Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek iščem žensko nad ali okoli 40 za avanturo

iščem žensko nad ali okoli 40 za avanturo

iščem žensko nad ali okoli 40 za avanturo, sem odprt za razne varijante… in poročen, tko da če te ne moti pa reci oz napiši kakšno.. 🙂

mmm sliši se mamljivo.. kakšen mailček?

evo mail: jama1000@yahoo.com

Neverjetno. Za avanture se takoj najdejo, za kaj resnega pa nikakor ne najdeš.

Saj ni bilo takoj. Je trajalo cele 4 minute. Upam, da bo potem kaj dlje. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Zenske ne marajo obupancev. Torej trebuh notr, zapici se v glavnega frajerja na tem forumu in ga spravi na nivo najnizjega bitja.

ps.
Ne verjemi vsega kar tu pisejo. Nekateri si radi dopisujejo 🙂

Ma,poglej..za tole članico foruma se ti pa res ni treba kolcati..

Da se je javila potencijalnemu jebaču,je trajalo še manj kot menjava njenih spodnjic..

Ni omembe vredna.

Upam da te bo nekje pod umazanim mostom nategnil ženska obupana.

LOL :))) To se pa človek nasmeji vse zgodaj zjutraj 🙂
Glede objave pa: no comment.

[/b]

Upam da te bo nekje pod umazanim mostom nategnil ženska obupana.[/quote]

Eni ne prepoznate heca, pa če je to z velikimi črkami napisano čez in čez.

[/b]

Da se je javila potencijalnemu jebaču,je trajalo še manj kot menjava njenih spodnjic..

Ni omembe vredna.[/quote]

kaj pa če je samo dragega možička želela preverit?

[/b]

kaj pa če je samo dragega možička želela preverit?[/quote]
Ona njega, on pa njo. To bi šele bil “hec”. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ona njega, on pa njo. To bi šele bil “hec”. :))[/quote]In potem se dogovorita za avanturo…..
Podobno kot je nek moški odšel k prostitutki in tam našel svojo ženo…..
Kak hudiča je sploh hodil tja saj je imel doma kar je tam iskal…. :/
Mogoče je samo rabil plačat-dat nekaj denarja in bi se razživela 😉 :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ona njega, on pa njo. To bi šele bil “hec”. :))[/quote]
yeah.
vržeš vprašanje na forum in od vseh možnih čakaš glih, da se ti bo žena javila…

Ona njega, on pa njo. To bi šele bil “hec”. :))[/quote]
yeah.
vržeš vprašanje na forum in od vseh možnih čakaš glih, da se ti bo žena javila…[/quote]
Ali pa vržeš gor, pa čakaš na moža recimo. 😉

A ni to perfektna priložnost, da svojo ženo doživiš na čisto poseben način in s tem vneseš pestrost v svoj zdolgočaseni zakon. :))))

[/b]

Sej se mi ne kolca za njo in njej podobnim, sam zanimivo, kako hitro se najde, pa saj verjetno je da je bil samo nateg 🙂

Ko boš nehal ženske POTREBOVATI, jih boš lahko imel, kolikro boš hotel in zakaj jih boš hotel.

Dokler pa jim s svojim obnašanjim sporočaš “jaz tebe potrebujem”, logično, ne dobiš ničesar.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ko boš nehal ženske POTREBOVATI, jih boš lahko imel, kolikro boš hotel in zakaj jih boš hotel.

Dokler pa jim s svojim obnašanjim sporočaš “jaz tebe potrebujem”, logično, ne dobiš ničesar.[/quote]

Hmmm, modro in tudi logično, samo še tole pojasni, kaj pa počneš takrat z njimi, ko jih boš lahko imel, kolikro boš hotel in zakaj jih boš hotel, če pa si jih pred tem nehal POTREBOVATI? V čem je poanta?

Postani ded, nehaj lazit za ženskami in potrebovati njihovo pozornost in vedel boš, o čem pišem.

Spider, ne bi bilo odveč, če bi se bolj na široko razpisal, kaj to pomeni se obnašati, kot da žensko potrebuje in kaj pomeni nasprotno od tega – bo šlo?

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Ne morem upoštevat tvojega nasveta, čeprav sem ded in ne morem nehat laziti za ženskami, ker so mi všeč.
Za kom pa ti laziš?

Če smem, ker sem že nekaj časa tu. ;)))

‘nasprotno od tega’ – obnašanje Pajkija v presentu

‘žensko potrebuje’ – obnašanje Pajkija v past tensu

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Za nikomer.

Prav, pa počni vse tako, kot počneš. Ne vem, zakaj bi se spreminjal, če ni treba.

Če smem, ker sem že nekaj časa tu. ;)))

‘nasprotno od tega’ – obnašanje Pajkija v presentu

‘žensko potrebuje’ – obnašanje Pajkija v past tensu[/quote]

Heh…vseeno, to “gospodičem”, ki iščejo žensko nič ne koristi; res bi se lahko bolj razpisal, ali pa morebiti prodaja zgolj prazno slamo??

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close