Evita – orehi
Jaz sem jih kupila v intersparu, so takšni majhni z 12 vdolbinicami. Pozorno poglej, jaz sem jih prvič zgrešila. Je pa zraven pekača priložen tudi recept. Sem pa ta recept tudi videla v bazi. Enkrat sem naredila kroglice, kot za breskve in jih spekla kar tako, v sredini namazala, pa še malo v čokolado. Mnjam,….LP
P.S. Če jih ne boš dobila ti jih lahko kupim jaz in pošljem po pošti.Eden je okoli 1500 sit, fajn je da imaš vsaj dva. Jaz imam štiri in dam po dva v pečico.
Pozdravček!
Ena informacija za vse, ki pečete orehe ali jih boste. Jaz sem kupila modelčke v Merkurju in so po 800 sit, v kompletu jih je 24 kosov oz za 12 oreho ko jih skupaj stisneš. Meni so se zdeli poceni.
Evita ali si iz Velenja? Se mi je kar stožilo, ko sem vidla, da si jih kupila v Velenju!!!
LP vsem skupaj, Nani
Nani ali si jih kupila v Velenjskem merkurju. Jaz imam svoje že več kot eno leto in takrat sem dobesedno narobe obrnila vse trgovine, pa jih ni bilo nikjer drugje kot v Intersparu. Ali si jih kupila sedaj, kajti kolegica je vse preiskala in jih ni nikjer več našla, tako da sem ji kar svoje posodila. Napisala si v kompletu je……., ali to pomeni, da je vsak modelček zase, kajti jaz imam mali pekač, kjer je 12 vdolbinic za orehove polovičke. LP
PS. Ali si iz Velenja?
Forum je zaprt za komentiranje.