem rekla smo jadrali tri dni, izstopili smo v Luxurju in šli z busom v Hurgado. Tam smo imeli zadnji dan zase, oziroma za ogled koralnih grebenov.
Ti povem v osmih dneh sem videla ogromno stvari, veliko sem se naučila in v končni fazi tudi imela čas zase….
Kot sem rekla, aranžma je stal 150.000 (15.000 sem imela popusta na hitro prijavo – se splača), v ceni je bil polpenzion, ponekod celo polnipenzion… Vodenje ODLIČNO, imeli smo Milana, ….
Martina
Jaz sem bila decembra 2005 v Egipu s Kompasom.
Moram reči enkratno organizirano in super vodička. V Sloveniji smo plačali božično večerjo, ker pa v hotelu ni bilo nobene posebne večerje na Božič, smo se pritoževali. Ampak je vodička vse zrihtala, da smo dobili v Sloveniji vse nazaj povrneno. Priporočam Kompas, ne bo ti žal !
LP, Nataša
Forum je zaprt za komentiranje.