Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek chat klepetulja.com

chat klepetulja.com

Mene pa zanima, če še kdo od vas uporablja omenjeni chat. Iz chata nas je bilo včeraj nekaj ljudi odstranjneih, zaradi neprimernega obnašanja, jezikanja. Ne bi sedaj o tem, kaj je kdo rekel, in kaj se dogaja že kar nekaj časa, lahko le rečem, da ni bilo rečenega nič gršega ali hujšega, lahko rečem, da sem na tem forumu prebrala že dosti hujše in bolj ostre debate, kot smo jo imeli včeraj. Jezikalo nas je nekaj chatark, ki smo med seboj prijateljice in se osebno poznamo eni osebi, ki je izzivala, da ji človek ne more ostati tiho. In nismo ji ostale tiho, čeprav nam je bilo jasno, kaj se bo zgodilo, saj se ni zgodilo prvič, da je bil kdo izključen, ker je ugovarjal tej osebi. Potem je ta provokator odšel in prišel administrator, ki je dejal, da je dobil vsaj 5 mailov različnih klepetalcev o našem neprimernem vedenju. Administrator ni preveril še nasprotne resnice, torej naše, ni nas bral niti vprašal, ampak nastopil s svojo avtoritativno močjo. Vem, da tudi Primož briše teme, ki so neprimerne ali žaljive, velikokrat opozarja na kulturo govora, poznam njegov kriterij in lahko rečem, da takšno pregovarjanje, jezikanje in besede, ki so bile izrečene tam mirno “dovoli”.
Ima pa klepetulja tudi forum na katerega so chatarji že pisali svoje proteste, pa ni bil objavljen še niti en njihov prispevek.
lp

Ne vem, kaj ste klepetale in tudi ne kako grdo ste se obnašale, sem pa defiitvino za to, da če bonton ni primeren, da te odstranijo, pa ni važno na kateri klepetalnici.
Ni to mišljeno za tebe direktno temveč na splošno.

lp

Te chat zadeve morš itak vedno jemat z rezervo, saj se gor najdejo tut različni pacienti 🙂 Mislim pa, da smo ljudje sami dost pametni, da znamo ignorirat provokacijo oz. se je brezveze sploh obremenjevat, če te napade nekdo, ki te v resnici sploh ne pozna oz. se poznaš z njim samo prek računalnika.

Jst mislim, da je edina stvar za katero bi moral poskrbeti administrator je anonimnost in odstranit res tiste ljudji, ki so zelo žaljivi in se ne znajo niti mal obnašat, ter napadajo druge uporabnike brez razloga. Cenzura besed in brisanje tem (ceprav so se tko butaste, burne, provokacijske) mi je pa brezveze. Pac ignoriras.

Ker sem ravno našla to temo o tem chatu bi rada nekaj vprašala. Kje so vsi ti chatarji, ki so bili na tej klepetalnici, zdaj, ko ta chat več ne dela? Če je kdo iz te bivše klepetulje.com naj se prosim javi. Sem že gledala na novi klepetulja.si pa nisem zasledila nobenega znanega chatarja. Je še kakšna klepetalnica kamor zahajate ‘stari’ klepetuljci 🙂 ?

Kaj to je chatu 386?

Kaj to je chatu 386?[/quote]

Ne, saj ti piše klepetulja.com

zdej je ta chat se preselil na klepetulja.si 😉

To vem, da je zdaj nova klepetulja, ja. Ampak mi ni všeč pa nobenega od starih klepetalcev tam ni. No, saj so vendar jih ne poznam dobro. Naj se javi tukaj kdo, ki je bil v sobah Slo chat soba (prva soba, ne vem točno kako se je imenovala), Spovednica, Sobica prijaznih, Sobica lepih misli in miru, soba nad 30. Kje ste vsi iz teh sobic? Naj se javi kdo, saj menda chatarji, ki so redno klepetali niso kar tako poniknili?

Tudi sama sem na stari Kleptulji preživela veliko lepih klepetavih trenutkov.
Nova Klepetulja je čisto nekaj drugega, v negativnem smislu. Ja, se sprašujem tudi jaz, kam so ušli vsi kvalitetni in prijetni klepetalci iz tistih časov. Kolosalna napaka je, da so administratorji ukinili starostne sobe. Očitno se nas je večina poslovila, vsaj za štiri do pet vem, da – tako kot jaz – ne vidijo več smisla v obliki, kakršna je sedaj.
Je bilo in je šlo, žal.

Spet se malo oglašam 🙂
Ja, res je, ta nova klepetulja ni več to. Me pa zanima, če je kje kakšen chat kamor zahajajo ‘stare klepetulje’ ? Kar tako se verjetno niste/nis(m)o poslovili, ne da bi se dejansko poslovili? Ali pa kje drugje nadaljevali čvekanje? Ali pa vam je dejansko fajn, da ni več stare klepetulje, ker proti koncu je gor bilo tudi precej konfliktov, in dejansko niti ni bilo več to kar je bilo včasih?!
Se pravi kot sem že omenila, če bere tole kdo iz sobic Spovednica, soba nad 30, nad 40, sobica prijaznih, soba lepih misli in miru, slo chat soba naj se oglasi tukaj in pove če je kje kakšen chat kolikor toliko vredu in, če se dobivate na kakšnem drugem chatu?
Lep pozdravček vsem!

Klepetulca, na novi Klepetulji jih je nekaj za vzorec še ostalo, recimo Travi in Dare (pa gotovo še kakšen z drugim nickom), ostali smo pa dezertirali. Večina jih je presedlala na Netlog ali FB. Kaj podobnega stari Klepetulji ni več.

‘stara klepetulja’ asi ti mogoce tia iz sobe lepih misli in miru?

Gioia, nisem bila redna gostja te sobe. Bolj občasna. Sem bila drugod bolj redna.

Heh 🙂 sej nisem vprasala kjes bla redna gostja, vprasala sem ces tia? Sej lahko da s bla po drugih sobah vec, ampak se vedno si lahko Tia.

namrec full imas isti slog pisanja

Men se tud zdi tale stara klepetulja nekam znana.
Čist tko btw kaj majo sobe oziroma to v kterih sobah si ti bila veze s tem kakšno ime oziroma nick si imela? In kaj ima veze to kakšen je chat? Zdej so kar vsi chati slabi kao Klepetulja je bila pa najbolša? Moje mišljenje je tako: če je družba dobra nima veze kak je sam chat oziroma grafika ali karkoli. Nekaterim gre pa očitno več za obliko/grafiko chata kot za družbo. Ali tudi v real lajfu izbirate ljudi po lepoti? Tko kot chat mora bit lep in fajn da se da potem z ljudim gor čvekat. Raje recite da ste našli napake v ljudeh na chatu (kar bi bilo bolj resnično) kot pa da vam novi chati niso všeč. Če z nekom rad poklepetaš ga zaradi nove oblike chata ne boš dal na ignor ne? Ali pa ker je nov chat si je treba dat nov nick potem pa padajo izgovori da sploh ne hodite več na chata. Dejte no folk nekdo kije hodu par let na chat tudi ne more kar tko rečt zdej pa to ni več to pa kao chatov sploh več ne pogleda. Ne verjet vsega no taki pol menjajo nick pa špijunajo. Ja ok pa tudi če ne ampak tega pa no ben ne more rečt da po parih letih chatanja niti ne pogledajo več drugih chatov samo zato ker to ni več to. Jaz priznam da sem pogledal miljon chatov ko je bilo konec Klepetulje. Kaj je to kaj takega? Pa daleč od tega da imam čas za to ampak ko ga imam pa rade volje grem pogledat kak nov chat počvekat z mogoče starimi znanci iz Klepetulje ali spoznat koga novega. Zakaj bi to skrival? Zase zadržim stvari ki se jih s ljudmi pogovarjam privat ampak to da pa še vedno grem počvekat po chatih pa ne vem zakaj bi skrival.
Mislim da je vseeno lepo da se dolgoletnim klepetalcem vsake toliko časa oglasiš greš poklepetat magari na kak drug chat če starega ni več ni prav da take ljudi potem kar ignorirate samo zato ker novi chati niso več to kar je bila Klepetulja.
Ne mečem vseh v isti koš samo kot se bere staro klepetuljo piše tako kot da je zdej vrgla na ignor vse samo zato ker chati niso več to kar je bila Klepetulja. No sej to je njena stvar se ne bom vmešaval v to ampak že njeni odgovori so taki po ovinkih.

Lep dan želim vsem skupaj.

Biti administrator je težko, ker pritožbe pišejo le bebci!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

?

ker teče pogovor ravno o chatu klepetulja se oglašam še sama. se skoraj v celoti strinjam s enXmanom. res da je bila klepetulja kot chat super ampak ljudje gor… no comment. velika možnost je da so ga ukinli ravno zarad ljudi gor. ne rečem da samo zaradi tega, ampak, če bi bili ljudje gor tako super kot je bil sam chat bi lahko chat ostal, ker če se nekdo zavzame za to ga ne bi kar ukinli.
vsak ta drug na chatu je nekaj ovinkaril, spletkaril, lagal,… in zakaj bi chat deloval, če ni bilo pristnih odnosov? ljudje se kregajo, spletkarijo,… vse se pa dokumentira. in kater administrator bo take stvari bral? točno tako kot je rekel Paco… delo administratorja je težko. ker če se boste ljudje po chatih obnašal tako kot se, bodo kmal ukinil vse chata. ker to kako se obnašajo po chatih je porazno. tista mala peščica dobrih ljudi niti ni opaznih, ker so slabi toliko bolj opazni. žal, ampak tako je. že samo to kako se nekateri obnašajo pa čeprav ne mislijo nič slabega, ampak marsikaj bi bilo bolje zadržati zase, ker marsikakšna beseda niti ni za v javnost.
lp

stara klepetulja, mam občutek, da ti še vedno nekje klepetaš samo nočeš povedat. sklepam glede na tvoje ovinkarjenje, ko te nekdo nekaj vpraša ne odgovoriš naravnost na vprašanje kot da se nečesa bojiš. pa dejte hudiča sej tle gor vas noben ne pozna, a je tako težko povedat kje je večina starih klepetalcev iz bivše klepetulje. ja sej za novo klepetuljo vemo, samo tam jih ni skoraj nič, mogoče je na celotni novi klepetulji 10 človečkov pa še to noben poznan. res ne morem verjet, da bi ljudje kar tko zapustil klepetalnice/net na splošno, prej pa so klepetal vsaki dan. če se pa pred kom skrivate pa povejte, skrivam se/ne povem kje smo, pa je stvar rešena. pač se pogreša nekatere stare klepetalce ampak očitno oni nobenga ne pogrešajo. se tkole vidi kolk resnice je pa takihle chatih, ko marsi kdo reče “vedno ti bom na voljo” “vse me lahko vprašaš, poveš” “vedno ti bom pomagal”. kje ste pa zdej? se bo kdo oglasu od starih klepetalcev k ste take stvari govoril. sej vem, da itak vsi tega na berejo, vem pa da nekaj sigurno jih bere.

hm…a sem meni samo zdi, ali teh chatov ni več?..no jaz sem preko chata spoznala svojega fanta, sem pa takrat bila zelo bolna haha…..aja pa spomnim se, da je bilo na chatu veliko gejev. Če si šel v sobo za lezbijke so tam bile 3, pa še od tega 1 moški, če si pa šel v sobo za geje je pa bila skor polna.

😀

maš prav, teh chatov ni več. je pa res, kot je že prej nekdo reku, da je velka možnost, da so ga ukinl zarad folka gor. nekateri od teh novejših chatov baje sploh nimajo nadzora (administratorjev) oziroma so chati bili s strani “administratorja” narejeni vendar so sčasoma ostali brez nadzora, ker pač ni pravega administratorja. chati, ki pa imajo pravega administratorja pa prej ali slej propadejo oziroma jih ukinejo, ker se folku ne da dopovedat, da chat ni kraj za sex … no lahko bi bil, za nekatere je, administratorji pa nemorejo imeti non stop na očeh mladostnikov in raje chat ukinejo kot da bi se kaj zgodilo. saj je obstajalo še par drugih chatov podobnih klepetulji in če bi se vse vezalo na pogodbo (to so bili volano chati) bi chati propadli istočasno, vendar so ostali podobni klepetulji chati delovali še kar nekaj časa po propadu klepetulje. in obstajale so sobe za določen tip klepetalcev, potem pa si v sobi za lezbijke videl tipa, v sobi prijaznih ljudi si bral perverzije, v sobo za najstnike so hodili 40 letniki, v perverzni sobi pa si dejansko lahko bral lepe stvari, v sobi lepih misli in miru si koga kaj prosil pa ti noben ni niti odgovoril,niti te pozdravil, itd, itd … narobe svet. še dobro, da so klepetuljo ukinli, ker ni bila za nikamor.

Jap, to je vse res, Hvala bogu ja.

🙂

vsi ti chati / in klepetulja ni bila nobena izjema / so raj za pedofile in sex maniake in psihopate. in kako mislite da taki ljudje pridejo do svojih žrtev? ker se do njih obnašajo prijazno in dobro taktizirajo in te obračajo okol. seveda ne veš dokler človeka ne spoznaš ampak takrat je marsikdaj že prepozno tako ali drugače (da ti izkušnjo in spoznaš da ne moreš zaupati in verjeti človeku ki ti reče tri sladke besede). če ne bi bile punce/ženske tako zelo naivne in padale na vse te zlagane lepe besede in prijaznost tudi te ženskarji in psihiči nebi imeli dela ker ne bi bilo nobenega ki bi jim delo dal če me razumete. ne pravim zdaj da so krive ženske samo to da naj bodo malo manj naivne in naj ne verjamejo vsakemu ki jim da par lepih besed. ko bo kakšna enkrat doživela bo vedela o čem govorim ampak a je treba izzivat usodo ker ne verjamete opozorilom ki ga ne pišem zdaj samo jaz ampak so taka opozorila po tv. po revijah. safe.si in podobno. ampak nočete verjeti dokler sami ne doživite pol pa jokate. pa neke ženske govorijo joj pa tako je prijazen pošten izobražen ima družino poročen. če je vse to res a ni tole že mal preveč popolni moški sploh za nekega moškega s chata? dajte odprite oči pa namesto da sanjarite o takih (ne)popolnih moških s CHATA (bog pomagaj) se raje ukvarjajte s svojo družino. če pa je res da je kakšen fant tako zelo prijazen in je vse resnica ga prepustite samskim puncam če ste same že v razmerju ali poročene. vem za žensko ki je poročena istočasno pa se skrivaj dobiva na chatih z nekim moškim ki je čisto povprečen. ženske glupe če ste v vezah in poročene pustite še malo sreče in ljubezni drugim puncam ki težko dobijo fanta in ga morda iščejo na netu. tisto malo kar je dobrih fantov boste pa glupe že poročene ženske vrtele okol prsta da kakšna samska pupa ki bi ga rada imela in mogoče tud on njo za to je pač potreben pogovor in čas kar pa ni mogoče če se kakšna baba že poročena meče za fanti.

Hej dulce, saj imaš prav. Sicer ne vem zakaj si se spravil na poročene ženske, ampak tudi poročeni moški iščejo mlade ženske preko chatov.
Bolje, da teh chatov ni, ker nekatere punce so res naivne in se kar dobijo z nekom, ki ga ne poznajo.
Jaz sem za mojega partnerja imela srečo, da je bil normalen. Moram pa priznat, da sem ga kar malo spraševala, da sem se prepričala, če je to res nek fant mojih let. Sreča je bila, da je hodil v isto šolo kot jaz in je zadeve poznal kar podrobno. 🙂

lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close