Izlet….Rožnik???
Lepo pozdravljene…
Malo sem v zaostanku, pa vendar!
Bernardica je že večkrat predlagala, da skupaj “vrežemo” pot pod noge in se odpravimo na Rožnik ali pa na kak drug grič.
Zanima me koliko je interesa in kdaj bi se dogodek dogajal??? In kam bi pravzaprav odkorakale….
Kdaj in kaj vam je najljubše in kdaj imate največ časa na voljo?
Da se jest potem lahko naprej zmenim z vremenom in temperaturo, da bo primerna in nas ne bo kaj zezala 🙂
Torej najprej s predlogi na dan, potem bom pa naredila ožji izbor in objavila še en post, ki bo šel pa ZARES 🙂
Lepo nočko vsem, ki spančkate. Lepo delo vsem, ki delate … in lep dan vsem, ki ste zakorakali v petek 🙂
Pa pa
sonček
jaz hodim zadnje čase velikokrat na rožnik, vsaj enkrat na teden. ne vem pa, če bi mi ustrezalo to početi skupno, saj si sama določam tempo – glede na lastno počutje – malo hitre hoje, pa malo teka, pa spet malo hoje… seveda pa se vam včasih rade volje pridružim, saj živim ravno 50 metrov od poti za na rožnik.
Jaz bi šla med tednom ali pa za vikend,samo drug teden imam popoldan in mi spet nagaja turnus…..rada grem v družbi na špancir,lahko pa povabim še Dušana,da bi nam kaj razložil o gibanju in še kakšen odgovor na kakšno vprašanje iz prehrane in gibanja……Malo moške družbe ne škodi….ne???
Ciao,Andreja
Hojla…
Meni je pravzaprav tudi bolje, če bi se vse skupaj dogajalo med tednom. Vikendi so pri meni nek ritual, ki se mu kar s težavo odpovem.
Glede datuma in časa pa “prosto po prešernu”… Kar predlagajte same, kaj vam ustreza in kaj ne.
Inge – takole je, če se zmenimo, da gremo gor skupinsko, bomo šle tako, da bo tempo primeren za vse. Saj itak ne bomo šle vse vštric, ampak, če se gre skupaj … se tako potem tudi gre.
Če si ti želiš teka in kondicijskaga treninga pa ti predlagam, da greš na Rožnik sama.
Drejča – glede časa se lahko dogovarjamo po mili volji. Glede Dušana pa iskreno povem, da meni ni čisto nič do njegove družbe, še manj pa do njegovih “strkovnih” komentarjev.
Če se gremo gibat, se gremo gibat.
Če pa si želimo pomagat, svetovat in razlagat takšne in drugačne znanosti pa se da marsikaj povedat tudi tu. In pravzaprav ne vem, čemu se Dušan s svojim strokovnim znanjem, ne udeležuje naših debat in vprašanj na forumu?
Če pa je interes prodaje H***** na Rožniku pa najlepša hvala za ponudbo… ampak ne hvala!
To je seveda moje osebno mnenje in če si mačkice želijo Dušana na sprehodu – je meni tudi prav!
Za mačkice vse 🙂
Lp sonček
P.S. Predstavnika moškega spola pa že imamo!
ok jaz vas počakam na vrhu s presenecenjem , sam bom moral gor z avtom ker presenecenja ne morem nosit tok v roki :))
No takole je….
Medi se je odločil, da bo šel z nami. Ampak nekaj brunda, da je zanj Rožnik čist preveč premalo… in da gre edino pod pogojem, da lahko da babico za vrat … in s polno paro v hrib…
No saj verjetno, se bo še sam kaj oglasil pa napisal več, o svoje projektu :DDDDDDDDDDDDDDDDD
Lp sonček
drejča ti kar pridi se bomo ze zmenili , sej znamo povedati če nam ni kaj všeč 🙂 res pa je da v zivo tezje koga das malo koga na ignor :)) samo z malo volje se vse da :))
Hojla…
No jaz bi prosila mačkice za komentar.
Sama sem slišala že nekaj različnih komentarjev v stilu, da “nismo na isti valovni dolžini” in pravzaprav se moram kar strinjat.
Koneckoncev zagovarjamo popolnoma različne vidike prehrane.
Jaz sama nimam problemov z družbo, mi pa nikakor nebi bilo prav, da bi se katerakoli od mačkic počutila nelagodno in nesproščeno. In najverjetneje se tudi vidva v takšni družbi nebi ravno fajn počutila.
Zato prosim za komentarje ostalih udeleženk.
P.S. Drejča še vedno ne vem odgovora, zakaj Dušan ne podaja svojega strokovnega in trenerskega mnenja, ko pa je toliko vprašanj … tako o prehrani kakor o gibanju.
Lep večer,
pa brez zamere…
Lp sonček
O hrani (ups, upam, da bom uspela iti zraven) bomo “blebetali” toliko, kot bo naneslo. Glede na to, da ne gremo na “požrtijo” , bo najbrž tema bolj o čem drugem, če bo pa o hrani, bo pa o hrani.
Sicer pa, ko bomo “laufali” gor na Rožnik, posebno mede, ki bo mene nesel:-)))), do vrha ne bomo mogli govorit. Na vrhu se vržemo na potico in flancate, pa čaj z rumom, pa spet ne bomo mogli govorit…..
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Lepo nedeljo vam želim!!!!!!
Draga moja,zakaj si jezna :To pomeni,da le nisi tolerantna do vseh,ki so drugačni.Kaj če bi bila druge barve????Mislim,da sem morda mal pretirala s tem,da se bomo pogovarjali o prehrani ipd,ker je meni v bistvu,da spoznam s kom četam tu na tem forumu.Spoznala sem že limfomčke in moram reči,da smo se prav lepo imeli.Kar izreci se za ali proti,smo v demokraciji,kakor tudi z moje strani,da pridem,ne?
Ne bo komerciale,ampak rezultatov svoje prehrane itak ne morem skriti,boš pač videla kako in kaj,o tem ne bom govorila,vse je v dejanjih….
Ciao,ni potrebe po nelagodnosti,vsi nosimo kakšne komplekse:suhi,debeli ali kakršnikoli,a se jih lahko rešimo…..Tudi jaz sem imela 100 kg,a sedaj lahko ponosno povem,da mi ratuje moj eden najtežjih projektov v življenju.Kakšni so bili drugi?Eden je bil:vzgajati sami dva sinova(eden je v 3.letniku srednje,drugi 2.letnik faksa),
drugi je:nehala kaditi po 22 letih(pri 40.-ih)….potem jih je bilo nekaj manjših……a sedaj izpostaviti ravnovesje v svojem telesu in življenju……
Zato mislim,da se ti ni treba bati,da bi se slabo počutila,ker nikogar ne želim ne jaz ne moj najboljši prijatelj in sopotnik,da bi se zaradi naju počutil slabo….želim ti lepo sončno nedeljo in veloko dobrih občutkov….morda pa se srečamo na maratonu,ciao…..Andreja in Dušan
Forum je zaprt za komentiranje.