Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Žena noče športati, zato športam s priajteljicami

Žena noče športati, zato športam s priajteljicami

Žena noče z mano športati, zato sem si našel frendice, ki z mano kolesarijo, tečejo, igrajo tenis. Pa ženi spet ni prav.

Skensli jo.

oz. debil si, da si se sploh poročil z njo.

Lp

Ti, ti, žena ti.

Hja, eni misljo, da s poroko postane partner njihova lastnina.

Hja, eni misljo, da s poroko postane partner njihova lastnina.[/quote]
Aja, a da ni:-)))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Jaz sem mislila, da partner/ka ni lastnina. Samo glede na obnašanje enih v reali pa očitno je. To v smislu, da sem kot samska ženska zelo nevarna in nezaželena družba poročenim moškim :).

To je pa res. Mene v vasi ene babnice grdo gledajo….čeprav niti ne vem, kateri je njihov mož
in še nikoli nisem pokazala zanimanja zanje…če pa kerga od sosedov prosim, da mi drva
razžaga (Evo _On , ena zate 🙂 , potem njegovo ženo ziher čist “slučajno” mim prnese…
…čeprav je moja bajta na konc vasi… :-)))
Jah, sem nevarna. Kaj čmo.

To je pa res. Mene v vasi ene babnice grdo gledajo….čeprav niti ne vem, kateri je njihov mož
in še nikoli nisem pokazala zanimanja zanje…če pa kerga od sosedov prosim, da mi drva
razžaga (Evo _On , ena zate 🙂 , potem njegovo ženo ziher čist “slučajno” mim prnese…
Jah, sem nevarna. Kaj čmo.[/quote]

Ja, očitno smo samske ženske skrajno nevarna bitja. Najbolje, da se družim s 25, 30 letniki. Njihove punce verjetno en bodo ljubosumne na 40+ letnice :).

Jah, sem nevarna. Kaj čmo.[/quote]

Ja, očitno smo samske ženske skrajno nevarna bitja. Najbolje, da se družim s 25, 30 letniki. Njihove punce verjetno en bodo ljubosumne na 40+ letnice :).[/quote]

Ne se zanašat…. 🙂

Kaj misliš, da me bi napadale tudi 25 in 30 letnice? Kaj pa bi jaz z njihovimi fanti počela :)?
Kaj bi šele bilo, če bi bila taka vitka, postavna, z globokom dekoltejem, minico?

Sej dekolte imaš lahko še vedno…..je pač …hm….še malo GLOBLJI…. ;-))

Minico pa tudi, grem pa stavit, da imaš tudi postavo:-))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Ha, ha okrogla 40+ letnica v minici in z globokim dekoltejem. Bi še v rumene časopise prišla :).

Hah, najbolj posrečeno bitje, recimo meter šestdeset, pa kakšnih sto kilc, zlato rumena oblekca z črnimi pikami, bila je pa ena Francozinja nekje z kolonij, smo se srečali kakšnih deset let nazaj, jo še zdaj vidim:-)))

Išči druge rešitve. Ženi boš pa ja ustregel.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Daleč od tega, da ne bi smel imeti frendice, ampak, čisto iz firbca: kako to, da je naneslo, da so prav vse ženske?

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Daleč od tega, da ne bi smel imeti frendice, ampak, čisto iz firbca: kako to, da je naneslo, da so prav vse ženske?[/quote]
Hodi k baletu a ne. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Daleč od tega, da ne bi smel imeti frendice, ampak, čisto iz firbca: kako to, da je naneslo, da so prav vse ženske?[/quote]
Hodi k baletu a ne. :)[/quote]

Ne pa ne. :)) Kolesari, teče in pa špila tenis.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

predstavi ji kakšnega v vasi poznanega gay_a … kot, da z njim hodiš v savno, na bazen …

bol lahko frendice na ženskem kolesu na štangi vozil ☺

Ne zaupa ti, ali pa ima probleme sama s sabo.

​_________________________________________ "Attitude is a little thing that makes a big difference."

Kot bi svojo zgodbo …. realnost bral….

Zakaj ste take?

Prednost nas samskih je to, da smemo imeti svoje hobije. Od kar sem samska, športam kolikor hočem, nihče mi ne teži, nihče mi ne brani druženja z moškimi.

Večina monovcev nima teh težav, da bi jim ženske branile it športat s kolegicami. Večina jih ima te težave, da jih ženske silijo, da naj le vendarle kdaj zapustijo računalnik :).

Čista resnica…. :-)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close