Najdi forum

TOPOLŠCA

V TOPOVŠCI SO KONČNO ODPRLI ZUNANJE BAZENE.KER GREM V KRATKEM TJA SE TEGA VESELEGA DOGOTKA ZELO VESELIM.ČE KDO NAJDE NA WEBU LINK ZA REPORTAŽO OTVORITVE NAJ JAVI.

PRIPOROČLJIVA GESLA:

TOPOLŠICA
RADIO TEDNIK CELJE
VAŠ KANAL

lep pozdrav lord walški – ki gre na lordske počitnice v topolšco

zanimivo v eriki v kranjski gori ni placa.tudi v topolšci je težko dobit.treba je rezervirat več kot mesec pred odhodom, rezervacijo naj potrdijo pismeno.da ne bo težav.

je pa zanimivo da ima hotel larix v kranjski gori nižje cene penziona – mislim da okoli 7 jurjev za en teden – topolšica pa 8 če pa je manj kot 5 dni je cena za penzion 8900 sit.hotelska animacija je vključena v ceno. / doplačila za izlete /

kar je v topolšci najpomembnejše – zastonj kopanje kjerkoli / pa še omarica in fen gratis /

lep pozdrav lord walški

http://www.lordwales.com

cau lord.
koliko pa stane ce bi se jst hotla sam za en dan it namakat?
lp

jaz sem iz topolšice pa ti povem da bazeni se ne obratujejo .odtvoritev so naredili ker so koncali z delom drugace pa zacnejo obratovati poleti.bazeni so narejeni za poletje in zato tudi se ni mogoce tam plavati .drugace pa imajo tam notranja bazena in enega zunanjega ki je povezan z notranjim.usluge so na nivoju, drugace pa je to bolj penzionski bazen .uzivaj

jaz sem iz topolšice pa ti povem da bazeni se ne obratujejo .odtvoritev so naredili ker so koncali z delom drugace pa zacnejo obratovati poleti.bazeni so narejeni za poletje in zato tudi se ni mogoce tam plavati .drugace pa imajo tam notranja bazena in enega zunanjega ki je povezan z notranjim.usluge so na nivoju, drugace pa je to bolj penzionski bazen .uzivaj

2 jurja samo plavanje brez namestitve cel dan.ležalniki in omarica gratis.pol dneva in študentske ceneje.uživaj!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close