Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika recepti za likerje, sirupe

recepti za likerje, sirupe

Dragi formovci! lepo prosim ali ima kdo recepte za pripravo raznih likerjev? Kako jih pripravljate. Hvala in pozdravček. Petra

Uf, o tem je bilo pa že precej napisanega – čokoladni, jajčni, teranov, vanilijev, in drugi okusi. Vpiši v iskalnik in dobiš polno idej, postopkov, receptov…. Tudi jaz sem se odločila, da bom sedaj v kratkem naredila en jajčni in en teranov liker.
LP
zala

Za visnjev sem napisala prejsnji teden. Lp Babi

Hvala punce, kaj pa razni zeliščni likerji? Slišala sem že za pivov, janežev, metin, … liker (likerji iz žičke kartuzije)vendar se jih nikakor ne znam sama lotiti zato upam na vašo pomoč.

Hvala vsem.Sedaj imam zbirko kar nekaj receptov, če katero zanima naj mi sporoči. Lp

kaj pa pomarančni in limonin liker????

petra a mas vse recepte zbrane??’ bi se pripročala ker moj računalnik tako počasi dela da ne najdem nč

lp

Petra je preveč da bi objavila zbirko kar tukaj? sicer se pa priporočam na email: sonce_rumeno@email.si.

lp
d.

Živjo punce! Receptov je deset strani tako, da mi prosim pošljite mail pa vam jih z veseljem pošljem na vaš mail.

Lp

Mojega že imaš, hvala že vnaprej.
lp
d.

Tudi jaz se vnaprej zahvaljujem. mimi.n@email.si
Mimi

Ojla!
Se lahko še jaz prijavim za zbirko receptov za likerje???
Najlepša hvala!!!
Gordy

gordy ******************************** <http://gordy.moj-album.com/> ******************************** TVOJ DAN BO ŠEL V TISTO SMER KOT KOTIČKI TVOJIH UST. DIAN RITTERS ********************************

Se priporočam za recepte.

mkokl@volja.net

LP in hvala Lidija

Naj še jaz pristavim svoj lonček oz.steklenico:

brankaz@volja.net

Hvala!

Še jaz bi te prosila za recepte: omri@email.si

Hvala, Tinca

enako tudi jaz se priporočam
hanica@email.si

hvala

Bi lahko prosim še jaz dobila te recepte…lepo prosim, zbiram recepte…

p, maja

Tudi pri nas bi radi pili kakšnega od dobrih likerjev.
Prosim pošlji na mimi.luznar@g-kabel.si

jaz nisem se nč dobla

Pozdravljena !

Tudi jaz se priporočam za zbirko likerčkov !

Hvala marjeti@cuden.si

Jaz bi tudi imela to zbirko. Hvala vnaprej!

minhama@yahoo.com

še moj piskerček

barbara0605@hotmail.com

hvala.

pomoje petra sploh ne odpira tega linka ker nč ni
lp

Hja, jaz tole zbirko še imam na mailu, lahko vam jo tudi posredujem, menda ne bo Petra jezna, kaj mislite?

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close