Kaj na vas privlači/odbija nasprotni spol?
samokritičnostka, tukaj ni potrebno prav veliko filozofirati..
prva zadeva, ki jo moški na ženskah opazijo je… videz, videz in še enkrat videz! no, pa potem, kasneje, ko ženska usta odpre, včasih tudi videz ne pomaga 😀
če prideš tukaj “skoz”.. pa opazijo še tvoje ostale vrline 😉
ženske smo pa bolj zakomplicirane 😉 no, jaz niti ne.. sam, da je čupa pa mišiči 😉
aja, še nekaj..
opažam, da je moškim postava važnejša od obraza.. ženskam pa ravno kontra..
lahko da ženska ni ne vem kakšna lepotica (v faco), ampak to lahko popolnoma skompenzira s hudo postavo.. draga avtorica te teme.. svetujem ti, da začneš delat na hudi postavi.. za konzumiranje proteinskih šejkov pa vprašaj EB.. on bo najbolje vedel 😉
Všeč jim je moja postava, dolgi gosti svetleči lasje, urejenost (pogosto nosim hude najlonke, krila in obleke), oblika oči, gladka koža, dobrovoljnost, nasmejanost, prijaznost, smisel za humor, energija in samozavest, ki ju izžarevam. Sem daleč od popolnosti, nimam idealnih 1,75 m v višino in tako naprej, vendar znam svoje prednosti (tako značajske kot vizualne) poudariti. Nisem pa bila vedno taka in takrat me moški niso opazili, čeprav sem imela nekaj let manj.
Pa še to: sem pa bliže 30-im kot 20-im, ampak jih očitno to ne moti 🙂
Če sam sebi nisi všeč, se nimaš rad, ne moreš pričakovati, da te bo kdo drug imel za lepotico/lepotca….pa čeprav recimo bi fizično ustrezal vsem trenutnim smernica tega, kar naj bi bilo ”lepo”….zato pa mislim, da je važna energija, ki jo človek izžareva. se pravi, da sem mnenja, da imam zelo dobro pozitivno energijo in se imam zelo rada 😉
prav tako nekoga odbija ta moja energija, predvsem zaradi različne valovne dolžine
Forum je zaprt za komentiranje.