Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Kruhomat Severin

Kruhomat Severin

Za rojstni dan sem dobila Severinov aparat za peko kruha. Z njim sem zelo zadovoljna. Le ko zvrnem pečen kruh iz modela ne morem ven vzeti tiste stvari, ki kruh meša. Sedaj mi že dvakrat ni šla ven ne na toplo, ne na hladno, ne ko sem pustila v vodi. Tako sem le vse skupaj oprala in pekla dalje. Pa bo enkrat le treba pošteno oprati. Pomagal mi je tudi “močnejši” spol, pa nič. Lahko pomate vi vsaj z nasvetom?
Hvala in LP Karolina

Hm. Meni se kaj takega še ni zgodilo. Ko zvrnem kruh ven iz pekača, vanj takoj nalijem vodo, čez kakšno urico gre zadeva zlahka ven….

Pri mojem (tudi severin) aparatu, gre lopatka za mešanje lepo ven, tako da ostane v kruhu, in jo potem izvlečem, prav tako gre ven kotliček, da lahko kruh stresem iz njega. Ko ga dam nazaj notri se lepo zaskoči, za ven pa ga močneje potegnem (ampak ne zatakne se tako močno, da bi potrebovala moško roko!). Zgleda da bo s tvojim nekaj narobe….

Pri meni lopatka ne gre ven. Pa vseeno hvala.

Pa sploh nikoli ni šla, ali sedaj kar naenkrat ne gre?!? Kot rečeno – moja lopatka gre po namakanju ven b.p.. Če ne gre se je nekaj “zataknilo” – če pogledaš na vrhu lopatke – tam mora biti majhna luknjica – mogoče se je tam nabrala moka, in je zadevo tako “zabetonirala” da noče ven? Probaj tam malo pobezati.

Hej, Karolina! Samo lep pozdrav in obilo dobrega kruha:))) Babi

Pri meni VEDNO ostane v kruhu. Grrrr!

Ti v navodilih priše, da se lopatka odstrani? Če je, ga zamenjaj. Pod lopatko se nabere kar dosti ostankov, zato je nujno, da jo odstraniš in tudi tam.

V mojem kruhomatu (clartronic) je šla lopatka ven samo na začetku. Potem pa je ostala notri in nisem na noben način več uspela dobiti ven. Sem namaka in smo vlekli in vlekli kot dedek in babica repo, pa ni nič pomagalo. Sedaj se ne sekiram več. Mi vsaj ne ostane v kruhu.

Tudi pri meni vedno ostane notri, očistim ga in operem skupaj s skledo pa je. Drugače, da lažje dobiš lopatko iz kruha ga jaz pustim ca 10 min še v aparatu in potem gre lepo ven iz kruha. Silvia

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close