Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Pofočkajmo se za srečanje ???

Pofočkajmo se za srečanje ???

Koliko vas ima namen priti, da računamo s pripravo in ostalimi zadevami.

mi smo verjetno v številki 5, 3 odrasli dva otroka.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Jaz pridem. V številki 1!

Prideva s hčerko, torej 2 osebi. LP

Pridem s hčerko petletnico sigurno, mogoče še sin (11-letnik?).
Pozdrav, Mimi

Tudi jaz pridem v številki 1!

Lp, Petra

1 odrasel in 1 otrok, morda malce kasneje še 1 odrasel

Dve veliki punci!

Prideva: Jelka in Mica = v številu 2, Luka je v službi popoldan. Lep pozdrav Mica

Debeljak M.

Prdiem s hčero skoraj 3 leta, če ne pride kaj vmes, bili smo doma zaradi , pomislite, najverjetnje salmonele (pecivo z maturanskega plesa…)se še ugotavalja.
Torej, ob nespremenjenih pogojih, dve.

2 odrasla + 1 otrok

1 odrasla.

LP Mateja

Nyah z loncem juhe zal ne more priti, sluzbena obveznost. Bi pa priletela na hitropozdravit Babi in ostale okoli 8.zvecer. samo na eno kavo, ki jo Danica iz onega avtomata tako bozansko naredi 🙂

nyah (cicerikino juho mi pa lahko prisparate, Babi)

Smejte se!

Ne bo sicer ravno juha,nekaj gostejsega,toda cicerika bo in dobis.Ti samo pridi,ko utegnes:))) Lp

Najbrž ne bo lahko, ampak nekaj za dušo pa človek tudi mora naredit, a ne? 😉 Se bom potrudila stvari tako organizirat, da lahko pridem – če prideva, prideva spet dva 🙂 (je bolj luštno na poti 😉 ).

Lp, mishika

En odrasli in verjetrno en otrok (12 letnica).
Lp

Ja, tud meni je uspelo vse uskladit tako, da se vidimo. Prideva dva odrasla!LP

1 oseba…

V ta tretje bi nam pa lahko ratalo: dva odrasla in nekaj podmladka – dva starejša dojenclna in devetletnica. Samo ta je taka gurmanka, da bi jo bilo bolje doma pustiti:)))).

Pozdravček!!

če spet ne pride kaj vmes bom drugega aprila tudi jaz z vami kuhala in požirala vaše nasvete, ideje… Komaj čakam!!!

LP,Nani

evo še mene – jaz pa moja dva nadebudneža (hči 7 let in sin 6 let)
Pozdravček Mateja
p.s. z mano pride domač kruh in kostanjeva torta

Oj,
nas pride 5 (2 odrasla in otroci-9 in 5 let, pa enajstmesečnik). Pod pogojem, da se do petka pozdravim, zgleda, da me je doletel mastitis.
Z nami pa pride še nekaj sladkih stvari.
Pozdravček

lpD

90%, da se vidimo.

Deja+3, oseba z dvema čopkoma, ki te je pozdravila pred nekaj dnevi pred izhodom v Cityparku, sem bila jaz – sem imela občutek, da me nisi spoznala 🙂 Si bila tako zatopljena v svojega +1? :))

LP, Staša

Staša,
res te nisem spoznala in sem kar nekaj časa premišljevala kam naj te dam. Med previjanjem tamalčka pa mi je kapnilo-srečanje in kokosova torta.:))
Ja, s tamalčkom sva šla za spremembo sama v “life”.
Pozdravček

lpD

pridem- 1x ! lp petra

Pridem, da kaj zvem in vas spoznam.

Natassa

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close