Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Priznal sem si: gej sem

Priznal sem si: gej sem

Dolgo sem to držal v sebi, zdaj pa ne morem več. Že dolgo sem zagledan v prijatelja in zagledanost je obojestranska. Kako naj to povem ženi? Otrok hvala bogu ni.

Kakšen nasvet?

Tako kot si tule napisal……..

Dober, zdej priznaj še ženi. Nima smisla čakat in ovinkarit. Lepo se vsedi z njo in ji povej.

Pohvalno, da si si priznal, še bolj pohvalno, ko boš priznal ženi. In potem v napad k prijatelju. Lepo se imej.

Brigita

Se pridružujem zgornjim mnenjem.

To je lepo, da si si priznal, da si gej. Mislm pa, da bodi zdaj še tako pošten do svoje žene in še njej povej. Najbrž, da bo doživela šok, ampak bolje da ji ti sam poveš, kot pa da ji povejo dobronamerni sosedje ali prijateljice, a ne?

Dobro, jaz sem si pa priznal, da imam rjave lase. Danes je to moderno, da iz gejevstva delamo veliiiiiiiiiko zgodbo.

Pa kaj koga briga če si gej – tudi jaz ne pišem tu gor, kako seksam.

Ted, kaj pa če je to samo trenutna faza? Mislim…hočem rečt…kaj pa če boš pristopil k prijatelju, postala bosta več kot prijatelja, ko bo prišlo do telesnega stika bi pa ugotovil, da to ne gre…?
Mojemu prijatelju se je zgodilo podobno.
Kaj pa vem, to je samo razmišljanje….da se morda ne prenagliš. Tudi meni so všeč ženske in ob marsikateri sem se že zalotila, da razmišljam o njej, pa nikoli ni šlo čez to mejo, zato vem, da nisem lezbijka.

jaz bi pa zelo rada spoznala enga “geja” ali “lezbijko”, ker me zelo zanima ali so to kar naenkrat ugotovili, da čutijo privlačnost do istega spola ali pa je to res prirojeno od rojstva!

Kaj si potem čutil do žene, ko si jo spoznal? Zdi se mi, da je že kar malo “too much”, da zadnje čase vsak drugi ugotovi, da je gej…

Če pa res tako čutiš, povej ženi in pojdi svojo pot. Bo pa najbrž šok! Si ne predstavljam, da pride mož domov in mi reče: draga, jaz sem peder!!! hudo!

Kakorkoli – vso srečo!

Veš kaj Ted !
To je vse lepo in prav, vendar pa mislim, da nisi noben gej, ampak si “le” biseksualen, kot mnogi fantje. Enako se je zgodilo mojemu najboljšemu prijatelju, ki je takrat zaradi tega pustil takratno punco, nakar je sledilo nekaj let ( ca. 4 leta ) “gej-scene”, potem se je fant noro zaljubil – v DEKLICO, s katero sta sedaj srečno poročena že 4. leto, pričakujeta tudi otročka.
Tu in tam ga zamika kak prijatelj – moški, takrat pač gre in se da z njim dol.
Obožuje pa svojo ženo in je ne bi za nič na svetu zapustil zaradi bežnih gejevskih – bisex. avanturic.
Žena njegovo preteklost pozna, za sedanje avanture ne ve.
Osebno menim, da nima smisla obremenjevati ali celo zapuščati žene zaradi tega, saj sem prepričana, da boš slednje slej kot prej obžaloval. Zato ti svetujem, da s tem opraviš tako kot MNOGI moški, da pač živiš ” dvojno življenje”, dokler te ne bo minilo…
Ni vredno izgubljati nekoga zaradi bežnih avanturic, veš….

femal angel, res si angel. Ko sem se poročil z ženo, sem videl samo njo. Še zdaj jo po svoje ljubim… morda pa imaš prav… morda pa je res samo bežno… Delati usodne korake naenkrat bi bilo res neumno. Malce bom še razmislil, potem pa se odločil, kaj bom storil.

Hvala vsem za nasvete oz. pomoč.

poznam jih kar nekaj, in čist vsi pravijo, da to čutiš že od malega, sam da si nekateri zelo dolgo tega nočejo priznati

gej ne moreš postati kar naenkrat
zdej pa je to kar nekak trendy ratal in vsi bi se radi postavljali s svojimi homoseksualnimi izkušnjami, kot da je to nekaj vauuu

“ta pravi” geji ful trpijo, sploh tisti, ki si ne upajo npr. starsem ali v sluzbi priznati tega

bi se pa strinjala z drugimi, da ted nisi homoseksualec ampak biseksualec in ne prenagli se
mogoce ti bo z moskim seks bljek

Jes
GO

joj,ne bi mogla bit z enim ki je gej,a ce mu zapase pa se mal dol z drugim da,kaj pa zvestoba,pa zdravje?

Ma če si peder, si peder. Povej ženi in bejž med svoje.

neroda SKRAJNO NERESNO IN NESRAMNO JE TVOJE PISANJE.
DAJ, ZAMISLI SE MALO NAD SVOJIM PUHLOGLAVSTVOM.

Dej respekt no skenslej se in zamisli se malo nad sabo.Spoštuj vse ljudi.

Človek nej ji pač pove tako kot je…….
prva dva njegova stavka sta čist ok.

čudn da me nis homofobije obtožu…….

ps: a veš kwa je homofobija……

Zrel si za samico tam nekje med tebi podobnim.

Pozdravljen

najprej bi ti rad rekel, da te moram pohvaliti, da imaš toliko poguma, da se javno izpostaviš in postaviš vprašanje. Verjamem, da ni lahko priti do priznanja samemu sebi, da si to kar si. Še težje, pa je priznati okolici da si to kar si.

Iščeš pomoč. Ok. povsem je logično in razumljivo. vendar pa bi te opozoril, kar si verjetno tudi že sam ugotovil, da si izbral napačno stran oz. forum. Mogoče pa bi na kateri drugi strani imel kaj več razumevanja.

glede na to, da si napisal, da nimaš še otrok, bi ti svetoval predvsem samo eno. Najprej o stvari resno in trezno razmisli. To, da si gej. ok. preden pa zavzameš konkretne odločitve špa se najprej prepričaj, da ni to samo modna muha oz. trenutni občutek oz. modna muha. Vzemi si čas. tudi, ko si spoznal tvoje dekle, oz. trenutno ženo, stvar ni zrasla kar v enem dnevu.

Oprosti. nočem ti soliti pameti. verjetno si odločitev že pobral. Vseeno pa upam, da sem ti vsaj malo koristil pri nasvetu.

Lepo pozdravljen

Marko

Ps.
če želiš, mi lahko pošlješ mail. Glih vse kar sem mislilil ni za tole stran.

marko.linux@email.si

Mal počakaj, pa se preizkusi če si res. Kaj pa če potem ugotoviš da pravzaprav nisi ? Vzami si čas in preveri. Saj se ti verjetno nikamor ne mudi.
Ko bodo stvari res zrele bodo tudi zrele za povedat in boš začutil kako in kdaj in komu to povedat, do takrat pa mirno uživaj v raziskovanju….

Samo moj predlog….

Mravljica

hecni so nekateri, ki ti solijo in te obtožujejo. Kdo so , da ti sodijo, verjetno ne upajo pogledati v sebe. Moje mišljenje je da si bisex. sebičen predlog ampak daj poskusi moškega preden poveš, pa boš videl na čem si. Res da ni ravno fer to ampak zakaj bi bolelo, če ni treba.

Sej se strinjam s tem da mora preveriti in premisliti ali je dejansko gay ali je to le trenutni obcutek..ampak kaj se bo pa dogajalo z zeno medtem ko bo on to preverjal? Lepo mirno bo doma v blazeni nevednosti da moz zdej preverja z nekom ali je dejansko gay ali ne..

Ted ali ti to ze dolgo hodi po glavi? Sama si ne znam predstavljati kako to v bistvu je..pa nic ne recem tud meni so sexy kksne scene ko so dve zenske ampak nikoli pa me to toliko ne pritegne..kaj sele da bi mogoce se lahko zaljubila v zensko.

No ja nekje so dobro rekli..v koncni fazi ne ljubis spola ampak cloveka. (priblizno tko je blo no)

Pozdravljen!

Najprej te moram pohvalit, da na tej strani izpostavis to vprasaje. Tvoj položaj je nezavidliv, ker si porocen. Vendar tud jaz ti priporočam trezni premislek, samo ne v tej smeri, da se prepricujes kaj si in kaj nisi. Ker s tem ne bos nic resil. Premisli, ali te privlacijo moski, kaj cutis do zensk, ali te privlaci samo en moski, o cem fantazeras, taka vprasanja….

ne morem pa mimo tega da ne bi komentiral se nekaj odogovorov.

minca…ne gre zato, da vsak drugi kar naenkrat ugotovi da je gay, biseksualen, ampak tak pač je…… Je pa vpliv družine, družbe, prijatelje, sodelavcev, sosolcev zelo velik. Druzba od nas ne pricakuje da bos gay, ampak da bos srecno porocen, z druzinico sezidal hso, imel psa, obiskoval tasco, mamo, babico… hodil vsako poletje na dopust za 14 dni, bil zdrav, bil “normalen”. vendar problem je v tem kje je meja normalnosti…. je zelo različna. zame je popolnoma normalno, da se imata dva rada oz se ljubita. Pa mi ni pomembno ali sta dve zenski, dva moska ali pa fant in punca….Saj to je njuna intimna stvar in nihce nima pravice se vtikat vanjo.

femal angel… Tale tvoj prijatel je totalno neodgovoren. Vse lepo in prav, če bi žena vedela za njegove avanture, drugače je pa tudi njegov zakon oz. veza zlagan, ker ji zelo veliko prekriva. To je cisto neodgovorno in sebicno vedenje ze do njegovega dekleta.

Jaz sem gay in nisem biseksualen in me ne privlačijo ženske, me nikoli niso, jih pa pogleda in se tudi ozrem za njimi vendar zgolj iz estetskega vidika. tako da ni pametno trditi da so vsi malo biseksualni vendar gayev pa ni.

ted, tako ali tako boš stvari moral rešiti sam. Ko boš prepričan sam vase ti ne bo težko priznati kaj si oz. kaj čutiš, nekaj borb bo pa vseeno potrebih.

Sicer sem pa presenecen da ni vec nestrpnezev tukaj gor, za tiste ki pa ste, no verjetno se glasovali za vstop slo v EU, priporocvam se kase dalse pocitnice v EU, da se malo sporostite in odprete, na miselnost zna to zelo dobro vplivati in predno se nekoga o cem napada, o cemer sploh nimas pojma, se je fajn o tem malo pozanimat in tudi kasno knjigo prebrat.

Se ena kost za glodat. Fantje ce vas kasen fant pogleda, vzemite to kot kompliment, ker to pomeni da dobro zgledate, da se vas celo fantje želijo:)

D.

ups…no tole je bilo za sem mišljeno…

Pozdravljen!

Najprej te moram pohvalit, da na tej strani izpostavis to vprasaje. Tvoj položaj je nezavidliv, ker si porocen. Vendar tud jaz ti priporočam trezni premislek, samo ne v tej smeri, da se prepricujes kaj si in kaj nisi. Ker s tem ne bos nic resil. Premisli, ali te privlacijo moski, kaj cutis do zensk, ali te privlaci samo en moski, o cem fantazeras, taka vprasanja….

ne morem pa mimo tega da ne bi komentiral se nekaj odogovorov.

minca…ne gre zato, da vsak drugi kar naenkrat ugotovi da je gay, biseksualen, ampak tak pač je…… Je pa vpliv družine, družbe, prijatelje, sodelavcev, sosolcev zelo velik. Druzba od nas ne pricakuje da bos gay, ampak da bos srecno porocen, z druzinico sezidal hso, imel psa, obiskoval tasco, mamo, babico… hodil vsako poletje na dopust za 14 dni, bil zdrav, bil “normalen”. vendar problem je v tem kje je meja normalnosti…. je zelo različna. zame je popolnoma normalno, da se imata dva rada oz se ljubita. Pa mi ni pomembno ali sta dve zenski, dva moska ali pa fant in punca….Saj to je njuna intimna stvar in nihce nima pravice se vtikat vanjo.

femal angel… Tale tvoj prijatel je totalno neodgovoren. Vse lepo in prav, če bi žena vedela za njegove avanture, drugače je pa tudi njegov zakon oz. veza zlagan, ker ji zelo veliko prekriva. To je cisto neodgovorno in sebicno vedenje ze do njegovega dekleta.

Jaz sem gay in nisem biseksualen in me ne privlačijo ženske, me nikoli niso, jih pa pogleda in se tudi ozrem za njimi vendar zgolj iz estetskega vidika. tako da ni pametno trditi da so vsi malo biseksualni vendar gayev pa ni.

ted, tako ali tako boš stvari moral rešiti sam. Ko boš prepričan sam vase ti ne bo težko priznati kaj si oz. kaj čutiš, nekaj borb bo pa vseeno potrebih.

Sicer sem pa presenecen da ni vec nestrpnezev tukaj gor, za tiste ki pa ste, no verjetno se glasovali za vstop slo v EU, priporocvam se kase dalse pocitnice v EU, da se malo sporostite in odprete, na miselnost zna to zelo dobro vplivati in predno se nekoga o cem napada, o cemer sploh nimas pojma, se je fajn o tem malo pozanimat in tudi kasno knjigo prebrat.

Se ena kost za glodat. Fantje ce vas kasen fant pogleda, vzemite to kot kompliment, ker to pomeni da dobro zgledate, da se vas celo fantje želijo:)

D.

Mislim, da si zelo objektivno odgovoril!

Bravo! 🙂

Lepo bodite,

Missy

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close