Spoznavanje preko neta – prvo srečanje
Prvi me je peljal na sprehod ob Zbiljskem jezeru in v tam bližnji lokal na vročo čokolado, z drugim sem šla na potep po Šmarni; žal sta oba na profilih trdila nekaj kar realnost ni prenesla, zato nobeno od omenjenih srečanj ni preraslo v nov “date” oz nisem bila za to. Ljudje se morajo zavedati, da si z lažnimi navedbami na profilih zgolj zabijajo “avtogole” in ne večajo možnosti, da bodo tako koga (do)končno “ujeli”, morda na kratek rok srečanje ali dve, potem pa jih vsak normalen odpika…da seveda ne omenjam plebejskih plitkih vprašanj v stilu: “A sem dovolj dober zate, če vozim bmw-ja?!” WTF!!!???? Te so res bile zmagovalne :-))))))
To se meni sliši kot obratna trditev: ker vozim BMW, ti nisi dovolj dobra zame. Kaj bi šele bilo, če bi imel kajena …
V čem se je pa realnost razlikovala od profila, če lahko vprašam?[/quote]
Boli me k* kakšno škatlo kdo vozi in če sploh, nisem navdušena nad avtomobili oz niti se ne vozim rada….Ferbčna, o tej obratni varianti “vprašanja”/”pripombe” nisem ramišljala, sebe ne tretiram kot predmet…halo??!! Vem pa, da me je od smeha skoraj pobralo ob takšnih nagovorih…hahaha.
No, ta prvi je trdil, da ni kadilec, na sprehodu pa je kadil kot turek in na profilu je lagal, da je 5 let mlajši, ta drugi pa je trdil, da je po poklicni vojak (in da pogosto odhaja na misije v Afganistan), nakar se je izkazalo, da to ni, pač pa da je varnostnik (brez licence oz je delal pri firmi, ki bi ji naj vzeli licenco, neke mučke v glavnem) in če ni že kdo v štartu pristen pa tak kot je, kaj čem s takšnim, to ni ne tič ne miš…z obema sem se dobila zato, ker sta bila oba tako osladno vztrajna, da mi je že bilo kar pošteno nerodno, da se ne bi odzvala in ker sem bila mičkeno radovedna, kaj se bo izcimilo….ko se danes na vse skupaj spomnim se res od srca nasmejem…hihihi…
Zdaj ne vem, če velja samo dobivanje v smislu iskanja punce-fanta…
no jaz imam sicer lepe izkušnje… enkrat sem se z eno dobila v knjižnici, potem sva šli na pico in tam vsaka pol pice jedli ene 4 (štiri!) ure, potem sva spremenili lokacijo in še tam bluzili druge 4 (štiri!) ure. Po tistem sva se parkrat slišali po telefonu, najdaljša seansa je trajala ponovno, če se prav spomnim, lahko pa preverim, 8 (osem !) ur. cccccc:))))))
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup]
Pri prejšnji temi sem se zadržal, zdej vas mam pa dost. Meni tudi ne sede nevem kako zelo hudo neki pijačkat z neznankami in ugotavljat neke skupne interese/poglede na svet oziroma kar koli se že naj bi tam počelo. To lahko tudi že prej izveš. Mi pa razen tega, da sva z eno šla na rolerje in z drugo v kino (za prvi “zmenek”) ni nikoli uspelo z alternativami. Bi se prav sedlo kdaj dobit tko v parku in se potem tam na licu mesta odločit it v cirkus/ulični koncert/dungeon/… ampak avantura v slovenščini oziroma tkole online pomeni nekaj drugega in nujno vključuje “namakanje organov”.
Sicer pa kolikor se pritožujete pote teh temah glede mailov z direktnimi vabili za sex, morda bi moral to probat in se nebi zgubil v sivem dolgočasnem povprečju. Al pa dat v profil kakšno fotko z Aston Martinom v ozadju.
Katenjka, očitno si zelo zanimiva, pogumna in prijetna oseba, da si upaš z neznaci tako po več ur pečati ali pa si zelo strpna in tolerantna do “zavrženih”. Hm, kaj praviš, bi se midve lahko kdaj srečali na kakšnem svetlem pivu, da preverim, če si res tako “znosna”, ali se le tu delaš reklamo? :-)))))
Zgleda, da je ob tebi dobil občutek, da si zahtevna ženska. :)))[/quote]
Ok, vsak je sam kriv/odgovoren za svoje občutke oz to kar si misli ali ne misli…..kaj se pa od tega pokriva z mojo resnico, pa žal nima v tem kontekstu nobene veze z mano….ali pač?
Ampak zakaj bi nekdo iskal starejšega zaradi občutka varnosti, saj ne vemo, kako se bi ob nekom počutili, ko bi z njim živeli? Ali se ne želi vsak počutiti varno ob svojem partnerju?
Ampak zakaj bi nekdo iskal starejšega zaradi občutka varnosti, saj ne vemo, kako se bi ob nekom počutili, ko bi z njim živeli? Ali se ne želi vsak počutiti varno ob svojem partnerju?[/quote]
Kako starejšega? Jaz nisem iskala ničesar, le testirala sem odziv, kako se je “virtuala” odzvala. ali bi moj profil koga zamikal…..Marko, mešaš kivije z bananami :-))))
Ok, vsak je sam kriv/odgovoren za svoje občutke oz to kar si misli ali ne misli…..kaj se pa od tega pokriva z mojo resnico, pa žal nima v tem kontekstu nobene veze z mano….ali pač?[/quote]
Težko bi rekel, da nima nobene veze s tabo.
Drug drugemu vzbujamo takšne in drugačne občutke. S svojo pojavnostjo in obnašanjem pri drugemu vzbudimo asociacije in izkušnje na podobne ljudi s katerimi smo preživeli krajši ali daljši čas.
Ne vem…Mogoče si ga s svojimi pogoji spomnila na zahtevno žensko, ki je redko kdaj s kom zadovoljna in zato takšna čudna, a hkrati res smešna izjava tistega tipa. 🙂
Ok, vsak je sam kriv/odgovoren za svoje občutke oz to kar si misli ali ne misli…..kaj se pa od tega pokriva z mojo resnico, pa žal nima v tem kontekstu nobene veze z mano….ali pač?[/quote]
Težko bi rekel, da nima nobene veze s tabo.
Drug drugemu vzbujamo takšne in drugačne občutke. S svojo pojavnostjo in obnašanjem pri drugemu vzbudimo asociacije in izkušnje na podobne ljudi s katerimi smo preživeli krajši ali daljši čas.
Ne vem…Mogoče si ga s svojimi pogoji spomnila na zahtevno žensko, ki je redko kdaj s kom zadovoljna in zato takšna čudna, a hkrati res smešna izjava tistega tipa. :)[/quote]
Pogoji? Koliko vem nisem iskala nikogar za zvezo, le morda kakšne nove prijatelje za druženje, ne spomnim se da bi imela kakšne hude pogoje, razen tega da je bilo zaželeno, da moja nova poznanstva naj imajo rada šport, vsaj tek in niso kadilci. Zato mi je bilo toliko bolj butasto, ko sem prejela kakšno takšno sporočilo v tistem kontekstu, kakor sem ga že navedla zgoraj. Skratka, ker je izpadlo vse skoraj grozljivo neresno pa preveč je bilo pobud na temo izmenjav tekočin (od obeh spolov), sem se raje umaknila, ker sem videla, da samo zapravljam svojo integriteto. S svojo pojavnostjo in osebnostjo sem ga spomnila na zahtevno žensko…in to celo človeka, ki me še ni nikoli v živo videl, kaj šele z mano spregovoril besedo ali dve.
Ta virtualna s(pl)/(m)etišča so čista polomija, folk spozna cca 10-15 ljudi na hitrco in potem tretira vse po istem kopitu – potem pa nič čudnega, da so tako vsi koristniki navideznih socialnih mrež tako zagrenjeni; ne moreš prepoznati razlike, ča vsakega enako jemlješ.
Si se mogoče kdaj vprašala, če bi ta trditev veljala tudi zate ?
Meni tudi nisi postavljala pogojev. Sem pa ob tebi dobil občutek, da imaš v sebi precej nekih predsodkov in zato človek meni, da si zahtevna. Si nezaupljiva in se težko komu odpreš in mu nakloniš nasmeh in s tem izkažeš sprejemanje.
Niso nujne besede, ampak tvoj odziv, ki drugemu kaže, kako sprejemaš nekoga drugega.
Sem, večkrat pa takrat, kadar kdo pere možgane z definicijo, da smo VSI nadomestljivi, s tem stavkom se že kakšnih 7 let iščem – kakorkoli ga obračam in šetam po takšnih in drugačnih okoliščinah mi nikakor ne zveni človeško; ravno zato ne bi mogla reči, da jemljem vsakega enako.
Meni tudi nisi postavljala pogojev. Sem pa ob tebi dobil občutek, da imaš v sebi precej nekih predsodkov in zato človek meni, da si zahtevna. Si nezaupljiva in se težko komu odpreš in mu nakloniš nasmeh in s tem izkažeš sprejemanje.
Niso nujne besede, ampak tvoj odziv, ki drugemu kaže, kako sprejemaš nekoga drugega.[/quote]
Neznancem res ne namenim nasmeha, pa tudi če že, ne bi rada, da kdo iz nasmeha razbere, da od koga kaj želim…ja, j*bi ga, življenje me je takšno napravilo, ko si zavržen s strani nekoga, ki te je imel rad, se težko pobereš, zato iz gole previdnosti ne pustim nikomur blizu.
Zmedena samica, ali ti nam oziroma sebi malo lažeš? 🙂 Zakaj toliko zahtev pri iskanju prijatelja, zakaj potem ne iščeš prijateljice? Ne bi bilo lažje? Zakaj je pomembno, če prijatelj kadi ali pa če je 5 let starejši, kot je rekel? Saj še ni tvoj prijatelj, da bi ti moral vse povedati po pravici. Ti vse poveš vsem na prvem “zmenku” po pravici?
Sem, večkrat pa takrat, kadar kdo pere možgane z definicijo, da smo VSI nadomestljivi, s tem stavkom se že kakšnih 7 let iščem – kakorkoli ga obračam in šetam po takšnih in drugačnih okoliščinah mi nikakor ne zveni človeško; ravno zato ne bi mogla reči, da jemljem vsakega enako.
Niso nujne besede, ampak tvoj odziv, ki drugemu kaže, kako sprejemaš nekoga drugega.[/quote]
Neznancem res ne namenim nasmeha, pa tudi če že, ne bi rada, da kdo iz nasmeha razbere, da od koga kaj želim…ja, j*bi ga, življenje me je takšno napravilo, ko si zavržen s strani nekoga, ki te je imel rad, se težko pobereš, zato iz gole previdnosti ne pustim nikomur blizu.[/quote]
Če je tako, zakaj potem sploh kogarkoli iščeš pa za karkoli že?
Neznancem res ne namenim nasmeha, pa tudi če že, ne bi rada, da kdo iz nasmeha razbere, da od koga kaj želim…ja, j*bi ga, življenje me je takšno napravilo, ko si zavržen s strani nekoga, ki te je imel rad, se težko pobereš, zato iz gole previdnosti ne pustim nikomur blizu.[/quote]
Če je tako, zakaj potem sploh kogarkoli iščeš pa za karkoli že?[/quote]
Pa saj dejansko ni iskala nobenega, samo kost je vrgla, ki je bila že spočetka kontaminirana 🙂 Dobila je potrditev svoje teze, da so vsi (ali pa velika večina) na portalih nevredni zaupanja, fkfektarji, neresnežni in lažnjivci.
Mogoče pa so se na kost odzvali samo lačni psi, tisti malo bolj siti pa na kost ne palijo, z razlogom. 🙂
Če je tako, zakaj potem sploh kogarkoli iščeš pa za karkoli že?[/quote]
Boom, nisem iskala nikogar, koliko se spomnim. Človek mi mora biti zanimiv “za moje” oko, takšnemu se spontano nasmehnem, razen če ga ne poznam dlje časa oz mi ni neznanec, takrat tudi z nasmehi ne skoparim 😉
Še moj komentar Robi v zvezi s tem, kar si napisal, da sem polna predsodkov, pa da ne zaupam in da se težko odprem; sem glede teh lastnosti zelo previdna s kom, kaj in kako ipd; nisem mnenja, da je treba vsakemu neznancu, ki ima 5 minut cajta prodati vso “lastno” življenjsko zgodbo ali “kupiti” njegovo. Če temu večina pravi nezaupanje, predsodek, zaprtost, nimam nič proti.
Forum je zaprt za komentiranje.