Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika za primorke, tiste z obale

za primorke, tiste z obale

Pozdrav vsem na obalo. Baje ste imeli v Strunjanu, ali pa tam nekje, čez vikend praznik kakijev, ali nekaj podobnega. Ob tej priložnosti je društvo TD Solinar izdalo knjižico receptov s kakiji (pa še nekaj z bučami), recepte so prispevale Strunjanske gospodinje in pa gospod Slavko Adamlje. Knjižico mi je v službi danes pokazala koligica in se skoraj nisem mogla ločiti od nje, tako njam izgledajo recepti.
No in potem sem hotela tole knjižico naročiti in sem poklicala na TD Solinar in tam niso nič vedeli, so mi dali telefonsko številko od ene gospe, ki pa se na mobitel ne javi. Jaz bi pa knjižico res rada imela, pa ne vem kako do nje. Sicer jo lahko fotokopiram, ampak se mi nekako ne zdi fer do ustvarjalcev.

Torej, a mi lahko katera pomaga.

Se pridružujem gornji prošnji! Sem že nekaj sama ustvarjala s kakiji, kakšna dobra ideja pa nikoli ne škodi!

Tule je zanimiva povezava:

Res sem primorka, a kakijev ne jem. Samo tiste vanilja, ker so trdi. Tako, da ti ne morem nič pomagati v zvezi s kakiji.
TD Solinar naj bi pomenilo turistično društvo? Kolikor jaz vem, se njihovo turistično društvo drugače imenuje in zna bit tu ta hakeljc.

No če se katera najde s to knjižico se pridružujem prošnji, pa seveda če pride katera v Lj konec jih kaj odkupimo…

Jzst ti si taka primorka kot jaz gorenjka:)morda se malce zamenjava prostore, samo sem sedaj jaz v Lj koncu pri fantu…morda ti pride kaj prav:)

Lp, m

Knjižico vam lahko zrihtam. Stane pa 500,00 sit. Lahko pošljem, če vas je več iz istega kraja, pošljem samo eni za vse – prišparamo poštnino.
Sporočite čimprej.

Jaz sem iz Pijave Gorice, mi ni problema prit do Ljubljane, kaj prav dlje pa res težje.
Se pa res priporočam.

p, m

dodo, a mi lahko daš mail, prosim.

dodo, če daš kak svoj mail, ti pošljem svoj naslov, kar po povzetju magari!

Hvala!!!!! 🙂

Vse tiste, ki bi mi lahko spravili v kontakt za želeno knjižico, vas prosim, če me kontaktirate na mail: silvy.1@email.si
Najlepša hvala.

Dodo, prosim za mail! Hvala!

Bi prosila,da mi pošljete vaše maile. Veste zakaj, ne ….

DODO, moj mail: sabrina@email.si
Plačam po povzetju. Hvala in lp, sabrina

dodo, moj mail je taskad@yahoo.com

mail je v linku (klikni na ime, pa ga imaš!).
lp,
delta

sorry, ga nimaš….delta10@siol.net

Eto še mojega:

majasmid@yahoo.com

lp, m

Uauuu, kakšen link zgoraj od bince1, tisti za Živila Kranj. Namreč Živila ne obstajajo več, ker jih je že pred časom kupil Merkator, na tem ostanku njihove spletne strani ne dela več nobena povezava, ažurirano ni od leta 2002 oz. 2003.

Nekako je notri ostala zataknjena stran z recepti, dostopna je samo, če poznaš direktni naslov za naslovno vrstico. Malo sem ugibala in prišla do zbirne strani za opise ter jedi iz sadja in zelenjave, 37 jih je. Klikajte in poglejte – dokler lahko, saj se bo prej ali slej eden spomnil in vrgel tole dol iz strežnika. Mogoče se bo pojavilo kje na Merkatorjevi spletni strani?

Kakorkoli, tole je link:
LP Mimi

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close