Najdi forum

zivjo!
Zanima ce ima kdo izkusnje s potovanjem po Gani!Kaksne so tam razmere..ali je varno ali ni…glede na to da so bili tam pred dvema letoma neki nemiri……..

pozdrav

urska

Zadnji nemiri so bili lani marca. Tu gre za spore med plemeni na severu. Vendar pa je zadnje čase mirno. Je pa v mestih, kjer so bili nemiri uvedena policijska ura (mislim, da je v Tamaleju zdaj od 21h do 4h). Torej če te skrbi zaradi tega, se izogibaj mestom na severu Gane. Jaz pa vsekakor nameravam obiskati Mole park.
Ko se vrnes iz Gane, se priporocam za kaksne informacije iz prve roke. Mimogrede, kako si prišla do vize?

Nas bo pa šlo nekaj letos dol…

Zivjo!

Jaz nimam se nic zrihtano….vize tudi ne…glede vize se jo baje zrihta v rimu..
Drugace jaz nameravam iti februarja drugo leto s tropsko odpravo delati za 2 meseca dol!
Pa mal nabiramo informacije kaksno je stanje tam dol!
Kdaj ti nameravas iti?
Tudi jaz se priporocam za sveze informacije..

pozdrav

urska

Mi gremo začetek avgusta (bi blo boljš kdaj drugič, sam ni cajta)

Bomo poročal, ko se vrnemo

super!

ce se da kar na moj mail!

zupancic_urska@hotmail.com

posredujes pa mi lahko tudi svoj mail!:)

pozdrav urska

dobis mail, sam ne v forum

ti spam collectorji so preveč pregnani, emaile najdejo povsod

No, jaz grem oktobra, tako da se priporocam za info, mile. Ko se vrnem, ti pa povem svoje vtise, urska.

Hej!
V Gano grem septembra, zanima me predvsem viza, se pa priporoćam tudi za info iz prve roke!

Hi,
For all interested in visiting Ghana,contact me.I represent the Embassy of Ghana in Slovenia.
Address:gibimeznar@yahoo.com,tel:031-537587
Gilbert Meznar.

Do you have telephon number of Embassy of Ghana in Rome.

Thanks for help!

The telephone number of Embassy of Ghana is +39 (0) 6 86 215 691 or +39 (0) 6 86 217 191.

Hvala, hvala, hvala.
Na prvo številko se ni javil nobeden v desetih dneh. Druga pa v trenutku.
Kaj si že bila v Gani?

Halo,

kaliko stane ta usluga, viza sama in kako hitro jo je mogoce dobiti?
Hvala za odgovor.

Viza za Gano stane 25 EUR in jo dobiš najkasneje v reh dneh, najmanj pa traja 1 dan. Drugače pa jaz še nisem bila v Gani, ampak odhajamo 24. julija! Polona

A vizo že imate, ali si jo urejate preko Gilberta!

Polona!

Ko se vrnes nam posreduj svoje izkusnje!

lepo se imej

pozdrav urska

Vizo si urejamo same, preko DHL-a. Včeraj smo poslale vse potrebno v Rim in jo pričakujemo sredi naslednjega tedna. Ko pridemo nazaj pa vam še poročam o doživetjih in izkušnjah!¨LP Polona

Tole preko DHL-ja je pa draga varianta! Kolk točn pa, če ni skrivnost?

Za DHL das sigurno 10 jurjev, če ne več….. Gilber hoče met pa 10 eurov

polona: Kdaj ste pa za karte rezervirali?

Mi gremo v Gano tri, tko, da bomo dale za DHL vsaka 9000 SIT za stroške pošiljanja, smo se pa zanimale pri Gilbertu, njemu bi plačale 36000 SIT za vse tri, ker smo bile takrat edine zainteresirane za ganske vize in bi šel v Rim samo za nas. Nas je prišlo ceneje z DHL-om, se pa lahko zgodi, da je če povpraševanje po vizah veliko, preko Gilberta pride veliko ceneje. Polona

Aja, karte smo pa rezervirale 5. maja. Polona

RAvnokar sem se vrnil iz Gane, kjer sem bil 3 tedne. Ful lepo in ful varno. Niti enega koflikta, slabe namere, ali karkoli drugega. Ce si ti prijazen z njimi so oni s teboj. Tko da ce imas namen odpotovat tja – POJD!
A.

Ce pa se zeli kdo kakrsne koli informacije – sveze – iz prve roke, ali pa videt kaksno digifotko pa mi naj pise na asarlah@hotmail.com in bom rade volje odgovoril oziroma kaj poslal.
LP
A

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close