Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek 40-letnik in sex

40-letnik in sex

Ah daj no, sej nismo budale. Če bi ta tvoj 40 ali koliko že eltnik bil en navadni fizički radnik, ga ti še povohala ne bi, pa ejbač gor ali dol. To sama dobro veš.

Dajmo s epošteno pogovarjat, ne pa si izmišljat.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ima Tea kar prav!

O tem bi se dalo veliko debatirat! Tudi jaz sem se začel bat, ko sem presegel 22, kasneje pa začel ugotavljat, da je bil tisti “vrhunec” kao verjetno nekje v spodnjem delu krivulje… 🙂

To je recimo nekaj, akr lahk ajz priznam… Da nebi bila z enkom takim, k si ti zdele napisal. Mi ej všeč, če je uspešen, sma ne zarad izkoriščanja, ampak zarad imidža /v določeni meri, itak pa da so pr nama v veliki meri tud čustva…). Moj recimo lahk rečem da je za naše razmere kar premožen, sam se ne vozim z BMWjem niti se nebi hotla. Kar bi em pa on rad razvadil pato, mu dovoljim sam če je v zvezi s faksom, o čem drugem nočem niti slišat. In mi ej ful bedno, ko se hvalijo ženske, kaj vs ejim tip kupi… pa še prosijo za to… To je zame izkoriščanje.

Spider!!
Ne meči me v isti koš s tistimi, ki se pritožujejo nad moškimi!! Jaz nisem NIKOLI rekla, da so moški prasci in bla bla…
Mogoče smo res 100x bolj pokvarjene in hinavske. smo pač bolj premetene, hehe!
Nikoli tudi nisem zanikala, da ne znam biti pokvarjena in manipulatorska ITD
Zato resnično ne posplošuj…

Kar pa se tiče tega, da bi me ON pustil, se ni za bat. Bolj se ima on za bat, ker imam močan ”nagon” po naveličanju… Za kar se bojim, da se že začenja.

LP

Ma ste drek premetene. Mislite, da ste, v končni fazi pa krajšo potegnete. Kot ona blond kurbica, ki se zdaj pritožuje, da jo je oni novinar pretepel in posilil. Naj raje pove, kolikokrat jo je prostovoljno posilil, kolikokrat mu je fafala v đakuziju, ko njegove žene ni bilo doma. In potem mu enkrat ni dala, pa jo je pač res posilil haha.Big deal.

Poanta je, da preizkušate svoje meje, izzivate usodo, potem pa naletite na pravega prasca in barabo in se pritožujete, ter samopomilujete.

Meni se noebna ženska, ki ima probleme s kakšnim tipom, ne smili. same si krojite življenje.če mislite, da ste pametne, pa še prenašajte posledice svojih določitev.

odločitev (NE določitev)

Točno tako spider.
Tudi jaz še nobene bejbe videl, da bi hodila z 20 let starejšim revežem :)))

sicer si napisal mičkeno surovo, ampak….se strinjam s teboj……

MALI OGLAS: šenkam škaf zelja, kilo jabolk in gajbo dobre volje:-)

xtrm…a nisi zadnjič pisala na forumu kolko imaš stvari, ki ti jih je tvoj podaril????Zgleda da je tale forum ratal ena sama hinavščina in laži!!!!

Ja, kaj zdej hočeš povedat?

Jah nč nočem rečt sam to da zdaj govoriš da razen kar se faksa tiče nočeš nič slišat, zadnjič si pa rekla da je daril en kup….Saj res, kako se je izteklo pr vama?Pa da ne boš mislila da kej slabega mislim, sam hotla sem si razjasnit nasprotja…..Zadnji stavek pa ni bil namenjen tebi…

No lej, na začetku je bilo tako, da zarad kakega kosa sp. perila ni blo panike, pol se mi je mobitel pokvaru, bi to kr on priskrbel, sam nisem pustila, pol sem se neki nad svojim fotoaparatom pritožvala, da rabim digitalca, pa bi to spe tkr on, pa sej nisem rekla zato, da bi mi ga on… Za take usluge nočem niti slišat, je pa res, da mam doma računalnik, ki mi ga je hotu tud dat, pa še modem kupit, sam sva se potem zmenila, da sam če mu ga lahk vrnem, ker to je pa mal preveč… Sem ga pa res nujno rabila… pa še nekaj stvari. Ja pa itak, se je vse uredilo 🙂 Zase pa mislim sama skrbet, on alhk sam za moje čustvene potrebe.

Bojana, ne da bi se hvlail, vsaj kar se tiče let, sem tam nekje, za katera leta poizveduješ.
Verjetno je različno od človeka do človeka, toda sam lahko se ljubim vsaj dve uri, včasih pa kakšnega hitreca udariva z mojo drago.
Je pa res, da se resnično posvetim, predigri, ljubkovanju, božanjem in raznoraznim draženjem.
Verjemi, da je sposobna doživeti tudi do 15 orgazmov ob moji prisotnosti.
Pa ni hvala ali reklama, res pa je da se ljubiva s strastjo in dajeva, ter sprejemava, drug drugega.
In predvsem zapomni si to, da se ljubljenje začne zelo zgodaj zjutraj, z :”Dobro jutro, ljubi moja.”

Nasmehni se, nekdo te ima rad................

Žiži ma prav…tudi jaz sem opazla nasprotja (oziroma laži in hinavščino) na forumu v različnih temah…

Razumem, ja ti ne maraš PC-ja, ampak vzela si ga, ker ga glih slučajno nujno potrebuješ, pol mu ga boš pa vrnila čez par let, ko bo čist zastarel, in ti ne maraš se peljati z BMW-jem, čeprav ga ima, on se pelje ti greš pa peš verjeten :)))
Cote pa hlačke zate niso nič vredne tudi to zahteva velik denarja sploh pa za študentski žep…
Seveda ti je všeč uspešen moški, saj ze za uspešnostjo skriva bogatija to pa je tisto kar ti iščeš in ti je edino pomebno…ja pa še imidž mora imeti, da te ne bo sram hoditi z njim po cesti, a ne?

Ej punca, ne ans farbat, sej nismo vse po žup prplavale :))))

ej, ne ji bit fovš, no. To ni lepo.

Jebačica in Tea!

Mi bosta odgovorile kaj je nemoralnega pri seksanju z poročenim…..takrat ko bosta vidve žene takega moralnega moža!

Pa brez panike samo mnenja so!

lp maxi

Ne bosta nikoli.

Ženske, kot sta oni dve, seksajo s poročenimi, kar se jim zdi zelo kul; nato pa se počasi same postarajo, ob kakem nezakonskem otroku iz prejšnje razsute zveze. Kariero ejbačic končajo kot matere samohranilke, odvisne od otroških dodatkov.

ja ja to pa …definitivno ostarijo…še hitreje kot druge…predvsem zarad panike in osamljenosti, ki jih začne dajat po 40-desetem…….

lp maxi

Lej, če maš ti porobleme sama s sabo je to tvoj problem ne moj… In prosim, ne ugibaj kako je, ker ne veš… To, kdaj bom jaz kakšno stvar vrnila je čist moja stvar in se te nič ne tiče, si pa zelo mimo udarila, če te že zanima. Če bi men šlo za imidž bi imela tipa, ki bi razsipaval s svojim denarjem, da bi se že na zunaj videlo… Na srečo, pa to ni prva stvar zarad katere se ima on pohvalit. Je še marsikaj drugega. In dej prosim, če si ti plitka, ne sodi druge po sebi.

Moji odgovori se pa ne izključujejo, in ti pri tem en morem pomagat, če si ti nepismena. Če boš sam Cosmopolitan brala pa tte veščine tud ne boš pridobila. Ni pismenost sam to, da znaš brat, pismenost je to, da prebrano tud razumeš.

Ko smo pa pri hinavščini, se ne upaš registrirat, a?? In odgovarjat z istim niskom kot sicer? Kako si naj potem o tebi mislim kaj drugega, kto da si kokoš neumna?

No no tole o favšiji je blo mal na hitr povedano…sej kej dost ni za bit fauš…pr takih moških…….imajo bolj malo pojma o celostni zadovoljitvo ženske!
Zadovoljijo lahko tiste, ki imajo majhne potrebe po ljubezni…za sex jih je veliko in ga tut hitr najdeš, če ga rabiš…….ostalo ostane nepotešeno!

Ene smo zahtevnejše………mnogo zahtevnejše……..ravno tako se lahk pohvalimo z sexom…vsak trenutek bi kdaj sexale……in mi na misel ne pride, da bi se samozadovoljevala medtem ko bi bil on pri ženi!

Če ni samo moj, men na uslugo in seveda jaz njemu……potem ga kar naj ma kakšna tea al pa jebačica!

I once a more!

lp maxi

Pardon! Tale odgovor bi moral biti pod odgovorom posta Boom!
Neprevidnost me daje…:))
lp maxi

hihihi 🙂 kokoš… 🙂

Zahtevno, precej zahtevno. Če boš tako zahtevna, se boš še dolgo lahko hvalila samo s tem, da BI seksala :-))))

prej je nekdo napisal kaksno moralo ima zenska sexat z porocenim moskim.Ma kje je pa njegova morala,saj je on vezan navsezadnje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close