Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Katere agencije mate najraje?

Katere agencije mate najraje?

Par dni nazaj je bla na TV ena oddaja o slabih agencijah in problemih z njimi. Pa me zanima kire agencije mate radi oz. mate z njimi same pozitivne izkusnje?

Pozitivne izkusnje:
-Soncek
-Linda
-Tao
-Tentours

Vendar tukaj govorim samo za nabavo letalskih kart, vedno so se potrudili, dosedaj……..

Brez konkurence AGENCIJA OSKAR iz Kranja.

Na morje že 4 leta hodim s tur. agenijo Relax in sem zelo zadovoljna. Na potovanja pa sama ali pa z različnimi agencijami, med katerimi pa ne bi posebej pohvalai nobene.

lp, Maja

jaz imam tud zelo dobre izkušnje z agencijo relax
drugače pa ni nobena prave pohvale vredna

rajši sam po netu zbrskam kaj

pozdrav!!

s turističnimi agencijami ne potujem več ker jim gre samo za denar in imam slabe izkušnje z njimi
potujem v lastni režiji, tako vidim več in še ceneje me pride ter si za oglede vzamem toliko časa koliko ga potrebujem, se pravi brez tekanja po muzejih in mestih, pa tudi z turističnimi vodniki nisem imel dobrih izkušen
to so moje izkušnje

Negativne :
-Kompas Holidays in sicer : obirali so nas kot kokosi, placevali smo posamezne karte vodic pa je pridno potem na kaselcu placal skupinsko karto. Torej take in podobne trike je vodic kar precejkrat uporabil.

Pozitivne, so bili prijazni in kar smo se zmenili to je tudi drzalo :
-Globtour
-Via Slovenika
-Vard

Svetujem :
– Tui ( sicer je tuja agencija pa vendar )

Pozitivno:
počitnice preko INTELEKTE, zadovoljna s prijaznostjo pri tel. naročilu počitnic in z vodiči (vedno imajo enega izkušenega vodiča in dodatno še kakšnega pripravnika)
preko Intelekte smo potovali lani in letos, obakrat zelo zadovoljni

Pozitivno:
počitnice ali potovanje s KOMASOM kadar vodi DRITA MAHNE, ki je vodička z dušo in srcem, res priporočam njeno vodenje (bila je na Santoriniju in Kanarskih, pozimi na smučanju v Franciji)

Negativno:
da imaš popust pri KOMPASU če plačuješ z njihovo kartico, tj. Eurocard, kjer je pa članarina taka, da, se ti popust izniči, same kartice pa itak ne rabim, ker imam viso. Nimajo pa popusta na stalne stranke, npr., kar pa pogrešam tudi pri drugih agencijah.

Poznam pa veliko ljudi, ki potujejo z Relaxom, so bili vsi zadovoljni z njimi.

Po mojih izkušnjah: ocene od 1 do 10:
-Kompas: 6
-Odisej: 5
-Collegium: 9
-Dober dan: 6
-Ilirika: 8
-bivši M&M turist: 9
-Tentours: 7

Mi z druzino ze vec let hodimo na pocitnice s Kazipotom in smo izjemno zadovoljni. Smo prisli k njim, ko so nas zelo razocarali pri Intelekti (smo letovali z njimi na Karpatosu in smo morali sami poskrbeti za vse, ker je bila njihova predstavnica cel teden ignorantska, ce se nisi prijavil na noben izlet, je nisi vec zanimal, o otoku pa so moji otroci vedeli vec kot ona… ).

Sam svoja agencija – najboljše izkušnje.

Pozitivno:

Globtour – vse je bilo točno tako kot so nam predstavili, dobra organizacija, tudi na mestu samem se je vodič potrudil in uredil zadeve, če je imel kdo kakšne pripombe, skratka – super!
Atlas airtours – solidno – hotel in pot v skladu s predstavljenim opisom, ni pa bilo organizacije, ampak glede na to da smo bili na Hrvaškem, smo se brez problemov znašli sami

Negativno:

Intelekta – obup – 2 dni pred odhodom so nam spremenili hotel kao iste kategorije, ki pa je bil povsem nekaj drugega:
morali bi imeti klimo – je ni bilo
morali bi imeti samopostrežni zajtrk – dobili smo kos prepečenca in maslo
morali bi biti v centru mesta – bili smo nekje na hribu stran od dogajanja
To so samo glavne stvari – vodička ni želela reševati pritožb – 2, ki so jima celo noč iz WC-ja bruhale fekalije in sta bivakirala na balkonu, da se ne bi zadušila, so po dveh dneh proti doplačilu premestili v drug hotel

Zelo pozitivna izkušnja z agencijo Oskar iz Kranja, bila sem z njim v Egiptu.
Odisej je bil tudi v redu.

Najbols je it sam, brez agencije. Odkar sm sla lani prvic me noben vec ne preprica da grem z agencijo.
Drgac pa slabe izkusnje z ZMT-jem.
Sej res da je zavod za mladinski turizem, ampak tko kt v koloniji pr 12 letih pa tud ne rab bit.
Ce se pa ne vkljucujes njihovih izletov, pa ”zabavic” te pa v hotelu ”pozabjo”.
In pol das dnar za taksi do pristanisca in te skor kap zadane k ni velik manjkal da bi ladjo zamudile.

Mislm tri osebe pozabit, mors bit pa res izjemen vodic. Katastrofa, pa ce mi zastonj placajo pa ne grem vec z njimi.

lp

Vedno v lastni režiji!
lp
dani

Mene pa nekaj zanima: Vse agencije se rade hvalijo z animacijami vsepovsod – na poti, v hotelih. Jaz pa ravno tega ne trpim, da bi kdo organizirano skrbel za mojo zabavo, saj nisem ovca v čredi, da bi se morala na potovanju igrati neumne igrice v lastno in drugih zabavo.

Zanima me, kaj pa vi?????

ja sej glih o tem sm govorila da je tko pri ZMT-ju.
Cez eno uro bovla parti, se dpbimo pol vsi v isti diskoteki…
katastrofa

Jaz se teh “zabav” nikoli ne udeležujem in vidim, da se jih tudi drugi zelo malo. Sploh, ker so včasih ob takih nemogočih urah.

lp, Maja

Zadovoljna z Oskarjem iz Kranja. Bila v zahodni Turčiji. Pa še popust 5% imaš za naslednja njihova potovanja.

Hoj,
men je najboljša TRAVEL POINT iz Kranja – imajo (po moji oceni) najboljšo internet stran, kjer vse urediš!

Vedno v lastni režiji, razen enkrat v Tunizijo – hammamet s safarijem.
Nam bolj ustreza, da sami razporejamo čas.

Ko hočem da me pedenajo od nog do glave in se jaz lahko v miru kopam in sončim je to definitivno INTELEKTA, s katero sem uživala zadnja štiri poletja. Tudi ko so nastopile težave s hotelom, je vodička uredila še več kot sem od nje pričakovala. Za potovanja druge vrste pa agencija “jaz in internet” in moram biti zadovoljna.

mene tud to ful moti imate prav kot ovce v čredi

fuj

pozdrav!

Negativna izkušnja s Collegium na absolventski izlet, kjer si res kot ovca v čredi, vsako leto ista scena in vsako leto te samo ožemajo… Najprej govorijo da kako je cool povsod poskrbljeno za animacijo, potem na ladji izveš, da se ta animacija plača.

Intelekta,Kompas,Globtour so zakon,Ilirika en navaden šrot:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close