Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Skype cam chat

Skype cam chat

Je kdo ki se rad preko skypa erotično pogovarja

raje v živo… 🙂

Lahko kontaktiraš mene, ko me boš videl te bo minilo do (erotičnih) pogovorov, problem rešen 🙂

Jaz se tudi rad erotično pogovarjam najraje na MONU :))

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

kako pa to zgleda: erotično pogovarjanje ??

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

mmm to je prijetno govoriš o erotiki :))

Ti bi me poslušal, lahko bi gledal mojo mico, po postopkih bi si ga izvlekel in pričel bi si ga drkat….to kar običajno delaš brez poslušanja.

Zame je to brezveze zame more bit romatika :)))

Kolk moraš biti nizko, da si sploh vprašal…ubožec.

anede … tvoja metoda je učinkovita … na enem računalniku se snemaš v pi.č.ko … na drugem si jo gledaš … pa si jo lahko na roke vzržeš ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

koliko nizko si pa ti, da takole sikaš?

Se strinjam ne vem zakaj je ratala GF tako žleht včasih ni bila. Pol bo pa jamrala, da je še samska :)))

Potrebna je… in ker ne dobi postane žleht in tako dobi še manj in postane še bolj žleht… začaran krog 🙂

Potrebna je… in ker ne dobi postane žleht in tako dobi še manj in postane še bolj žleht… začaran krog :)[/quote]Skratka…. bolj kot se z nami druži bolj je zlobna?….. hm…. :/

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Potrebna je… in ker ne dobi postane žleht in tako dobi še manj in postane še bolj žleht… začaran krog :)[/quote]Skratka…. bolj kot se z nami druži bolj je zlobna?….. hm…. :/[/quote]
Narobe! 🙂

Skratka…. bolj kot se z nami druži bolj je zlobna?….. hm…. :/[/quote]
Narobe! :)[/quote]Kako narobe? O_o
Ko je prišla na te strani je bila kot tpel pomladni veterc, zdej je pa že kot zimska burja 😉
Nekaj tu ne štima. A misliš da je kar sama od sebe postala taka?

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Narobe! :)[/quote]Kako narobe? O_o
Ko je prišla na te strani je bila kot tpel pomladni veterc, zdej je pa že kot zimska burja 😉
Nekaj tu ne štima. A misliš da je kar sama od sebe postala taka?[/quote]
Potrebna je… in ker ne dobi postane žleht in tako dobi še manj in postane še bolj žleht… začaran krog :)To nima veze z nami… ravno nasprotno.. mi bi ji radi pomagali, vendar v svoji zaverovanosti in nedostopnosti ne dopušča te možnosti 🙂

Potrebna je… in ker ne dobi postane žleht in tako dobi še manj in postane še bolj žleht… začaran krog :)[/quote]
To sploh ni več krog, ampak neskončna premica. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Potrebna je… in ker ne dobi postane žleht in tako dobi še manj in postane še bolj žleht… začaran krog :)[/quote]

Ja on_ bi se kr strinjal dobro, da bo komaj zvečer to gledala bo ogenj v strehi 🙂

Taka je bolj postala se mi zdi odkar ni več njene velike ljubezni sadnega :))

Kako narobe? O_o
Nekaj tu ne štima. A misliš da je kar sama od sebe postala taka?[/quote]
Potrebna je… in ker ne dobi postane žleht in tako dobi še manj in postane še bolj žleht… začaran krog :)To nima veze z nami… ravno nasprotno.. mi bi ji radi pomagali, vendar v svoji zaverovanosti in nedostopnosti ne dopušča te možnosti :)[/quote]Ma ja…. pa ni jo treba tako podcenjevat. 🙂
Če si pa taka ženska ne zna najt nekoga, da jo reši teh muk pol pa res ne vem kdo si zna….

EnTip ne domišljaj si preveč…. je…i ga nisi bil izbran, kaj češ zdej njo šinfat, če ji nisi dorasel? 😉 :))))

Potrebna je… in ker ne dobi postane žleht in tako dobi še manj in postane še bolj žleht… začaran krog :)To nima veze z nami… ravno nasprotno.. mi bi ji radi pomagali, vendar v svoji zaverovanosti in nedostopnosti ne dopušča te možnosti :)[/quote]Ma ja…. pa ni jo treba tako podcenjevat. 🙂
Če si pa taka ženska ne zna najt nekoga, da jo reši teh muk pol pa res ne vem kdo si zna….

EnTip ne domišljaj si preveč…. je…i ga nisi bil izbran, kaj češ zdej njo šinfat, če ji nisi dorasel? 😉 :))))[/quote]

Saj je ne šimfam. Povedal sem kaj si mislim, da je vzrok, da je postala žleht, kot je povedal Seba.

Ma ja…. pa ni jo treba tako podcenjevat. 🙂

EnTip ne domišljaj si preveč…. je…i ga nisi bil izbran, kaj češ zdej njo šinfat, če ji nisi dorasel? 😉 :))))[/quote]

Saj je ne šimfam. Povedal sem kaj si mislim, da je vzrok, da je postala žleht, kot je povedal Seba.[/quote]Če že hočeš….. Veš kaj je vzrok pri večini njih, da so tako “bodeče”?
Preberi si Trnuljčico.
To je ena zgodba, ki jo pomotoma berejo otrokom. To bi moralo bit obvezno čtivo za fante (in punce ;), ko se začnejo zbliževat. 🙂 Tam je nazorno opisano kako se “princeska” obda s trnjem (če/ko je dalj časa sama s svojimi problemi) preko katerega ne pride vsak cepec ampak le nekdo, ki se je pripravljen soočit z vsemi bodicami, ki jo obdajajo. Seveda je potem bogato nagrajen, če uspe posekat vse trnje za kar pa rabiš bit “taprav vitez”….. 😉 :))

Jaz sicer ne vem kako se ima GF in koliko trnja se je nabralo okoli nje ampak, če ste vi to opazili, bo že držalo 😉 :)))
Samo nekam plašni se mi zdite, kot kaki mački okol vrele kaše….. :p

Mah kdo se bo bodel z njo in njenimi trni :))))

Saj je ne šimfam. Povedal sem kaj si mislim, da je vzrok, da je postala žleht, kot je povedal Seba.[/quote]Če že hočeš….. Veš kaj je vzrok pri večini njih, da so tako “bodeče”?
Preberi si Trnuljčico.
To je ena zgodba, ki jo pomotoma berejo otrokom. To bi moralo bit obvezno čtivo za fante (in punce ;), ko se začnejo zbliževat. 🙂 Tam je nazorno opisano kako se “princeska” obda s trnjem (če/ko je dalj časa sama s svojimi problemi) preko katerega ne pride vsak cepec ampak le nekdo, ki se je pripravljen soočit z vsemi bodicami, ki jo obdajajo. Seveda je potem bogato nagrajen, če uspe posekat vse trnje za kar pa rabiš bit “taprav vitez”….. 😉 :))

Jaz sicer ne vem kako se ima GF in koliko trnja se je nabralo okoli nje ampak, če ste vi to opazili, bo že držalo 😉 :)))
Samo nekam plašni se mi zdite, kot kaki mački okol vrele kaše….. :p[/quote]
Všeč mi je metoforičen opis…
vendar ima eno pomanjkljivost … Pri original Trnuljčici je vitez vedel za katerim grmom ona spi…
in ni problem v pripravljenosti soočiti se z najgostejšim gozdom bodic.. samo najdit ga je treba…

Običajno to ne delam brez poslušanja. Lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close