Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek BREZ SPODNJIH HLAČK

BREZ SPODNJIH HLAČK

Punce. Ali kdaj presenetite svoje fante na tak način? Mojemu je zelo všeč, če sem pod obleko ali krilom brez spodnjic. Moram pa priznati, da ta nevarnost pred odkritjem tudi mene malce rajca.

Na ta način sem presenetila svojega šefa. Zelooo je bil navdušen.

Ne bi mogla. Bi se počutla zeloooo neprijetno. A takšna greš ven, med ljudi?

izjemoma kdaj poleti, al pa samo brez modrčka …. u to ga je zrajcalo

Uff, moja pa meni ni to še nikoli naredila. Verjamem, da bi bil potem čist zmešan. V pozitivnem smislu.

Kaj so to spodnje hlačke?

Ga ni boljšega afrodiziaka. Toplo priporočano.

Brez hlačk in modrčka-samo v oblekci-moškim se “trga” ;))

lp Benja

Jaz sem poleti rada naga pod mini oblekco. Pa samo doma, da rajcam mojega. Pa pomivam po tleh, non stop mi kaj pada, itd….A njemu hormoni na tavžnt. Pol je seks toliko bolj strastnejši.
Sedaj sem si kupila kavbojske kratke(beri mini) hlačke, take mal scufane in spodaj brez spodnjic. Jutri bo imel presenečenje ko pride domov, hehehehe.

Go, girl !!! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

Jaz, zmrzljivka, čakam, da bo naposled spet dovolj toplo za kaj takega 🙂 Kakšna kilava pomlad – namesto da bi bile vse seksi, smo jo večino preživele v pulijih. Upam na spremembo!

Jaz pa sestrična sva se pred leti, ko sva bili še najstnici, v minikrilu in brez hlačk vozili na skuterju…

Prejsne poletje sem tako presenetila mojega… Oblekco na naramnice, pa ene sandalčke, spodaj pa nič… Pa sva šla zvečer na sprehod… Pa me je pol malo zadaj prijel in ko je ugotovil, da ni hlačk…. :)))))

Je bil še enkrat čist zaljubljen in oh in sploh… In seveda je skoristil situacijo… :))))

''Rojen si kot original, ne umri kot kopija...''

🙂 poletje je…najlepše je biti svoboden…tudi pod obleko…

Free your mind!

Sicer trenutno nimam tipa, ki bi ga osrečila na ta način, vendar pa sem kljub temu, na kakšen vroč dan rada spodaj brez. Tako, v moje zadovoljstvo.

sem že to naredila (v krilcu, pa brez hlačk) in bom še! ;))

Ja, to morte probat, superca je! Tud za popoldanski sprehod po mestu – frfotajoča oblekca, spodaj nič – to je tok adrenalinsko pa horny, da js pol kot pridem domov, kr planem na tipa in ko ugotovi, za kaj gre …. vauuu!!!

Po pravici povedano me kr strese ko samo pomislim na to, da bi bila zunaj brez vsega pod obleko. Doma še že mogoče…
Na mene bi to učinkovalo popolnoma drugače – po moje bi zaradi neugodja še enkrat nedolžna postala. Ne ne, hvala. Not for me.

Natalija pa ti si čist za luno,nam tipom se trga,če so bejbe spodaj brez:)))

O ja, včasih pa je že treba presenetit in bit brez:-)

jsz sm to enkrat hotla narest – mini oblekca pa spodi brez – pa je to ugotovil še preden sva šla vn in oblekca ni dolgo ostala na meni. 🙂

jst pa sem doma sploh poleti naga pod oblekco al pa sploh čist naga, uzuni pa tud brez hlačk in nedrčka, to mislm od aprila pa do oktobra pa najrajš mam takrat k fajn piha, tut že v šoli sem bla brez, mojmu se čist strga k me je vidu u šol kakšna sem tam spodaj sva šla takoj na wc sexat pa pr uri je dobu šut k je bil čist out

KURBE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ni vse za zračit, nekaj je potrebno tudi umiti.

aja pa še neki sem pozabla povedat ko pa spim sem zmeraj brez hlačk sp in zg (ko mam menstro mam pa čist tanke hlačke bl so sam špage k tanga kopalke) in brez nedrčka, dokler je toplo sem v postelji čisto naga pol pozimi mam pa spalnosrajco sam ne uno staromodno je čist najstniška ker se ti joške vidjo glih tko k d si brez pa spodnga dela ti skor ne pokrije, aja pa zdele k sem vstala sem brez hlačk in nedrčka mam pa zdele k mam prepih so vsa okna odprta spalno srajco, drgač sem pa semptemra in oktobra naga. ja spašujete se kva delam ob osmih naga mam ful dober urnik pa se mi u šoli začne šele ob desetih in se veda zdele mam fanta pr seb in ob ponedelkih mava fitnes mislm sex, zadnč (k nism čist sama je babi doma sam gre nakupovat pa je prej pršla oziroma je nisva slišala da bi bla bl tiha), naju jenajdla k je šla okna zaperat mislm nisva v moji sobi sexala k tam sama zaprem okna ampak na zakonski sej veste od koga sobi, no oglavnem dobila naju je ko sva sexala kot zajca IN JEST SEM BLA NA VRH in kako naj rečem skakala, no sam ona naju ni nadrla ampak en čudn položaj pokazala in šla dol( midva ava bla čist paf in oh in kva mislm nič jasen), midva sva ga seveda sprobala in ko je mojmu pršlo sem jest dožvela že sedem org…… ful kul je blo.
no aja zdej sem čist s teme zašla hotla sem rečt kr je napisala guanix.M “da ni vse za zračit”jest pravem k hodm brez hlačk in k fajn piha mam pol to mam res puhasto am mmm muco no zdej paaaaaa ne morem več pisat k sem že spet naga pa fant je zraven pa sej veste kam greva nooooooooooooooooooooooooo me je še odspodi prjev za muco in me čoha a zdej mi fant več nepusti pisat, adijo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close