Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Tangice

Tangice

Punce koliko vaših moških ima tangice? In kdaj jih nosijo, če jih imajo samo kadar vas želijo presenetit ali jih oblečejo tudi ko gresta skupaj ven….?

Včasih jih obleče ko greva skupaj ven ali pa me kdaj kar tako preseneti!

Čeprav mi jih je žena kupila, jih ne nosim, ker me tišijo. /nekje sem to že napisal/

Sigurno ima dobro športno postavo tvoj dragi.Ali trenira kakšen šport,ali pa je kakšen maneken.Kdor ima postavo moški ali ženska naj z veseljem in užitkom povdari svoje lepo telo.Tudi z malo drznejšimi in izzivalnimi oblekami.

Tngice?

Moj jih nima, mu jih mislim pa kupit tako malo za štos.

Ni noben maneken in tudi jaz nisem manekenka, imava pač normalni, povprečni postavi. Nobeden ni debel. Meni je mož zelo všeč v tangicah in tudi brez njih.

Ja Kika, kaj si nazaj?

Kakšne barve tangic pa imaš rada?

Mož je za klasiko – črna. Jaz pa imam vse barve, različne modele od bombažnih do čipkastih, nekaj imam smešnih, takšnih z kosmato muco, ali pa z motivi medvedkov. Glede barv pa mi je najbolj všeč rdeča, modra in črna. Navadnih spodnjic sploh nimam več.

Moja pa pravi,da jo tangice tiščijo in se neprijetno počuti.

Samo navaditi se jih mora. Na začetku se je meni tudi tako zdelo. Zdaj pa lahko rečem samo, da so ful udobne in nikoli ni tistega občutka, da “lezejo v rit”. Kupi ji kakšne ful lepe, jih bo z veseljem nosila!

Hvala za nasvet in lep dan.

Meni pa tangice na moskem niso vsec,veliko bolj me rajcajo kaksne dobre oprijete boksarce, na njegovi sportni riti,mmmmmmmmmmm.Tangice so mi pa tko cist out na moskem res, nc seksi, prej vse ostalo.
Na ženski pa lepo,paše in res je dokler ne probas se jih ne navadis, mislis kako to lezejo ke nekam in kaksna groza so to,).

Moj bi me u rit sunil, če bi mu kupla tangice :)) Sicer pa mu jih tut sama ne bi, ker mi tangice na moškem niso niti mal všeč…velik lepše zgleda v oprijetih bokserkah 🙂

meni pa tangice na moskih sploh niso vsec-fuj!

Evo mene, zmeraj v tangicah.

Tudi meni moski s tangicami mi ni vsec, skoraj mi ze deluje pedersko. Crne oprijete boksarce so 100x boljse, vsaj meni, no.

Oprijete boksarce so zakon!

v tangicah bi me pa res presenetil……tko da bi se vprašala, pa jel to muško ili koji je k…..c

moj v tangicah? :):)
Meni niso všeč moške tangice in, če bi prišel k meni v tangicah, to ne bi bilo presenečenje, kvečjemu razočaranje,pa najbrž bi preverla, če ga je kaj v glavo zadelo 🙂 🙂 🙂

Jaz ne bi bila ravno razočarana, če bi se moj pojavil v tangicah, kvečjemu bi se fajn nasmejala… in ga prosila, naj si jih čim prej sleče ;)))

Blondy tvoj dragi je pa starokopiten in svetujem ti da mu kupiš dolge gate ali pa boxerice.Malo ga poduči kaj se nosi v današnjih časih.

tud men so bolj všeč oprijete bokserce al pa gate; ne vsake, ampak kakšni nižji modeli, Skiny ima na primer dobre gate! 😉
tangice na moških- fuj, fuj, fuj!!! ne glede na postavo!

Če bi moj prišel v tangicah sigurno ne bi bil trezen…
Meni osebno ni všeč; na ženski ritki pa ja; tudi sama jih nosim.

Tudi meni so tangice neskoncno vsec. Na zacetku mogoce res potrebujes nekaj casa, da se navadis na njih. Zatem pa kaj drugega sploh noces vec nositi. Vsaj jaz ne nosim vec nic drugega, sploh nimam vec nic drugega kot tangic v omari, pa to ze par let. Tudi pozimi. 🙂
Ne bi delal reklame, vendar so Skiny in Schiesser najboljse. Ce imas kaksne
cudne, potem je normalno, da se v njih ne mores dobro pocutiti. Ali pa res izgledas cudno ali “pedersko”. :-))
Pogumno!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close