Prvič na Tajsko
Pozdravljeni,
zanima me če je tajska primerna izbira za popotovanje če greš prvič tako daleč? Hodila sem malo po nam bližnjih državicah pa še to z agencijo….Kaj mislite? Je primerno za prvič? Šla bi v lastni režiji in v paru…(no mogoče bomo celo trije). Me pa zelo zanima ta država….
Izkušnje, nasveti, …so dobrodošli!
jah tajska…sami lepi spomini me vezejo tja…
drugace je moje mnenje taksno da je tajska zelo zelo (ce ne celo najbolj)primerna za nabiranje popotniskih izkusenj.zelo pogosto se dogaja da ravno zacetnikom ponudi najvec.
ceprav vas bodo poskusali veckrat in za vsako stvar nategnt si boste zelo hitro prisli gor kako in kaj.in prav je tako.
na tajskem sem bil ze kar nekajkrat in zelo dobro poznam mesta in zivljenje v njih tako da ce te karkoli zanima me vprasaj(po mailu)
lp
Jst sem par mesecev nazaj na odklop.com – u dobila karto za 120 čukov. Sem pa slišala, da je zdej še več navala, tako da so tudi karte zelo drage (čist nenormalno), tako da se mora vsak sam vprašat, če se mu splača…
Drugače pa je Tajska verjetno primerna za začetnike. Sej nategvat te pa večinoma itak hočjo povsod.
Če imate čas, pa priporočam Laos, ker je res lep in še ni tolk turističen.
Lp
Jah, če karta stane čez 200 tisočakov, potem je to sigurno drago (vsaj zame)…
Ko sem kupovala karto, se mi je kar par osebkov smejalo v fris, ko sem jim rekla, da hočem it čez kak teden in taisti so mi zaterjevali, da ne bom dobila karte pod 180.000 sit….no, pa sem jo vseen… in to ceneje kot pa, če bi jo kupila prej…je pa to vedno loterija! Kako se odločit je pa odvisno od vsakega posameznika.
Forum je zaprt za komentiranje.