chat klepetulja.com
Pa ravno v tem je čar… Ne vedeti. Si želeti. Sanjati. Pravljice. Za tiste, ki si tega želijo. Ker vejo, da v resničnosti ne bo tako. Ne bo pravljic. Samo resničnost. Osamljena, brez občutkov da si nekdo poseben, zaželen…
Le zakaj misliš, da je toliko pecanja na tem forumu?[/quote]
Ok, če se odločiš samo bit na chatu in sanjati itd. je to že v redu. Če ti pa oseba na drugi strani začne razlagat o svojem življenju, o svojih otrocih, o svojem delu, celo o tem, da je ločen pa še globlja čustva. To niso več sanje v smislu kakšen je kdo na drugi strani računalnika, pa kaj bi bilo, če bi… ampak je to že namig na neko zaupanje. In mu zaupaš tudi sam, ampak, opa, sam mu zaupaš po resnici. Med tem, ko čez par mesecev zveš, da ti je oseba na drugi strani lagala o svojem življenu, da bi pridobila tvoje zaupanje. In na koncu ima oseba na drugi strani tvojo resnico, ti pa njegovo laž.
Če bi jaz z nekom na klepetalnici klepetala o pravljicah, željah, sanjah, se pretvarjala, da sem nekaj kar nisem a si to želim biti, bi bila po končanem klepetu še bolj osamljena, ker bi vedela, da je bila tista urica klepeta le sanje, želje, ne pa resnica. V resnici sem pa le sedela za računalnikom, nič produktivnega. Naredila s tem dejansko nisem nič, ne zase, ne za koga drugega. Kaj imaš od teh sanj in želja? Če je to sanjanje na dolgotrajni rok mogoče le kako depresijo.
Pa mimogrede, lahko si nekdo zaželen, pomemben, tudi brez sanj in misli kakšen bi rad bil. Če si to pomembnost in zaželjenost pridobiš z zlagano identiteto na internetu bo ta pomembnost in zaželjenost kmalu tudi zbledela.
Lahko si zaželjen in pomemben tak kot si, ker sploh si. Pomemben si že zato, ker sploh si. Za to ne rabiš pretvarjanja. Zaželjen pa postaneš s tem kar si, ne s tem kar bi rad bil. Če te ima nekdo rad te ima zaradi tebe, ne zaradi tvojega pretvarjanja.
Ah in kaj tebe muči, kaj imaš ti to neke težave s primožem (pa s slovnico?)
Tako mimogrede si včeraj odgovoril na post, star 9 let,(in to ne zaradi porušene dinamike objavljanja sporočil) to pa, kar si napisal, je bilo zelo nesramno. To ti lahko povem v imenu vseh nezaželjenih otrok, sama pa na srečo to nisem…čeprav… si sposoben tudi takega sklepa…
Aja, pa ker si imel prav, mogoče hočeš kakšno odlikovanje?
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup]
Ah in kaj tebe muči, kaj imaš ti to neke težave s primožem (pa s slovnico?)
Tako mimogrede si včeraj odgovoril na post, star 9 let,(in to ne zaradi porušene dinamike objavljanja sporočil) to pa, kar si napisal, je bilo zelo nesramno. To ti lahko povem v imenu vseh nezaželjenih otrok, sama pa na srečo to nisem…čeprav… si sposoben tudi takega sklepa…
Aja, pa ker si imel prav, mogoče hočeš kakšno odlikovanje?[/quote]
Katenjka, ti nepišeš najbolj razumljivo, logično povezano tudi ne, ampak razpršeno, sem ti to že to povedal? 🙂
Nekaj iz svoje glave navajaš iz drugih rubrik v nekem X postu, o katerem si spet naj samo mislim, kaj ti misliš, ker ti verjameš, da so drugi zmožni telepatije. 😀 Potem že v naslednjem stavku spet preskočiš na neko novo temo, spet brez konkretnih referenc, kaj točno si mislila. To je zelo težko berljivo.
Slovnica – Primož – otroci – nek star post – porušena dinamika objavljanja sporočil ???
Se kdo javi, da bo Katenjko prevajal. 😀
Primož – res sem ga omenil, kakšne težave imam, pojasni mi?
otroci – verjetno misliš na post v Ljubezenski nasveti v zvezi s “flikanjem zakona”?
porušena dinamika? Hm?
Marička, pa saj se to ne piše tako, če bi rad bil razumljiv/berljiv. Potrudi se malo. ,;)
Ja saj sem napisala v tisti drugi temi, d amije žal, da sem ta post sploh poslala, če že tistega s tisot fotko nisi razumel…
Pač asociacijo sem dobila na nekoga, kije res nezaželjen otrok in kaj vse lahko iz teg aizhaja… Zato sem to napisala. Ko je otrok že rojen in star 10 let, no če mene vprašaš, že takrat koje narejen, (ampak ok to je menda stvar ideologije) je prepozno za bit pameten po bitki… ali pač?
Brez veze glej, itak dotična oseba več tega posta ne bo brala, upam da ne…
Napisal si, da je porušena celotna dinamika,ker Primož ne objavlja postov, ne vem, a res ne moreš brez Ljubezenskih nasvetov 🙂 🙂
In grdo si napisal, da je Robi neka šahovska figura… Cest tout…
Mah bom nehala, ker se itak ne razumeva…še dobro, ali pač 🙂 🙂
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] Katenjka
A ni tu precej boljša dinamika, kot pa da čakaš cel dan, da se ti pojavi post? Čeprav hec je v tem, da Primož prepusti 99% postov, čemu sploh potem potreba po moderiranju? Potem iz tega potegnem le en sklep, da Primožu ne želi, da mu kak post uide, da ima rad “vse pod kontrolo” (upam, da tu ne prekorači administratorskih pooblastil, kot je čitanje zasebnih sporočil), pa da se je malo preveč vživel v vlogo modreca, indijskega jogija, guruja, karkoli že pač, ampak to je pač zgolj moje osebno mnenje, ki pa mu ni najbolj všeč, zato me je menda vabil na pivo, da se ne bi samo pritoževal… :))
Nisem gledal na čas objavljanja, ampak saj (mi) niti ni važno, nasvet bi bil isti. Podobno, kot če kdo napiše kaj neresničnega, odgovoriš, pa nima veze, če si je nekdo zgodbo izmislil, pišeš za “svojo dušo”, da deliš z drugimi svoje poglede in razmišljanja.
Tega pa nisem nikjer napisal!? In ja, neverjetno, francoščino si se učila, par besed znaš celo zapisati, to boš fascinirala kakšnega francoskega turista, da te bo morebiti odpeljal v Pariz. 😀
TU je tvoj problem! asociacijski posti “free style” – prosto po Katenjki. 😀
Ma sej to te moti, da moraš igrat po njegovi režiji, mogoče pa ima moderatorstvo on prav zaradi tebe, Robi bi preveč hitro prepuščal tvoje poste, pa bi še tam pisal svoje spame…
haha ne bere zasebnih sporočil, a si ti malo neumen mogoče 🙂 🙂 ti ne veš, kje se nehajo njegova pooblastila , ali pač? Saj je sam napisal, da je sam odgovoren za VSE, (lepo in slabo)
a ti veš , kaj to pomeni? To ni ravno vloga indijskega guruja, ampak nekoga drugega, ne misliš tak?
A to je pisanje za dušo, nekoga spravit še bolj down, kot je že itak sam… Ne mislim zdaj samo) v tem konkretnem primeru, ampak malo empatije pa mogoče vseeno…
Tega pa nisem nikjer napisal!? In ja, neverjetno, francoščino si se učila, par besed znaš celo zapisati, to boš fascinirala kakšnega francoskega turista, da te bo morebiti odpeljal v Pariz. 😀
Napisal si, samo nisi tako mislil, a ne, ker si smajlije dopisal, saj pol pa kul…
Aja jaz bom fascinirala francoskega turista s čim drugim kot s francoščino, z njo me bo on, ne skrbi…
Noben problem ni, jaz tudi pišem za svojo dušo… ne, jaz pa RES pišem za svojo dušo.
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] katenjka, ti pa res slabo čitaš. Prečitaj še 1x, ali ti naj raje narišem, da boš razumela? 🙂
Sprašujem se v smiselnost moderiranja, ker Primož ne briše postov, ampak jih objavlja le z zakasnitvijo. Čemu potem potreba po moderatorstvu?
Katenjka spet si površno čitala, kje sem trdil, da bere privatna sporočila? Samo domnevam, da ljudje, ki imajo radi kontrolo, da pogosto ta nadzor daleč seže in lahko kaj hitro prekorači-jo določena pooblastila.
Hm? Vsak je sam zase odgovoren za dobra in slaba dejanja, kaj bo drugi zate odgovoren, kar ti počneš, lepo te prosim, saj nisi otrok.
V začetku pa si pisala, da je od zadnjega posta minilo 9 let in se čudila, da sem odgovarjal, zdaj pa naenkrat “narobe” odgovarjam??? Cc…
Odlično napreduješ! Včasih vica nisi zaštekala, zdaj pa rabiš samo par dni, da ti kapne. :)))
S smislom za humor? :)))
Ampak daj raje v dnevnik potem, ker namen foruma je, da te drugi rzaumejo. 🙂
katenjka, ti pa res slabo čitaš. Prečitaj še 1x, ali ti naj raje narišem, da boš razumela? 🙂
Sprašujem se v smiselnost moderiranja, ker Primož ne briše postov, ampak jih objavlja le z zakasnitvijo. Čemu potem potreba po moderatorstvu?[/quote]
Ne vem, mogoče zato, da ni preveč takih spam dialogov?
Jaz tudi ravno ne bom trdila, da jih bere, ne bi pa bila sveto prepričana, da jih ne bere… Bi ti celo svetovala, da si deliva to prepričanje… jaz nisem egoistična 🙂 🙂
Hm? Mogoče bi morala dat poudarek na katero drugo besedo.
A ne da… Zdaj moraš se samo ti poštekat…
Ne morem verjet, da si uganil…
Glej tako je, ne… tisto, kar jaz hočem, da drugi razumejo, razumejo… celo ti si me prepričal, da razumeš celo več, kot bi bilo zate dobro 🙂 🙂
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] recimo tale tema. odgovora nobenega konkretnega, tistih nekaj, ki jih je so vsaj odgovori na temo CHAT KLEPETULJA. ampak konkretnih odgovorov na nekatera vprašanja pa sploh ni niti enega.
pa konc koncev je o tem chatu bilo že veliko povedanega iz strani drugih uporabnikov tega foruma. se pravi vas je kar nekaj, ki ste hodili na klepetuljo. ampak, da bi kdo kaj konkretnega napisal (na nekatera novejša vprašanja, ne v času odprtja teme) pa nič.
point je v tem da odgovorov sploh ni ne pa kot je v temi “ta forum je dolgočasen” rekel Marko, da so odgovori kruti in nevem kakšni še… ne, odgovorov sploh ni! če bi bili ODGOVORI NA TEMO kruti, ok, vsaj so odgovori. tako jih pa sploh ni.
mene je nekdo na chatu enkrat spraševal za parfum kakšnega naj kupi prijateljici ali punci sej ne vem komu že. ampak a deci ne vejo, da take zadeve ni nujno, da so všeč vsem puncam enako. eni je pač všeč tako drugim drugačno, tretjim spet nekaj tretjega. to te taki deci okol obračajo pa v resnici sploh nič ne iščejo oziroma kupujejo. sploh pa, če ima punco je verjetno že moral videt kako kaj stoji na njej.
Pozdravljeni vabim vas v novo klepetalnico klepetulja.eu ki je veliko tolerantnejša.
Ja, res pogrešam vse naše teme in neteme, vice in štose, zbadanja in izzivanja. Sama sem bila (zadnjič) na stari klepetulji leta 2007; takrat so bili sochatarji še tam 🙂
Kakšen se sedaj nahaja na Kupidu, kjer včasih obujamo spomine.
Ja, bilo je lepo! In bilo je tudi prelepo, da bi trajalo 🙂 Je pa bilo!!!
res je kar si napisala.tudi mene so zablokirali.tiste provokatorje pa pustijo pri miru kot da ni nič.zgleda da lahko oni počnejo kar jim je volja.zalijo ljudi provocirarajo,pišejo take svinjarije da je za bruhat. primitivneži da jim ni para.pa še nekateri pišejo lahko vse eni pa ne smemo se niti pritožit.če kaj napišeš ćez chat te pa zablokirajo.kje je tuki kultura se vprašam.lp
Forum je zaprt za komentiranje.