Kapverdski otoki
Poglej si tale link:
http://www.sta-lj.com/forum2.php?stran=zapisi&nid=409
Govori se tudi o eni italijanski let.družbi,ki vozi na Kapverde in je baje poceni.
jast sem letel iz benetk 3.9. s TACV,povratna13.9.TACV.vzel karto potom ilirike v n.gorici(169,392.00sit)kabo verde ima edino mednarodno letalisce na salu(za enkrat,naj bi delali se eno na sao tiagu,kjer je tudi glavno mesto-praia).jast sem bil na salu prve tri dni in zadnja dva,drugace sem bil na sao vicentu,v mindelu in sal se resnicno lahko skrije .prevoz je pa tako ,lahko potujes z ladijami oz. trajekti,katamaranov nisem videl.(sem 3dni spal pri Robertu iz norveske na njegovi 8metrski jadrnici,s katero je prijadral na Cabo Verde.vsaki dan samo iskljucno trajekti)so defenitivno cenejsi od letal VENDAR moras racunat na vremenske razmere na atlantiku,kajti pasati znajo biti zelo hudi in zato kdaj pa gdaj trajekti obticijo.domacini ce se le da uporabljajo letala razen pred njihovimi festivali,ko uporabijo vsa sredstva da pridejo na destinacijo(sem imel problem dobit karto Sao vicente-Sal ,kert je bilo vse zasedeno,tako trajekti kod letala).ce gres dol,ti sal najmanj priporocam,jast sem prezivel na Sao Vicentu v Mindelu(otok umetnikov)in samo NORO!(pa se ceneje od Salaza nocitve za 40-50%nizje).sploh pa je 10 otokov na raspolago:)). dej uzivat
ps.pouprasaj keejah za vec informacij(zivi na Cabo Verdih)ti bo rada pomagala(poisci pod uporabniki)
l.p.astek
Forum je zaprt za komentiranje.