Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek slovenke in “masaža vagine”

slovenke in “masaža vagine”

kaj pravite na tole:
[i]moj namen tokratnega blogiranja je ugotavljanje kakšne so slovenke pri spolnosti, so dovolj odprte za novosti?? Sicer se tega ne da ugotoviti po nobenih raziskavah, saj po mojem mnenju niso le-te ravno dobra iztočnica za karkoli
verjetno mi Slovenke ne bodo izlile svojih izkušenj tukaj, bom pa zato povedala eno svojo.
namreč pred kratkim sem naletela na maserja, ki izvaja tudi masažo vagine, jap prav ste prebrali, verjetno boste vsi ob tem pomislili takoj »aha, šlo se je za eno tistih masaž, ki se konča s spolnim aktom«…..no pa ni tako, tale masaža je bila popolnoma profesionalna masaža vagine kakor čudno ali smešno se to komu že zdi.
kratek opis masaže: začne se s klasičnim masiranjem, da se ženska sprosti in nato masiranje spodnjega dela trebuha, genitalij, vagine, pri masaži lahko ženska doživi orgazem, pride lahko do različnih občutkov od joka, smeha, sprostitve, zadovoljstva itd., tip masira res profesionalno, ni en bluzer, ki »šlata« ženske, sicer je ta masaža zelo priljubljena na azijski celini in tudi pri američanih, strokovno ime White tiger tantra, malo si pogooglajte, tudi downloada se en video
sicer sem šla bolj iz radovednosti, feelingi so bili na začetku prav zmedeni, nisem ravno vedela, kaj je bilo to, tudi zame je bila ta masaža kar malo čudna, predvsem, ker si nisem prej prebrala kaj me točno čaka, ampak maser je bil profesionalen do konca. tovrstna masaža pomaga odblokirati korensko in spolno čakro ter predvsem zbudi, prešejka, če je kaj zaspalo »tam spodaj«, kar pa ni slabo, da si ženske enkrat v življenju to privoščimo ali iz užitka ali za splošno dobro za svoje telo. nisem pa šla na to masažo iz razloga seksualne zadovoljitve, ker je kao ne dobim doma, to bi lahko bili pomisleki kakšnih bralcev
rada bi dejansko bolj pisala o odzivu žensk, ki sem ga doživela, ko sem povedala, da sem bila na masaži svoje vaginice. ti odzivi so me zelo presenetili in to predvsem negativno, samo ena oseba je pozitivno odreagirala, ampak nobena pa ni pokazala interesa, da bi šla tudi sama na masažo
ena moja kolegica mi je rekla, če sem pr’fuk….na, da sem šla na tako masažo, ker mi »tujec« masira vagino, druge sploh niso verjele, da šlo samo za masažo, tretje so bile v svoji glavi že vnaprej PREPRIČANE, da se zadeva konča s seksom, ene so sploh ignorirale moje pripovedovanje, noro, res noro, kašni odzivi…..
ma res ne vem, kaj je s temi slovenkami danes?? a res niso pripravljene na nobene novosti ali kaj? ali je bila ta masaža čist preveč intimna in sem čudna jaz, ker sem sploh šla to preizkusit? Kaj šele, da bi kakšni feministki to omenila??!! mislim, da sem eni in je čist ponorela…no ja
torej POVEJTE mi drage slovenke in dragi slovenci kaj smo/ste/so odprte ali zaprte pri spolnosti, (vaše prijateljice, kolegice, žene,sestre, punce, ljubice) pri novostih pri takšnih ali drugačnih masažah? zakaj ne hodimo na te stvari bolj pogosto? kaj nas ovira? je res preveč, da si dovolimo masažo vagine, ki je ne izvaja naš intimni prijatelj?? očitno imamo v glavi tako močno prepričanje, da takoj, ko slišimo besedo erotična masaža, seksualna masaža ….da gre za seks, sicer ta masaža ni nikjer omenjena kot »erotična, seksualna«, ampak senzualna….mogoče je pa slovenke še ne poznajo
sprašujem tudi moške; bi svojim ženam privoščili takšno masažo?? bi ženske povedale svojim moškim, da so bile na takšni masaži? smo res tako omejeni, tako zaprta družba, da se še o masaži vagine ne moremo pomeniti? ko pa gre za erotične masaže pri moških, tako imenovana joga penisa, pa je vse dovoljeno, govoriti o tem, je normalno, da moški imajo masažo genitalij….ženske pa seveda ne
ma še prostitutkam bi koristila masaža vagine! kje ste, da poveste svoje mnenje?!
[/i][/i]

Od kdaj je pa nudenje tovrstnih uslug novost? Tole je samo drugo ime za erotično masažo, kar je pa samo drugo ime za “mehko” prostitucijo.

Ha, ha, adijo pamet. Kako se vse lepo zavije v lepe besede. Cel roman namesto, da bi se jasno napisalo, da gre za prostitucijo.

a je v redu, če vagino masira ženska? Bi namreč razširila svojo dejavnost, če bo res povpraševanje, pa ne bi rada, da me zmerjajo z lezbo?

metka, ne gre se za prostitucijo
ne bi tega objavljala, ampak samo širim novosti med slovenkami in slovenci
nekomu lahko taka masaža pomaga

Potem pa sme biti tudi ženska maserka vagine, a ne :).

Moderni način kako “prevarati” moškega…:)

pupi – torej za nekoga delaš reklamo…

In ne samo na monu, pač pa še na celem kupu drugih forumov…

Koliko ti pa plačajo??

Ma ne Robi, to nima nič veze s seksom, če te neznanec popelje do orgazma :).

Kako bi se tebi zdelo, če bi tvoj partner hodil na masažo penisa, da bi “odblokiral in sprostil” tam spodaj?

Jaz to jemljem kot varanje. Intimni deli so zame in za mojo partnerko.

Jaz kot moški ne bi mogel pustiti eni drugi ženski, da mi “masira” ali masira penis, ker ljubim samo mojo ženo in samo ona se ukvarja z mojim penisom, čeprav bi jaz včasih rad večkrat, ampak dobro…

Masaža vagine je samo izraz, ki ti tako zadevo naredi, da izgleda kot masaža hrbta in s tem nekateri opravičujejo tako vrsto varanja.

Tudi sex z drugim bi tako lahko imenovali “notranja masaža vagine s penisom” ali za moške “masaža penisa z objemajočo vagino”.

Gre se za poimenovanje in zatiskanje oči pred tem kaj to dejansko je. Dajte jo oziroma ga masirat svojim parterjem in če boste sedaj rekli, da oni ne znajo tako dobro “zmasirat” to sploh ne drži. Problem je v vas, ker ne znate partnerju povedat kako in kje naj masira – vsak mora povedat kaj mu prija in se bo partner naučil masirat, da ne bo treba nikoli hodit na razne “sprostitve in odblokiranja”.

Lep sex iz ljubezni želim vsem!

slovenci smo nažalost kar se tiče spolnosti v kameni dobi, razen redkih izjem, brez veze…

Pikec, varanje, seksanje z neznanci in podobno, to je moderno?
Nisem vedela, da si iz kamene dobe, če smatraš za seks, če te nekdo zadovoljuje do orgazma. Pikec, mali piko, ko boš zrastel, boš razumel, da je masiranje vagine neki ženski tudi del seksa :). Dokler boš pa pikec pa ti ne preostane drugega kot samozadovoljevanje. BOlj fino rečeno je to samomasaža penisa.

Hahaha, Metka, bravo!

Samo eni res ne razumejo, da je “masaža vagine, joga penisa” in podobno sranje v bistvu drug izraz za prostitucijo, ker prostitucija pač ni legalizirana so si izmislili pa to.

V bistvu plačaš zato, da ti pride in če ti pride z drugim potem najverjetneje varaš?

Nekaj jim natvezijo od odpiranja čaker in potem začuda gredo enkrat na masažo in doma seksajo kot levinje oziroma levi. Ne mi rečt, da potem ne gredo še kdaj na kakšen “obnovitveni” tečaj, ker jih pač rajca, da jih vzburja še en drug – in to naj ne bi bilo varanje ampak samo FAKIN’ MASAŽA SPOLOVIL.

Sami sebi lažete tisti, ki to delate – če pa že pa povejte partnerju, če mu je všeč, da hodite na take masaže – če mu je v redu pač hodite, če pa mu ni v redu je pa očitno tudi zanj to varanje, ali ne?

Eni smatrajo, da ni varanje, če gredo k profiju, ker zadevo plačajo :). Ampak, če plačaš, je pa to že prostitucija.

Pupi12, a misliš, da ti bodo zastonj držale, da boš jih šlatal, pardon, hotel sem reči masiral? :)) Zbudi se! 😀

To obrt lahko odpreš npr. v bližini kakih turističnih objektov, npr. toplic. In če si postaven mladenič, bodo do tebe našle pot precej manj zakompleksane starejše Avstrijke, še napitnino boš dobil.:)) Če pa nisi tak, torej mlad, lep in postaven – ter seveda ne samo ročno vzdržljiv, pa se lepo obriši pod nosom. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Seveda je.
Če pogledaš statistiko varanja, vidiš, da je to zelo moderno.
Kar je pa le posledica upadanja moralnih vrednot in vedno več nezadovoljnih ljudi, ki so tudi partnerji.
Ker pa ne želimo biti nezadovoljni, si iščemo načine, kako zapolniti praznino.

Robi, ampak, če mora nekdo za seks, ups za masažo penisa/vagine, plačevat, je moral res res nizko pasti. Vedno sem si predstavljala moške, ki hodijo k prostitutkam, da so to pač tipi, ki ne zmorejo priti drugače do seksa ali pa, da so to tipi, ki imajo čudne, odklonske želje v seksu.
Zdaj pa ugotoavljam, da naj bi tudi ženske plačevale za seks, ups za masažo vagine :).

matjzako, a ni pupi ženska? Pupa je pri nas punca, ženska :). Aja, moški z ženskim nikom :).

Ampak lahko priznate, da sliši se pa fajn :-))))

Saj je cela družba nizko padla.
Če plačaš, lahko pričakuješ kvalitetno storitev. 🙂
Mogoče celo možnost reklamacije. 🙂

Tudi ženske postajate vedno bolj zahtevne in se seznam normativov, ki določajo pravega moškega, vedno daljša. 🙂

Seveda je.
Če pogledaš statistiko varanja, vidiš, da je to zelo moderno.
Kar je pa le posledica upadanja moralnih vrednot in vedno več nezadovoljnih ljudi, ki so tudi partnerji.
Ker pa ne želimo biti nezadovoljni, si iščemo načine, kako zapolniti praznino.[/quote]

Kje se pa da videti statistiko varanja oz prevaranih? Še bolje: koliko je tem številkam za verjeti? Iz visokih številk lahko sklepam, da če se “nekaj” množično počne, potem to za marsikoga niti ni stvar odločitve “bi-ne bi” – prej pravilo/navada, mar ne? Hm, le kaj imajo ljudje od tega, da varajo? Potešen/nabildan ego ali se s temi dejanji poistovetijo z večino…brez zvezni rezultateki/uspeheki življenja.

Novost? Kakšna novost? Trdiš, da je masaža spolnih organov pogruntavščina leta 2012? In seveda je to prostitucija. Seks ni samo penetracija ali pa moramo res začeti s ptički in čebelicami?

Večkrat sem že kje zasledil, da so delali razne ankete in je bilo 60-70 % tistih, ki so varali ali bili prevarani.
Na netu je tega precej.

Mogoče le manj zadržkov in občutka krivde. Če drugi počnejo, lahko tudi sam.
Takšne odločitve so tudi logične, saj je vedno manj spoštovanja v družbi in vedno več nekih izgovorov na svobodo.
Pa da ne bo kdo zdaj sklepal, da zagovarjam varanje ali to sam počnem. 🙂

So zadovoljni, da dobijo tisto, kar želijo.

Veliko ljudi počne to, kar je lušno in bolj malo ali nič stvari, ki bi naj bile prav. Gledajo samo še na svoje potrebe, pa ni pomembno kako se ob tem počutijo drugi. Seveda pa so še vedno izjeme. Težava pa je v nezadovoljstvu, ker posamezniki ne znajo več cenit tega, kar imajo, preprostih stvari, prijateljev, zdravja in strehe nad glavo. Če ne ceniš osnovnih stvari, pa nonstop težiš po nečem več? Ampak, če ne ceniš osnovnih stvari, kako boš sploh karkoli cenil? In tako ves čas bežijo v iskanju užitkov na različne načine.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

dej, no dej, Marko, spolna potešitev je pa res osnovna stvar. Ne mi govoriti, da je pa spolna potešitev en moderen izzum za razvajenega sodobnega človeka.

Tukaj si pa falil …

Z možem greva večkrat na te masaža, s tem, da jih v tujini uizvajajo tudi za pare in se odvija za oba hkrati, potem pa diskretno oddidejo, da se imava midva še naprej lepo.

Eni ste res zaplankani v svoje senike in kozolce, pozimi pa hleve. Prav smešni ste s tem modrovanjem. Pol se pa pred TV nažirate in pred računalnikom masturbirate in zraven mislite, kako si privoščite lepo življenje.

Boščki ste, pa nič drugega.

http://med.over.net/forum5/read.php?277,8022820,8022820#msg-8022820

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close