Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Priznal sem si: gej sem

Priznal sem si: gej sem

ted!
napisov si da si gej in da na sreco nimas otrok…
moj oce je gej in ce po pravici povem sm vesela da je!!
cestitam ti da si si sam seb priznov kdo v renici si. zenski povej to kr cuts, ne boj se ce te ne bojo sprejemal takega kt si. vrjem velik je takih kt si ti!!
tko da mej pogum, bot to kr si!!
velik srece

kajtrka

Čestitam, da si zbral pogum, pogledal vase in si priznal, kaj si. Ženi lepo povej, verjetno bo šok, ampak bo že preživela. Verjetno bo pa itak za oba bolje. LP, jools!

JUZEK,SE STRINAJM S TABO!!! NERODA PEJT STRAN!!! kot vidis je ted na meji,ki ne ve kaj bi storil,zato je ze velik korak naredil ze,da je priznal nam!!! ted,jst upam,da bi ti slo vse tako,kot si bos sam zamislil in da bos nasel tisto,cesar si zelis!!! danes homosexualnost ni nic novega,niti pretresljivega,toda vecino vrze to po tleh! zakaj? ker smo”slovenija” se vedno nekje zadaj,pa dajemo tak izbruh na to,ce vidimo dva fanta skupaj!!! v drugih razvitih drzavah,je gejevstvo povsem normalna stvar,ljudje so to sprejeli,ne vem pa zakaj mi ne moremo tega sprejeti!
ce me bo ze kdo skusal napasti,sam sem s punco,vendar pa ima vsak svojo pot!!!

Ted!

Dokler si nisi na jasnem, s svojimi odločitvami hiti počasi. Moj nasvet.

Kaj je pa puhoglavega na tem? ČE JE PEDER JE PEDER IN KOGA BOLI K…. ZA TO? Kakšni časi, ko razno razni perverzneži tulijo, da so ponosni ker so pedri! Ne me hecat. Jutri bodo že pedofili tulili da so ponosni, potem še ostali in na koncu bomo, mogoče, ŠE TISTI, KI SMO NORMALNI, dvignili svoj glas in tulili da smo ponosni, ker smo NORMALNI! Zresni se ti in vsi ki mu odgovarjate z ah in oh, kašen frajer je,ker si je priznal, itd.. Kakor koli obrneš je PEDER IN TO BO CELO PEDERSKO ŽIVLJENJE TUDI OSTAL.

Bravo. Ni pa ti treba tega priznati drugim če nočeš. Sam sem prepričan, da boš to bolj težko obdržal v sebi. Kar se tiče žene, se vprašaj če je to vredno tvegati. Vprašaj se, če še kaj čutiš do nje. Če ne čutiš več, bi bilo bolje, da predlagaš razvezo, in ji ne poveš ničesar. Če ji poveš, da si homoseksualec, jo bo verjetno zadel velik šok in se bo morda zgodilo kaj hujšega. Raje ničesar ne povej. Saj jaz tko mislm. Poznam dost takih primerov, ko je punca svojga fanta ki ji je priznal da je gej skoraj zapičila z nožem.

To je moj predlog.

Lep pozdrav

Bravo. Ni pa ti treba tega priznati drugim če nočeš. Sam sem prepričan, da boš to bolj težko obdržal v sebi. Kar se tiče žene, se vprašaj če je to vredno tvegati. Vprašaj se, če še kaj čutiš do nje. Če ne čutiš več, bi bilo bolje, da predlagaš razvezo, in ji ne poveš ničesar. Če ji poveš, da si homoseksualec, jo bo verjetno zadel velik šok in se bo morda zgodilo kaj hujšega. Raje ničesar ne povej. Saj jaz tko mislm. Poznam dost takih primerov, ko je punca svojga fanta ki ji je priznal da je gej skoraj zapičila z nožem.

To je moj predlog.

Lep pozdrav

Jaz pa mislim, da je to samo provokacija.

Sicer pa se mi pedri gnusijo.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

:)))))odločno, preprosto

neroda,sej mas prav,ampak moras vedet,da ima vsaka lastna rit svoje interese! pa poglej s tega vidika,vec homoseksualcev,vec zensk za normalne ljudi 😉 seveda pa je treba upostevati,da je tudi neznejsi spol nagnjen k istemu spolu 🙂 ljubim lezbijke 🙂 vseeno predstavljajo neznejsi spol in veliko ljudi ne nasprotuje temu! drugace pa,imas prav,se strinjam s teboj,moras pa vedet,da ima vsak pravico do svojega zivljenja 🙂

Drži, da ima vsak pravico do svojega življenja, v kolikor s tem ne ogroža koga drugega. Pri vsej stvari me moti njihovo glasno in na momente celo agresivno izražanje “ponosa” da so drugačni in pa vsiljevanje njihove drugačnosti drugim, “normalnim”. Zakaj morajo biti tako prekleto predvidljivi in osladni, kot po kakšnem slabem scenariju ameriških piscev. In ko gledaš na TV ekranu kakšno oddajo o njihovih paradah ali zborovanjih, lahko občuduješ njihovo vesoljsko kostumografijo, ki spominja na delo Alena Hranitelja, s katero intenzivno, za moj okus celo agresivno nakazujejo svojo drugačnost in tulijo da so ponosni na to! Pri tem mislim oba spola! Koga to sploh briga? Kot vem je drugačnih ljudi še veliko; od narkomanov do shizofrenikov, od klošarjev do pijancev, da ne omenjam rasno drugačnih, in še ogromno drugih kategorij ljudi je (tudi normalni, poveljavnih družbenih normah, so vmes), pa ne vidim njihovih zborovanj, kjer tulijo o svojem ponosu – MAMA, JAZ SEM PA NARKOMAN IN SEM PONOSEN NA TO!
Skratka naj bo kar hoče, moti me tista osladnost s priznanjem, ki se, v kolikor se ne strinjaš z njim, stopnjuje v agresivnost, oziroma zahtevo o priznanju njegove drugačnosti in množica ljudi, ki “pade na kolena in tuli – priznal si je, bravo”!

neroda,spet se strinjam s teboj! tudi sam sem proti gejevstvu za moske,za zenske pa me ne moti,ker pac predstavljajo neznejsi spol! ce s tem ne prizadane drugega,je ok! ce pa ze hoce probati,naj gre! hocem samo povedati,da je v drugih drzavah gejevstvo povsem nekaj normalnega,sprejemljivega…nasa drzava je pa povsem se zaprta zaradi tega! imajo pac svoje zivljenje,se rodijo s tem kompleksom,ce jim tako pase,naj bo tako! pedofili so pa vsekakor druga tema,na grmado z njimi!!!

Res je!

Kot v starih casih!!!

To je podobno, kot če bi si priznal, da imaš ljubico! Če je z ženo vse OK, ostani pri njej in prijatelja uporabi samo za kakšno malo avanturico. Ker predvidevam, da boš spoznal še drugega prijatelja in pustil tudi tega. Nikoli zaključen krog! Zakaj pa prijatelja in ne prijateljico? Mogoče, ker nimata otrok, pomanjkanja seksa ipd.. Ali pa je ljubezen do žene popustila?

MA NEHAJTE ŽE RITOPIKI!

Ampak brat ti pa paše, kaj? Ti si en velik kandidat za pikanje!

Dej zatlači si ga nekam,berem lahko kar hočem smotko toplovodarsko.A ti mal vazelina ruknem ke u tvoj scefrani šupak.

Sem vedel kaj ti je všeč 🙂

Ce si se zagledal v prijatelja in kot pravis, da je obojestransko, ja kaj pa potem se cakas clovek bozji?? Res, da bo zena po vsej verjetnosti prizadeta, toda tvoje zivljenje je samo tvoje in ce menis, da bos s fantom srecen, potem je to prava odlocitev. Jaz zivim s fantom ze tri leta in nikoli mi ni postalo zal, kajti ponosen sem , da sem gej in s tem ko priznas samega sebe, s tem potem nadgrajujes svojo zivljenjsko sreco. Zelim ti obilo moci…

Res sem že za v staro šaro! Bil sem prepričan, da je bilo nekaj narobe, če si priznal da si homo, pred 30 leti!

Očitno pa še danes živijo ljudje, ki so prepričani, da so zatirani in da delajo revolucijo, če povedo nekaj takega.

No, jaz imam pa rjave oči in tega ne upam priznati nikomur. Še moja tega ne ve, ker skrbno skrivam.

Ali naj ji povem ali ne, kaj mislite vi?

Povej nam, da bomo imeli kaj obdelati. 🙂

No, OK, Kren

Vsem javno povem, da imam rjave oči smrk, smrk

To mi je pa res bizarno, ko geji in lezbijke lažejo sebi in drugim s temi glupimi, prilijenimi izjavami “Ponosen sem, da sem gej!” Halooooo na kaj točno imaš biti ponosen? Na to, da si fucked up? Da se je narava kruto poigrala s tabo? ma dej…..

Vprašanje je, če res lažejo. Seveda se gredo s pouličnimi shodi tudi politiko, vendar pa predpostavljam, da jim je všeč to kar so tako kot je meni všeč to kar sem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close