Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Mogoce vam bo vsec

Mogoce vam bo vsec

Hej!

Danes je tu zatisje; tako je tudi prav, da ste v naravi.Jaz sem dopoldne prezivela na kopanju.

Lani sem tole napisala; mogoce bo zdaj, v casu jagodicja in drugega sadja
komu zadisalo.

Ne vem, zakaj ne nastane dirktni link.Sem kaj pozabila? Lahko poiscete preko iskanja.

Naslov posta je: Borovnicev cobbler

Lep pozdrav Babi

Babi hej, evo pomoči:

Jaz linke vedno delam po postopku:

v iskalniku poiščem željeno temo. Ko jo kliknem se v bistvu odpre samo tisti odgovor, ki sem ga kliknila (zato ima tistih nekaj znakov v naslovu več). Potem na vrhu – v glavi sporočila – kliknem “na temo”. Tako vrže nov seznam. Iskana tema je vedno na vrhu. Jo spet kliknem, da se odpre. Potem označim vrstico v address (naslovu) in kliknem kopiraj. Potem se postavim med znaka in kliknem ctrl+v.

Mogoče sem komlicirano napisala, ampak je čisto enostavno. Tak malo daljši postopek pa grem zato, ker nikoli ne vem katere znake je treba ven pobrisat, da nastane link.

Upam da nisem zastonj pametovala in da bo link res aktiven ;-)).

Sončen pozdravček iz sončnega NM. Vreme je danes res prijetno.

d.

Hej,sonce!

Hvala za postopek. Seveda ni bilo linka, ker sem zipustila 21&i.

Sledila sem tvojemu nacinu do…Potem oznacim vrstico v adress in kliknem kopiraj.

Kako oznacis vrstico v adress (tam je ze izpisana cela sifra). Lahko se pomagas? Za copy odprem Edit? Imam angl. oznake. Lp Babi

Babi, vrstico naslov (oz. adress) označiš tako, da samo enkrat klikneš vanjo, da postane modre barve, nato na tipkovnici pritisneš ctrl + c (kopiraš), potem pa ctrl + v, da pač vneseš tisto, kar si kopirala 🙂

Tako kot pravi kresnica, ali pa samo z desnim klikom na miški klikneš v vrstico address (se avtomatsko počrni) in potem izbereš copy.

Oboje bo delavalo ;-))

Hej! Hvala obema;do sedaj sem prepisovala.

Za vse, ki niste na morju,da se vam ne bodo cedile sline. Morje prijetne temperature, ampak…polno sluzi. Za sreco imamo na kopaliscu varovalno mrezo,ki glavnino uspe zaustaviti. Kljub temu se ti na dlacicah nabere.
Imam ekstra grobo brisaco, da to zdrgnem s sebe, ker tus brez drgnjenja in mila ne pomaga. So pa dnevi kot naroceni, nic vlage in prijetno.
Danes smo pa kar pizzo narocili in domac sladoled: limona, jagoda.Lp Babi

Ola !

Jaz sem danes prišla iz Biograda in moram reči, da je bilo morje ful čisto. Mi je kar žal, da sem morala domov :(((.

lp, Majuška

Zadnjič sem v marketu kupila posušene paradižnike v olju. Zdeli so se mi tako okusni. Zdaj pa ne vem prav kako bi jih kar najbolj dobro izkoristila. Mi lahko svetujete kako jih uporabljate? Lep pozdrav vsem!

Ola !

Jaz jih dodam v razne omake. Zadnjič sem jih dodala k bučkam na omako.

lp, Majuška

Kar tako na kruh, res so dobri. Lahko kot dodatek k obloženim kruhkom.

Ali v omakah kaj moti lupina, se zvije v svaljke kot pri surovem neolupljenem paradižniku v omaki?
Hvala, Mimi

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close