Najdi forum

letalske karte

Živjo!

Mene pa zanima kako urediš stvari glede letalskih kart če hočes odpotovati nekam vendar za nedoločen čas… ko ti pač zmanka denarja se vrnes domov?
Poleg tega me zanima če ima kdo izkušnje z delom v tujini…če se je komu že zgodilo da mu je zmanjkalo toliko denarja, da si je moral v tujini najti krajšo zaposlitev?Zanima me predvsem za države kot so Tajska, Laos, Vietnam, Malezija…

Hvala vsem!

Živjo!

Mene pa zanima ce ve kdo kaksno poceni varianto za do Pariza sredi aprila.

thx

Če startaš sedaj, je najceneje kar peš…

če ne poznaš, lahko preveriš na oprtnem vlaku. tam je običajno zastonj

lp

bv

kaksna zajebancija je zdaj to?

če to jemlješ za zajebancijo, prav. nekateri pa to poznajo in ne mislijo tako.

lp

bv

ce pogledas prvotno temo – letalske karte… s tem nima oprtni vlak nobene zveze. Ostaja pa seveda vprasanje zakaj BD ni odprl nove teme, s katero oprtni vlak pac ima zvezo. Uboga palcica pa ni dobila niti drobtinice.

oprosti, bd je spraševal po poceni varianti za pariz. to je resna varianta transporta, le da je z vlakom. očitno ni uporabna, prav….

lp

bv

ustreza pa tudi kriteriju bd, da greš nazaj takrat, ko ti ustreza,saj nimaš karte, odvisen si le od prostora in volje, le da velja za omejene lokacije v Evropi in ne na Otoku, ali pa tudi, nisem poskusil.

lp

bv

Nič nisi napisala za kakšno časovno obdobje gre, a je to 6 mesecev al 2 let. Sej maš karte k veljajo npr 12mesecev pa vzameš tako….

A ve kdo za kksno pocen varjatno za Limo? no pocen, to pomen do 180 000 s taksami vred. pa ne rect, erazem, ker tm sm ze probala. niti sta, te tud nc nimajo. a je kdo ze letel tja?

Živjo.

Poizkusi Aviatic d.o.o. na Šmartinski 130, e-mail je aviatic@aviatic.si, tel.št. pa
01/524-21-80.
Jest sem lani letel do Ria de Janeira(ostal tam en teden), letel naprej do Santiaga de Čile, popotoval naprej severno po Čilu, Boliviji in Peruju pa nazaj domov z Lime(povezava Frankfurt-Brnik tudi vključena) pa je bila karta 210.000 SIT z vsemi taksami.Če bi bila karta samo Lima-Lima bi bila nekako največ 160.000 SIT.
Lp

Viro

hey, jaz sem bila zdej v zadnjem letu 2x tam in me je vedno prislo okrog 172 jurjev. je pa stvar taka, da navadno se pri erazmu kar potrudijo najti najcenejse zadeve; sej majo agencije vec ali manj iste baze za brskat po kartah. ne vem, jaz sem lani pri avanturi kupila, se pa splaca it se v low seanson, t.j. je od let. prevoznika odvisno kdaj je, se pa konca okoli 15.6. navadno. ce rabis kake inf. se oglasi, dobro poznam peru.
aja pa ce kaj izredno poceni najdes, daj sporoci
p.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close