Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Današnja Jamieva oddaja in kje dobiti tunine zrezke?

Današnja Jamieva oddaja in kje dobiti tunine zrezke?

Si je kdo ogledal njegovo današnjo oddajo?Zanimajo me recepti jedi iz krompirja in, če morda kdo ve, kje se dobijo v Ljubljani tunini zrezki.

Hvala!

Je še komu ogaben, nehigineski način kuhanja, krompr pa je pripravil kot za prašiče. Vse meša z rokami, vmes na domofon, stika po omarah, pa spet malo zmeša solato…bruh…
Jaz že ne bi jedla njegove hrane, ne, ne!!!

Sem že čisto blesava, a sta oba kuharja v nedeljo delala tunine zadeve? Jaz sem gledala Billa popoldne in on je tudi ustvarjal s tuninimi zrezki.

LP
Draga Rožlana!Če bi gledala vse oddaje Jamieve kuhinje,bi opazila,da so bili določeni ljudje podobnega mnenja kot ti. Večkrat pa je sam Mojster opozoril,da so vsi “artikli” skrbno oprani in da si tudi on non-stop pere roke,ampak kamera tega enostavno ne posname,ker bi oddaja bila tako dolga 5 ur.Zanima pa me če Ti ko vzameš doma sestavine iz omare ali predalov npr. žlice, za vsako umiješ le te in roke.Če pa bi Vsi ljudje vsaj podobno kuhali ali pripravljali hrano kot Jamie ali Bill bi bilo veliko manj bolanih ljudi.
Lepe dneve želim!
Marko

Jap, verjetno bi bila oddaja bistveno bolj zanimiva, če bi prikazovali pranje zelenjave… :-))) Sicer pa, me zanima, koliko ljudi ne bi več prestopilo praga gostiln, če bi pokukali v kuhinjo. Jamievi kuhinji in receptom pa samo kapo dol.
Sicer pa ne pravijo zastonj, da se o okusih ne razpravlja.
A ja, pa še tunini zrezki. Dobiš jih v ribarnici na tržnici, pri najboljšem sosedu v Dravljah, v Intersparu, pa sigurno še kje.

še vedno je ogaben, pa tudi navaden recept tako hvali, da je kar grozljivo. Hrana pa se mi tudi ne zdi nekaj posebnega. Sicer pa o okusih ni za razpravljat.
Vseeno pa ne bi jedla to kar on skuha, še celo na Tv je pokazal obliz prstov, nato pa je ornk zmešal solato… bljak…

tunine zrezke lahko kupiš na tržnici v BTCju

si ze poskusala skuhati kaj po njegovih receptih? jaz sem. bilo je zeeelo dobro in v glavnem tudi hitro pripravljeno. pa ne nazadnje- kuha brez kock,veget itd….pri samih receptih t.j . hrani se ne zdi ravno najbolj pomembno,kako in kolikokrat si umije roke…oddaje bi bile v tem primeru kar malo “razvlecene” in dolgocasne. ! ? meni je fant vsec,zelo dobro kuha…prav rada ga gledam. lp petra

Tunine zrezke-Leclerk

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close