Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika aparat za peko kruha Kenwood

aparat za peko kruha Kenwood

Preden me kregate – vem, vem, vem , o aparatu za peko kruha se je pisalo že ogroooomno. Sem prebrala že objavljene prispevke, imam pa še eno vprašanje.
V zadnjem VIP je test aparatov za kruh. Na tem forumu zelo hvalite aparat Severin, na tem testu pa je model 3982 označen kot zelo glasen (videla sem, da ima večina na forumu model 3983 – je ta tudi glasen?). V reviji VIP pa j kot zmagovalec razglašen aparat Kenwood BM 200. Sicer hvalijo tudi Severina, komentar pa je ta, da so se glede zmagovalca težko odločili med Kenwoodom in Severinom, vendar je zmagal Kenwood, ker so vse dobre Severinove lastnosti in še več tudi v Kenwoodu za precej nižjo ceno. Sedaj me pa zanima, ali ima kdo izkušnje s tem Kenwoodom (z iskalnikom ga nisem našla). Namreč, skrbi me, da je mogoče po funkcijah boljši, ko pa se ga nekaj časa uporablja, eksperimentira, zataji – takih stvari verjetno pri Zvezi potrošnikov verjetno ne testirajo.

Helena

Helena

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close