Najdi forum

Neki bi jedu dobrga danes! Se mi ful lušta :)) Kake ideje?

Jure, Jure, a bi ti mal “naokol pogledu”?

Ma sej sem .Pa če je toooolk tega. Pa se ne morem odločit :(( (Zdej bo zihr kdo reku “pol že nisi dost lačn) :))

Sej jst tud ne vem kaj bi dans jedla:)

Tak da…nisi edini:)

Baje morva mal “naokol pogledat” :)))

Naredi lecino lazanjo, recept od vceraj (ali prevcerajsnjim). Tisto se ful dobro bere. 🙂

naredi vampe! lp petra

Hej, jaz sem si naredila kuhane štruklje s skuto in pehtranom…..zelo hitro in preprosto.
Jure, drugače pa bi se na tvojem mestu odločila za kakšne špagete s tuno ali pa za kako dobro juhco (zelenjavno) za sladico pa palačinke z marmelado, čokolado, skuto, orehi ali pa šmoren – carski praženec in pa zraven kompot.
to mi zaenkrat pade na pamet, če razmišljam o bolj preprostih in hitrih kosilih!
aja, pa ribica v ponvi ali pa lignji na žaru – to je tut zelo hitr pripravljeno, 20 minutk pa lahko začneš jest.

LP Zala

Jaz sem pa včeraj za večerjo naredila piščančja stegna: najprej sem jih izkoščila, začinila, dala na pekač in pekla. Ko so bili skoraj pečeni, sen na vsak kos dala rezino prekajene šunke in rezino sira. Nato pa pekla, dokler ni bil sir rahlo zapečen. Takrat sem dala na vrh še žlico kisle smetane in še v pečico za dve, tri minutke.

Zraven pa skleda zelene solate. Njami.

joooj…mi2 s fantom sma pa danes lena. Sma sla kr iskat v trgovino piscancje palcke pa pomfri boma zraven naredla:) Mal bolj mastn bo, ampak bo vseen ql:)

Aja…pise, da lahk te piscancje palcke speces v pecici. Je to ze kdo probal? Kak to zgleda? Me bolj mika, ker bi bilo manj mastno:)

Hvala za nasvet, ce bo kdo vedu:)

Za piscancje palcke ne vem, ampak svedski studenti pecejo ribje palcke in pomfrit v pecici, da je manj mastno. Vse skupaj samo nalozis na en velik pekac, pokrit s peki papirjem in speces. Koliko casa in na koliko stopinj, pa zal ne vem, ker sama tega se nisem pocela.

Hvala Ursa, dobra ideja. Za te piscancje palcke pise, da se pecejo cca 10 min na 180°C. Bomo probali 🙂 Upam, da bo uspelo.

Mmm… Dobre so take zadeve ala piščančji medaljoni in podobno… Jaz jih dam res samo v pečico – morda malo dlje, kot piše, toliko pač, da so vroče skozi in skozi (do enih 15 minut) in to bolj na vroče (200oC).

Mishika…ti tud s pekipapirjem pokrijes?

Jaz sem te panirane zadeve pekla kar na žaru (dve plošči spodaj-zgoraj) – se ful dobro obnese, ker ni jič mastno.

Dober tek!

Pa menda nisi moj prestradani Jure!!?? :))) Kajti če si, bi moral vedet, da bova mela dans krvavice in dušeno zelje. Že diši, a vohaš?

Čavči, imejte se!

h&m,

Urša je napisala : pekač POKRIT s peki papirjem…, da ne boš pokrivala palčk!

Nisem dala nic peki papirja. Se pa ze pecejo in bojo cez par minutk peceni. Njam:) Dober tek tud vsem ostalim 🙂

To pa je res odeja.

IDEJA!!! 😉

Pri mojih pecejo tudi vedno v pecici.Manjsa kolicina na vecjem toasterju,privzdignjena plosca.Tudi domaci krompir,narezan na palcke pecem vpecici in samo poskropim z oljem,no Miha ima rad se malo pancete v kockah. Lp Babi

Kaj zdaj Jure? Si kej dobrega jedu??

Zaupaj nam 🙂

no,jure..si jedu krvavice in zelje!?? :)) je bilo “da best”!?? :)) lp petra

Mogoce se pa je kam povabil,ker je ravno student !?Jaz bi izbrala to varianto.:))Babi

babi,kako pa ves,da je res student!? ::) mogoce pa sploh ni..!?..zato sem predlagala vampe!!:) lp petra

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close