Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek 40-letnik in sex

40-letnik in sex

Zanima me, kakšna je vzdržljivost 40-letnega moškega oz. koliko zmore pri sexu—sem zelo divja in nekoliko mlajša. Me je upravičeno strah, da me ne bi zadovoljil (vem, da moram probat, da bom vedela). Verjetno je kar občutna razlika, napram 30-letnemu moškemu. Dozdeva se mi, da starejši posvečajo več pozornosti predigri, nežnostim. Kaj mislite vi?
LP

Brez dobre predigre tudi dobrega seksa ni. Dobro se razrajcajta in boš
videla kaj znajo 40, 50 in tudi 60 letniki. Še pomislila ne boš več na
mlajšega. Taki so in tudi večje korenjake imajo.

Duška, koliko pa si ti stara?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Kaj se za mene zanimaš ? ….lol

Še to: Star dedec in mlada žena – veliko otrok !!!

Kje piše, da se zanimam zate. Zanima me kolk si stara, to je vse.

Ne boš verjela, ampak 40 letnik je bistveno bolj vzržljiv, pazljiv, pozoren, v seksu ima kar nekaj prakse tako, da pozna sebe in ženske, za kondicijo se pa sploh ne boj! (Pre)mladi seksajo kot zajci par minut, starejši si vzamejo poseben čas za seks. 😉

Jaz sem skoraj pol mlajša-25 let, tudi zelo živahna (sexala bi ves čas), pa ga ne zamenjam za 2 tridesetletnika!
On je uspešen 40-letnik,zelo simpatičen,navidez nedolžen, z dobro kondicijo-velik se ukvarja s športom, brez trebuha, ma tud familijo-pa me to nč ne mot, ter še bi lahko naštevala…
Malj dalj časa rab, da je” stvar pokonc “-včasih je utrujen, ker ma velik obveznosti-al pa se je že kje drugje prej matral,ampak potem pa ko se razživi sexa tri ure! Takšnih užitkov mi ni nudil še noben!!! Se mi kar meša, ko pomislim nanj!!!
Velikokrat ga kličem, pa me malokrat pelje v hotel,ker je zelo zaseden. Se mi zdi, da ma fejst gnečo pred hotelskimi vrati. Vedno mi da kakšne dobre hlačke ali majico. Pa, da se ne bi razumel, da sem zato nora nanj, ker ma dost casha!
P.S: Dolga predigra-še daljši sex!
Takšne so moje izkušnje.

Lep pozdrav

Predvsem je lepo, da seksaš s tipom ki ima familijo. res si pravi vzor morale.

tole z večjimi korenjaki pa je malce stereotipno in nima s starostjo nič

Ma daj pusti moralo.Ti bo v hlače padla ko te prva iber baba presenetla da ne boš vedel kje si doma 😉

Namiguješ, da si iber baba?

Spider, tudi jaz sexam z moškim, ki ima familijo. Poznam ženo, kot tudi hčerko. Pa?? Kaj je tu tako nemoralnega? A je kršen zakon?

Moralni in ne vem kakšen Spider še:

Malo bontona: žensk se menda ne sprašuje po starosti. Če že, se jo
vpraša koliko je mlada?

Spider o morali :-))

Glej, jaz nimam nič proti vama s Teo, tisto o morali sme napisal bolj za hec. Na živce pa mi gre, ker mi takšne, kot sta vidve, pri kakšnih drugih temah gredo solitpamet in očitat, kakšni smo tipi. Pa se ravno pri takšnih naslovih, kot je ta, najbolj vidi, kakšne ste ve in da ste stokrat bolj pokvarjene in hinavske od nas.

Ti kar seksaj s tipom, ki ima ženo in otroke, meni jnič mar. Samo ko te bo pustil in si poiskal eno mlajšo, s ene hodi jokat na forum.

Aja Duska, nisem vedla, da po puberteti se rastejo :-))))))))))))))9

Jao ženske… Pa niso vsi enaki… Ni njno,da ravno 40 letniki bolje seksajo. Pa da majo največje, kolk ti zraste, ti zraste… Pol bi mogle bit moj super dober, s super kondicijo in super velikim… k ma 48 let. Pa ma sam super kondicijo, ker je pač športnik, drugo pa, se potrpi, ker so zraven čustva in anvezanost.

Xtrm..upam da to bereš!!

Salon, po katerem si spraševala..v Žitni ulici je! To je na Taboru, blizu Druge gimnazije.

Tea piše:

Pa, da se ne bi razumel, da sem zato nora nanj, ker ma dost casha!

Jaz pa mislim da je to to!

… kaj ljubezen še kdo omeni???!!!

to se sprašujem tudi jaz!!??

Znanstveno dokazano : Moški je na vrhuncu spolne moči okrog 22 leta.
Kako jo zna uporabiti pa je drugo poglavje.

Živjo!

Kar se denarja tiče, sem s tem kar zaslužim čist zadovoljna. Zaradi parih gat na mesec, pa se ne bi nikol dol dajala! Gre mi preprosta za to, da z njim uživam, pa če vam je prav ali ne!!!!!!

Lp

Rastejo, rastejo. Do smrti pa še pol tud nekaterim

Kaj pomeni beseda ljubezen?

Ne se čudit. Imam šele 34 let.

Šenekaj bonus štosov:

Vprašajo priletnega gospoda če je že vidu kdaj sončni vzhod? Odvrne da ne, ampak njegov stari ata ga pa je enkrat v življenju.

Druga fora na to temo je pa od prjatla ki ga je punca vprašala če se spomni svoje prve ljubezni. Odvrnil ji je, da se ne spomni če je že sploh bil kdaj zaljubljen.

Drugače pa baje najbolje sexajo delfini. Njim se ne mudi fuzbal jit gledat, pa tudi rigajo ne v postli. Skratka poezija v gibanju.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close