Legolend Nemčija
Hi!
Konec junija ali v začetku julija si želimo iti v Legolend. Smo družina z dvema otrokoma (5 in 8 let).
Šli bomo s svojim avtom. Če je kdo že bil v Legolendu bi mi bila vsaka informacija dobrodošla. Ali res obstaja neka soba, kjer loviš kocke in kolikor jih ujameš, toliko je tvojih?? Sin se namreč tega najbolj veseli.
Kje prespati? Ali se še kaj drugega izplača pogledati v bližnji ali malo daljši okolici?
Hvala za vse informacije že v naprej…
Mika
Mi smo obiskali Legoland na Danskem poleti 2001. Mogoče je v Nemčiji kaj drugače, ampak morda ti bodo pomagale naše izkušnje.
Kot je bilo že povedano, najbolj mi je v spominu ostal GUŽVA. Na kakšne bolj zanimive stvari je bilo potrebno čakati tudi po 45 minut. Priporočam, da si za ogled vzamete 2 dni, ne vem pa, kako je potem z vstopnicami. Bile so prav drage, mislim da bi bilo potrebno plačati tudi za otroke od 2 let naprej, tako da smo našega malčka (3 leta) kar prešvercali mimo vhoda. Kot vse ostale stvari na Danskem je tudi tukaj vse zelo drago, zato vzemite hrano in pijačo s seboj. Zelo pogost (in prav nič čudaški) je prizor, ko se družina sprehaja po Legolandu, oče pa nosi v rokah veliko hladilno torbo dobrot.
Glede primerjave z Gardalandom: pravzaprav tega ne moreš primerjati. Medtem ko je Gardaland precej adrenalinski, v Legolandu tega ni. Vse atrakcije so zelo miroljubne, poudarek je na konstrukcijskih značilnostih lego kock. Zelo primerno za otroke.
Lepo se imejte.
lp
Forum je zaprt za komentiranje.