Obvladovanje moškega nagona
Malo sem brala teme, in je bilo nekje nekaj pisano o tem, ali moški lahko (z lahkoto) obvladujete svoj moški nagon, torej ali lahko obvladujete svoj nagon po “parjenju”.
Torej, ga lahko? In če ga lahko, kako dolgo ga lahko?
Torej brez pripomočkov, brez samozadovoljevanja, brez ženske/drugega moškega…
jst kot ženska ga ne morem oz. ne želim. zakaj bi??? 🙂 vsaj ne tako, kot je definirano v 1. postu. moram že močno zbolet, da je 1 teden suše. drugače pa vsakodnevno, včasih 3x/dan, včasih 3 dni nič, če sem par mesecev samska, se pač samozadovoljujem in nimam s tem nobenih problemov…
niti slučajno ne vem, zakaj bi se temu odpovedovala. razen neumnih stereotipov neumnih in nerazgledanih ljudi, ki mislijo, da se za ženske to ne spodobi in da sem se s tem priznanjem zgleda avtomatično oklicala za prostitutko, zame ni objektivnega razloga :)))) orgazem ima veliko psihofizičnih pozitivnih učinkov in še posebej bi se morali tega zavedat moški, če jim je kaj mar za zdravje mod, prostate in ostalih organov tam spodaj…
Verjetno je odvisno od več faktorjev: genske dispozicije (hormonalni sestav) ter seveda tudi različne potrebe po spolnosti, ki variirajo od posameznika do posameznika, starost moškega, zdravje moškega (kadilec, pije alkohol…), fizična aktivnost, čustveno razpoloženje in psihično stanje, določeno obdobje v življenju ….
Velika razlika je tudi med obvladovanjem in zatiranjem spolnega nagona, kjer je slednje škodljivo.
Forum je zaprt za komentiranje.