tropinovec
Počakaj malo, nekaj se dogovarjajo za srečanje….. ;)[/quote]
Kaj so premirne punce? Jih ne znata z Robijem malo razvedriti, spraviti v boljši štimung? :D[/quote]Enkrat smo pili čaj in je bilo kar zabavno, menda boš tokrat tudi ti prišel in bi se bilo dobro malo bolj zazihrat….. 😀 😀
Kaj so premirne punce? Jih ne znata z Robijem malo razvedriti, spraviti v boljši štimung? :D[/quote]Enkrat smo pili čaj in je bilo kar zabavno, menda boš tokrat tudi ti prišel in bi se bilo dobro malo bolj zazihrat….. 😀 :D[/quote]
Preveč je samskih, tega se bojim malo. 😀
Ni boljšega za namakanje raznoraznih zadev, od orehov naprej in nazaj. Štos je v tem, da mora zadevščina potem stati vsaj pol leta, preden je taprava za uporabo.
Jaz to nabavljam v Beli krajini, pri meni znanih ljudeh. Pod 52%, ga sploh ne vzamem, ker imam potem še dosti prostora za “rezanje”.
Je rekel prijatelj, če moped ne vžge na tropinovec, je zihr nekaj narobe.☺☺☺
Glede kvalitete je res 1A. ( dvakrat pečen – power 52 %) Glede količine pa mal kriza, ker ga je enostavno preveč. Napolnil že vse posode, ki jih mam cca 200 litrov. Kaj naj z ostalim. Ravno zato sem omenil , če ga kdo potrebuje, ker je sezona vlaganja oziroma priprave domačih rcnij. Prodaja se cca 300 litrov.
za 3 € pa ena a kvaliteta, količine neomejene….sami znaki za alarm., da nekaj ne štima…?
ti je p dal pacov dober nasvet, trenutno je sezona borovnic, pa malin, pa gozdnih jagod pa orehi so še zeleni, pa žajbelj raste itd….naberi, namoči, prodaj…če je ena a kvaliteta ne boš imel težav s prodajo..[/quote]
6x-ni butelj, če ne poznaš cen na prostem trgi, ne blodi!
Forum je zaprt za komentiranje.