kako naj vem, če je zaljubljena
Vem, da je to forum za ženske, ampak po mojem bi prav od njih rabil ta nasvet.
Kako veš, če je ženska zaljubljena v moškega? Kakšni so znaki, kako se obnaša do njega? Nekaj časa se že družim z eno punco, daje neke znake, ki pa se vsaj meni zdijo dvoumni – nikoli ne vem, ali so to znaki prijateljstva ali zaljubljenosti. Zelo rad bi to vedel, da si bom na jasnem, pri čem sem. Vi ste ženske, kako se ve obnašate takrat?
Hvala za vaše izkušnje! Miha19
Miha, le bo imela iskrice v očeh kljub temu, da boš kvasil totalne neumnosti brez repa in glave, potem je zaljubljena 😉 Če pa ti bo rekla: “Ej, stari, umiri se.” – potem je to znak kolegialnosti oz. prijateljstva.
čao
hojla
a sta s to punco že dalj časa kolega?
če jo že dalj časa poznaš, jo malo opazuj v družbi in bodi pozoren predvsem na to, kako se obnaša ko se pogovarja s teboj ali pa s katerim drugim kolegom. če si ji všeč, se ti bo lepo smejala in te zbrano poslušala,…
pa ne pozabi na komplimente, teh smo zelo vesele!
je pa vsaka drugačna, npr. nekatere ne okrevajo, če ji je tip všeč in takoj naredijo prvi korak, druge se rade prepustijo zapeljevanju.
lp
Jaz osebno se kar precej čudno obnašam, če sem zaljubljena. Ampak tega ponavadi ne pokažem pred njim. Naj malo pobrskam po spominu, kaj se je verjetno videlo navzven, pa sem takrat mislila, da je bilo neopazno. Neverjetno srečna, če je bil v moji bližini. Vsako najmanjšo zadevo sem izkoristila, da sem ga lahko poklicala, seveda sva se na koncu pogovarjala vse kaj drugega kot o določeni malenkosti, ki je bila samo izgovor, da sem lahko poklicala. Seveda ni manjkala 100% urejenost vedno, ko sem pričakovala srečanje z njim. Pa obilo dobre volje, čeprav sem se morda v sebi grizla npr. s tem, da morda misli, da sem smotana………to so stvari, ki so se pomojem videle navzven. Sicer pa za štirimi stenami: Južne balade do nezavesti cele dneve in en komad lahko tudi do 30-krat zapored ful naglas. Pogled pretežni del dneva usmerjen v neko drugim nedoločljivo točko nekje po stropom. Stalno škiljenje skozi okno, če se je morda pripeljal (dejanje, ki je, brez heca lahko trajalo tudi tri ure – ki sem jih porabila samo zato, da sem videla, če se bo peljal mimo in pogledal proti oknu….), stalno prevrjanje telefona, če nisem slučajno preslišala njegovega zvnjenja in preverjanje SMS-ov – saj veš, današnja tehnika, lahko pa sploh ni zvonilo, pa je SMS vseeno prišel. Skratka, če ga ni bilo poleg mene, sem verjetno mejila že na eno blaznico, ki sploh ne ve, da deluje smešno, ampak morda sem samo jaz takšna, da tako intenzivno doživljam zaljubljenost in to me ponavadi tudi pošteno zdela – sej če grem šteti kilometre , nerejen od okna do okna, potem sem že prava maratonka, ha, ha.
Če te zanima kaj določenega, potem kar vprašaj, ker sigurno sem že kaj pozabila – se bo treb spet zaljubit.
LP š
Glej vsako dekle se drugače obnaša, ene smo bolj zadržane druge pa spet bolj direktne.
Sama sem bila na začetku bolj zadržana, in je bil vedno on tisti, ki je naredil prvi korak. Besede mi nikoli niso šle dobro z jezika, pisala sem mu pa sms-e – vsaka beseda je bila iz srca in ni bila od nikjer prepisana, pisala sem mu občutke ki mi jih daje njegova bližina, komaj sem čakala da ga spet vidim. Zelo rada sem ga objemala, se ga dotikala, božala, lubčkala, ga gledala, držala za roko – ampak meni so te stvari pač pomembne.
In vse to je počel tudi on, on mi je dajal občutek da sem res ljubljena. In pol gre lažje in steče.
Kako pa ti njej pokažeš?
povabi jo na pjačo al pa v kino al pa na kakšen sprehod po naravi, v volčji potok, tam ti bo postalo jasno kaj si deklica predstavlja, pač al ti je naklonjena al ne, itaq pa mora najprej povabilo sprejeti.
potem pa jo povabi še kam in če bo sprejela je praktično že tvoja.
namreč vsaka, ki ji prvi zmenek ni všeč, si nekako poskuša nekaj izmisliti, da fantu reče da naslednjič nima časa al pa reče da kul, pol se pa ne oglas na telefon, pa take.
probi pa boš vidu, zgubit nimaš kej
pa srečno
No ja…pr men osebno je tko…pač to zdj že veš d ma vsaka svoje finte pa to ane…nasplošn je pa pr men tko,da sm ful živčna tkt k wem d bom widla tizga u kogar sm,pa ful hitr bije srce,pa govorim krneki take stavke brez pomena.pač ko bosta skupi jo opazuj,pa ne tk bult vanjo ane…sam pač tko d widš kako te gleda,če se rada s tabo pogovarja…če ti kdaj sama sms pošle,al pa te pokliče,predn ti njo pa tk naprej…
Uf, ko sem bila jaz 19 in zaljubljena sem bila kot na speedu. Drugače pa obnašala sem se verjetno malo čudno, ker mi je bilo nerodno, zelo zasanjana, iščeš momente, da si kje v bližini s tistim ali pa da ga lahko opazuješ, iščeš informacije o njem, hodiš ven v iste lokalčke, na iste žure… Drugače pa ko si zaljubljen daješ kar orng znake od sebe: npr. ne veš kam bi z rokami, pa se začneš dotikat, jecljat, strmiš… zihr je kaj po netu.
Miha ti se kar opogumi in jo ogovori in kam povabi, boš takoj vedel kje si. 🙂
Jaz imam eno vparašnje..s punco sm se spoznal preko neta..prvič sva bila na pijači..naslednjič sva šla v kino..in takoj domov.nič še ni bilo med nama ker niti nisem poskusil..je pa starejša od mene..kako naj vem da sem ji všeč?? ali je možno da ženske skrivaate in ne pokažete takoj čustev? ali je možno, da če ji pošlješ sms, da ti ne odgovri takoj ampak šele čez nekaj ur..zato da bi izpadla bolj nedostopna?? sam sebi je tako težko svetovati in kar iščeš odgovore in izgovore..vrjetno če si ženski všeč bi odgovorila na sms kmalu..ali pa čaka moj korak?? 🙂 sigurno pa vrjetno ni dobro, da če mi ne odpiše , da ji pošljem še enega? ma kddo kak nasvet:)
Ej, to je pa tko k da bi bral svojo zgodbo … Ocitno res nism edini k se mu niti ne sanja ne kaj se tem ženskam u glavi plete!!!
Jst se skos neki trudm z uno k mi je vsec, vsak moj sms ma ful smejkotov, pa zvezdic pa nevemkajševse ona pa nazaj odgovori s tremi besedami, brez usega, hladno … In pol me po dveh sms-ih odslovi z “lahko noc”.
Forum je zaprt za komentiranje.