žrebičkova rebra
Ma dej nehite, no. Nekateri imamo vsaj dober okus, ok?
Ja, bil je podoben post kak teden nazaj, ker sem jaz spraševala, kako naredim žrebičkove zrezke, ampak ne boš verjela, ni nam uspelo pojesti še vsega mesa, tako da tokrat sprašujem za žrebičkova rebra, ok?
Če si vegeterijanka, pejt na svoj forum in tam žvečte svojo zelenjavo.
Živjo vsem, vidim da je tale forum iz prehrane prešel v forum “zaščtimo živali”, zato bi prosil vse tiste, ki pač ne uživajo v takšni prehrani, da nas njihova mnenja ne zanimajo in naj njihova gesla pišejo drugje , ker tut jaz lahko rečem, uboga salata kako jo lahko utrga, saj je tut ona živo bitje – ubijalec …
človek je že od nekdaj bil lovec in nabiralec.
in zato se je njegov organizem navadil na to, da rabi tudi živalske beljakovine.
Če je ta žival, ki jo pojemo za kosilo, grda, umazana svinja, ali kura, ali pa je to lep žrebiček, ali teliček, ali srnica, ali pa zajček, pa je na koncu koncev vseeno.
Melinda, naj te potolažim:
Žrebička niso redili za zakol, ampak so ga ubili zato, ker je verjeno imel kakšno okvaro, pa ne bi mogel uživati svojega konjskega življenja, v katerem bi na svojem hrbtu nosil kakšnega 100 kilskega debeluha.
Folk, se vam je skisalo? Že od malega sem jedla zajce, ker smo jih imeli v hlevu. Stara mama je pred mano žival ubila in naredila vse, kar je bilo treba. Meso smo jedli 1x na mesec, ostale dni samo zelenjavo z rižem, krompirjem ali makaroni, ker ni bilo denarja. Pustite drugim svobodno izbiro, kaj in kako bodo jedli. Zakaj je pujs boljša izbira kot mačka? Se pujs ne pusti crkljat? Ni lušten? O, pa je! Pa kobilice, ta luštna bitjeca? Nekje jih kar pohrustajo. Pa naj jih! Zato jih meni še ni treba,pa če jih cel svet je.
Potem so tu še jagenjčki, odojki… A šunki se pa ne upirate? Sploh taki nemastni, aneda?? Pršut, njami…
Forum je zaprt za komentiranje.