Najdi forum

Splash › Forum › Recepti.Over.Net › Prehrana in kulinarika › Pita in hruškov kompot?

Pita in hruškov kompot?

Imam kar nekaj steklenic vloženih hrušk, ki pa so nažalost presladke in ne grejo ravno v promet, zato bi jih rada porabila kako drugače. Zanima me če se lahko uporabijo za na pito ali če imate kako drugo idejo.
Pa še to: ker še nisem nikoli delala pite, prosim še za kak recept in postopek izdelave.
Hvala.

Če imaš dan dva časa imam 2 fletna recepta za pito z vloženimi hruškami……moram pa doma poiskati recepta……..pa še za 2 drugi sladici……..lahko pa bi narezala med sadno kupo na manjše košče, bi bilo manj opazno sladko………….

Možnost bi bila da spečeš navadni biskvit, položiš gor hruške in preliješ s pudingom, ki si ga skuhala na kompotu.

Pred kratkim je tukaj ena dala idejo, da lahko zmiksaš skupaj hruške in skuto, ter s tem namažeš biskvit, ali pa hruške in smetano.

Lp, Ela S

Kroki, časa imam dosti, ker lahko počaka, tako da se že veslim tvojih receptov.

ElaS, ker še nisem kuhala puding drugače kot navadno z mlekom, me zanima, če se kuha npr. 1 puding tudi v 1/2 l tekočine kot v mleku? Bi bilo pametno, da notri dodam še sladkor? ker je že tekočina sama sladka?

Hvala obema.

Jasna, žal sem šele danes uspela dati 2 recepta v bazo receptov, mislim, da bodo že jutri objavljeni…..druge pa bom vnesla danes zvečer…..

Jasna živjo, nisem Ela, pa vseeno – če zakuham puding v kompot, nikoli ne dodajam sladkorja, razmerje pa dam isto kot pri mleku, se pravi en puding – 1/2 l mleka.

LP
d.

Ali sta recepta že objavljena?
Kje sta objavljena? Ali lahko kdo doda link ali vsaj napiše točno ime recepta?

zgoraj desno, po reklamo za miele imaš ikona->dodaj recept.
klikni nanjo potm se boš pa že znašla….

lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close