Najdi forum

KORZIKA

Kakršne koli informacije bi bile več kot dobrodošle !

– kempi
– kaj je mus videti, doživeti …
– najlepše plaže …

karkoli !

hvala!!!

B.

Kampov je zelo veliko, ni noben problem, julija se še kar dobi prostor, cene so različne glede na število zvezdic, večinoma pa so dokaj normalne (do 25 eurov za štiri – 2 otroka)

Tudi plaž je veliko, meni se je zdela lepa Pinarellu na vzhodni obali, pred Porto Vechiom, sicer pa jih je veliko na južnem delu, med Porto Vechio in Bonifaciom in na zahodni obali, kjer se ustaviš med vožnjo in skočiš na plažo. V glavnem je povsod mivka.

Videti: Bonifaccio, kalanke (na cesti pred Portom), zahodna obala v celoti, mi smo bolj gorski, pa nam je zelo odgovarjala notranjost – okrog mesta Korte (Restonika, angleški slapovi – bolj reke).

Korzika je pravi naravni rezervat in je v celoti zelo pestra in lepa narava, čeprav še nisem bila na severu.

LP Mimi

zanima me,koliko je cena trajekta-pribl.vsaj! gre i??? lp petra

Za ceno tarjekta poglej na corsicaferries.com – najcenejša varianta ( jackpot) za 2 osebi + avto pride okrog 113 evrov ( z odhodom zjutraj ali zvečer ) Če ni jackpota pa se cene vrtoglavo zvišajo. Karte lahko kupiš tudi na amzs, tam ti računajo še 2000 sit za posredovanje.
LP Tina

Včeraj sem pripotovala s Korzike. Vsa sem še polna navdušenja, sploh ne vem kaj naj napišem, z eno besedo ČUDOVITO!!! Prepotovala sva skoraj celo obalo ter se vrnila čez notranjost nazaj v Bastio.
Trajekt sva imela rezerviran in plačan že vnaprej, preko AMZS-ja, sva si pa preko interneta že sama izbrala najugodnejše termine, za dve osebi + avto, povratna karta 118 evrov.
Glede plaž, vsaka ima svoj čar, vse pa so lepe, čista voda,….
Za kakšne podrobnejše inf. mi lahko pošlješ mail, sedaj imam v spominu še vse sveže…
Lep pozdrav, Simona

lahko poves od kje gre trajekt..?! petra

Jaz mam karto kupleno za Livorno, sicer pa so strani, ki sem jo napisla zgoraj naštete vse destinacije.

Mislim, da je najbolje iz Livorna ( za nas ), karto je dobro priskrbeti prej ( obvezno ). Kampov je ogromno, vsi OK, le nekateri imajo manj drugi več sence, splača se videti celo, mi smo jo v enem mesecu prepotovali od a do ž.
Najlepše kar sem videla doslej, no saj smo tudi še vračali.

Srečno!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close