Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Obvladovanje moškega nagona

Obvladovanje moškega nagona

Malo sem brala teme, in je bilo nekje nekaj pisano o tem, ali moški lahko (z lahkoto) obvladujete svoj moški nagon, torej ali lahko obvladujete svoj nagon po “parjenju”.

Torej, ga lahko? In če ga lahko, kako dolgo ga lahko?

Torej brez pripomočkov, brez samozadovoljevanja, brez ženske/drugega moškega…

Po parjenju? Je vsak tvoj otrok rezultat uspešnega parjenja? Tudi, če si dala narekovaje, se bere grozno.

Vprašaj svojega zakaj bi sploh moral krotiti svoj spolni nagon, če ima tebe?

Moj rekord je en mesec. Tko da ja, se da…

Vprašanje kontra: ga lahko obvladujete ženske?

Tretje vprašanje: zakaj nezmožnost obvladovanja moškega velja na splošno za nekaj negativnega medtem ko je pri ženskah obratno?

če ženska ne more obvladati spolnega nagona, postane prostitutka in veliko moških je srečnih. Moški, ki tega ne obvlada, pa misli, da ima pravico seksati za vsako ceno in na vsak način. če torej ne gre z lepa, gre z grda.

Nagoni so na splošno v redu stvar.
Tudi z nagonom po razmnoževanju ni nič narobe.

Vprašanje, kaj se tretira pod obvladovanje. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ko se sam od sebe začne postavljat ga potolčeš z lopato….. 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ko se sam od sebe začne postavljat ga potolčeš z lopato….. :D[/quote]

Pips :-))))

jst kot ženska ga ne morem oz. ne želim. zakaj bi??? 🙂 vsaj ne tako, kot je definirano v 1. postu. moram že močno zbolet, da je 1 teden suše. drugače pa vsakodnevno, včasih 3x/dan, včasih 3 dni nič, če sem par mesecev samska, se pač samozadovoljujem in nimam s tem nobenih problemov…

niti slučajno ne vem, zakaj bi se temu odpovedovala. razen neumnih stereotipov neumnih in nerazgledanih ljudi, ki mislijo, da se za ženske to ne spodobi in da sem se s tem priznanjem zgleda avtomatično oklicala za prostitutko, zame ni objektivnega razloga :)))) orgazem ima veliko psihofizičnih pozitivnih učinkov in še posebej bi se morali tega zavedat moški, če jim je kaj mar za zdravje mod, prostate in ostalih organov tam spodaj…

hočeš rečt, da so tiste tudi prostitutke, ki bi skoz nekaj rojevale?

Če ženska ne obvada spolnega nagona, postane nimfomanka. (in je tudi veliko moških srečnih :-)))
Prostitutke na rabijo spolnega nagona, samo kasirat morajo znat….

ti že (še) ne veš kaj je tvoje pravo poslanastvo in česa si v resnici želiš. Čakaj, da te on in mehankar v roke dobita. Ti bosta vse razložila.

hočeš rečt, da so tiste tudi prostitutke, ki bi skoz nekaj rojevale?[/quote]

rojevanje je zate enako seks?

o tem (obvladovanju nagona) lahko pišejo samo z vero, avtoritarnimi režimi, … zafrustrirani belci/ke ☺

jap… točno to me “zaostali” primerki že celo življenje prepričujejo :)))))))

Moški spolni nagon je zelo obvladljiva zadeva. Da je neobvladljiv, mislijo samo neumne ženske in kakšni mulci.

ti že (še) ne veš kaj je tvoje pravo poslanastvo in česa si v resnici želiš. Čakaj, da te on in mehankar v roke dobita. Ti bosta vse razložila.[/quote]

Sva dve taki :-))
Pa glih ne rabiva preveč razlage….

si pozabil omenit zahojene impotentne slovenske dripce, k jim itak ne stoji, da morajo kavsat tako, da ga med dve dilce privežejo. taki so komot lahko abstinenti en mesec. če je “treba” tudi 4.

si pozabil omenit zahojene impotentne slovenske dripce, k jim itak ne stoji, da morajo kavsat tako, da ga med dve dilce privežejo. taki so komot lahko abstinenti en mesec. če je “treba” tudi 4.[/quote]
nič nisem pozabil, izpustil … ☺

Verjetno je odvisno od več faktorjev: genske dispozicije (hormonalni sestav) ter seveda tudi različne potrebe po spolnosti, ki variirajo od posameznika do posameznika, starost moškega, zdravje moškega (kadilec, pije alkohol…), fizična aktivnost, čustveno razpoloženje in psihično stanje, določeno obdobje v življenju ….

Velika razlika je tudi med obvladovanjem in zatiranjem spolnega nagona, kjer je slednje škodljivo.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

hočeš rečt, da so tiste tudi prostitutke, ki bi skoz nekaj rojevale?[/quote]

rojevanje je zate enako seks?[/quote]

je možna posledica. al si mogoče ti še pri štorkljah?

če govoriš o belcih, potem tudi o sebi? al si se prefarbal :))))) aja, ti nisi ferski fanatik :)))

če govoriš o belcih, potem tudi o sebi? al si se prefarbal :))))) aja, ti nisi ferski fanatik :)))[/quote]

če se mi nastavljaš .. več boš dosegla na mailu

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close