Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice mali otroci in družine

mali otroci in družine

izjava leta na forumu travel.over.net:

če ostali otroci preveč kričijo , se maščuješ z svojimi !

izjava leta upokojenke v topovšci:

/ dva nadebudneža nista in nista dala miru /

upokojenka je hiperaktivnost skalmirala: saj sta kot ena dva paža !

temu prepuščam vsem , ki so se in se še bodo k kratkem ukvarjali z plenicami, njegovo veličansko se je poročilo z gospo literaturo / benka pulko z motorjem in ima 1 : 1000000 šans da bova kdaj par /ni pa nemogoče , kajti največjemu komercialnemu slovenskemu aforistu in trn v peti marsikakšnega slovesnkega aforista frediju / kjer je fredi ki je tak v redi ni prostora za konkurenco / uspelo koruzništvo z eno poslano knjigo njegovih aforizmov z slavno karikaturistko aljano.mimogrede cenjen časopis ki ji objavi večino njenih fotografij in ima celo stalno razstavo najboljših mi gre na kozlanje !

imeti otroke je lepo, turistični delavci imamo radi družine kljub skakanju sem in tja ker več zaslužimo, tako da smo oboji srečni.jaz sem trenutno zelo srečen ker mi nobeden ne piska in ne vriska , to mnenje pa utegne spremeniti moje javno vzpenjanje po družbeni lestvici vip / prešernova nagrada je njegovemu veličanstvu kot me vito imenuje zelo daleč /

torej post vaš , in zanima me če se katera slovenska družina odloči za letovanje v predsezoni ali posezoni in kako kaj obvladate sistem rezervacij, popustov in dodatnih ugodnosti.kako so vas veseli v z toplicah in v kampih in kako se zmenite z sitnim kamp sosedom , ki ravno bere delo , vaši otroci pa decibelirajo / proizvajajo hrup /

kot rečeno ,
post je vaš !

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close