Žena noče športati, zato športam s priajteljicami
To je pa res. Mene v vasi ene babnice grdo gledajo….čeprav niti ne vem, kateri je njihov mož
in še nikoli nisem pokazala zanimanja zanje…če pa kerga od sosedov prosim, da mi drva
razžaga (Evo _On , ena zate 🙂 , potem njegovo ženo ziher čist “slučajno” mim prnese…
…čeprav je moja bajta na konc vasi… :-)))
Jah, sem nevarna. Kaj čmo.
To je pa res. Mene v vasi ene babnice grdo gledajo….čeprav niti ne vem, kateri je njihov mož
in še nikoli nisem pokazala zanimanja zanje…če pa kerga od sosedov prosim, da mi drva
razžaga (Evo _On , ena zate 🙂 , potem njegovo ženo ziher čist “slučajno” mim prnese…
Jah, sem nevarna. Kaj čmo.[/quote]
Ja, očitno smo samske ženske skrajno nevarna bitja. Najbolje, da se družim s 25, 30 letniki. Njihove punce verjetno en bodo ljubosumne na 40+ letnice :).
Jah, sem nevarna. Kaj čmo.[/quote]
Ja, očitno smo samske ženske skrajno nevarna bitja. Najbolje, da se družim s 25, 30 letniki. Njihove punce verjetno en bodo ljubosumne na 40+ letnice :).[/quote]
Ne se zanašat…. 🙂
Hah, najbolj posrečeno bitje, recimo meter šestdeset, pa kakšnih sto kilc, zlato rumena oblekca z črnimi pikami, bila je pa ena Francozinja nekje z kolonij, smo se srečali kakšnih deset let nazaj, jo še zdaj vidim:-)))
Daleč od tega, da ne bi smel imeti frendice, ampak, čisto iz firbca: kako to, da je naneslo, da so prav vse ženske?[/quote]
Hodi k baletu a ne. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.