Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika a kupite kdaj en dan strah kruh?

a kupite kdaj en dan strah kruh?

ga kdaj kupite? v pekarnah imajo npr da kruh, ki ga niso prodali tekom dneva pred zaprtjem prodajo po 4 eure za 7kg. v vreči je ali kruh od tistega dne, ali od enega dne nazaj. pri nas gre kruha kar veliko, imamo pač enga poba ki ga veliko poje, pa ga velikokrat kupimo, v skrinjo, in odtajamo po delih.

tudi vi to kdaj storite? ali le svež kruh?

Če bi bili veliki potrošniki kruha in če bi ga ugodno prodajali bi ga definitivno kupila in dala v skrinjo.

Kruha pojemo bolj malo in itak jemo starega, ker ga imamo za več dni. Kupujemo pa skoraj vedno rženega in skoraj ni razlike med svežim in starim. Brez problemov kupimo tudi star kruh.

Od kar vem, da svež kruh ni preveč zdrav, pa tudi količinsko nisem imela nobene meje, večinoma jemo vsaj en dan star kruh. Pa še tega sem pri sebi omejila na minimalno količino.

R

Ne kupujem.
Kupim svez kruh, ga dam v hladilnik in ga imamo za vsaj pol tedna.
Veckrat sma specem kruh, razen zdaj, ko je vroce, pa ga rajsi kupim.

Nisem vedela, da kje prodajajo cenejši star kruh. Če bi naletela, ne bi imela nobenih predsodkov.

Jaz kruha kupujem minimalno, niti ne vsak dan. Sem pa videla v Hoferju, da prodajajo kruh prejšnjega dne za pol cene. Zdi se mi pa, da tudi Mercator po 19.00 uri prodaja kruh s popustom.

Ne da ravno kupim kruh od prejšnjega dne. Če pa bi bil, ga bi zavila v folijo in dala v zamrzovalno skrinjo. Ko se znajdeš brez kruha, je pogret v pečici tak kot svež.

Še finta za ljubitelje kruhovih cmokov: suh bel kruh narežem na kockice in ga zmrznem. Zabela, mešenje in vse je gotovo v času, ko zavre krop.

Pri nas smo trije in se to skoraj ne jemo kruha razen kadar nas res zagrabi 😀 Vecino kupimo polnozrnati toast in se tega meljemo skoraj cel teden.Obcasno pa kupim namesto toasta polnozrnati hlebcek v hofru ( pa ne 1 dan starega) 😀

jemo samo svež kruh, starega nikoli

Vsake toliko grem v Mercator po 19. in si nabavim koruznih štručk (njam) po polovični ceni. Nekaj pojemo takoj, drugo damo v skrinjo. Pri šestih štrucah se pozna po 5, 6 evrov.

tako sem vpašala…včasih nam je kar nerodno namreč ga kupi starega.ampak pri nas ga gre res veliiiko…

nikjer več ne zasledim starega kruha.še kadar sem ga iskala so mi rekli,da ga morajo vrniti zaradi inšpekcije.kupujem samo štručke.

Kupim brez problema. Moja mama dela v večji trgovini in dobijo na razpolago ves kruh, ki ga niso uspeli prodati tisti dan. Pač dajo ta kruh v nakupovalni voziček in pustijo pri izhodu in si lahko vzamejo. Isto z jogurti, ki jim je pretekel rok trajanja tisti dan. Meni se to zdi super, ker vsaj ne vržejo v koš.

nikoli…en dan starega jem pa samo v nedeljo…na morju pa še to ne.

Na tvojem služb. koncu ga ima vsak dan pekarna Damajanti, tudi slanike od 20. ure dalje.Če vidijo, da bo ostala večja količina, spustijo cene že popoldne. Od 19. ure dalje pa Mercator.

R

Na tvojem služb. koncu ga ima vsak dan pekarna Damajanti, tudi slanike od 20. ure dalje.Če vidijo, da bo ostala večja količina, spustijo cene že popoldne. Od 19. ure dalje pa Mercator.

R[/quote] vem,da ima damajanti zvečer akcijo 50% za kruh.samo sem že 100x povedala,da ne delam v KC.hvala vseeno.lp

No, jaz pa še v nedeljo ne starega 🙂
Ne maram starega kruha, tako da vedno kupim toliko svežega, kot se ga poje. Če ga kupim danes in ga kaj ostane, ga jutri sigurno ne bom jedla, ker ga ne maram.

sicer ne… ampak kruha praktično ne jeva… 1x tedensko kupiva polnozrnat hlebček in to je to….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close