Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Obvladovanje moškega nagona

Obvladovanje moškega nagona

Če citiraš ali povzemaš, je pošteno, da navedeš avtorja:).

Sicer se pa ne strinjam z napisanim. To je tako kot če bi rekel, da po takšnih in podobnih definicijah (če vzamem recimo primer neplodnosti) v Afriki ne bi bilo niti enega otroka. Pogoji za “razmnoževanje” so najslabši, a kljub temu imajo velik prirast.

:*****

:)))

rojevanje je zate enako seks?[/quote]

je možna posledica. al si mogoče ti še pri štorkljah?[/quote]

prepoved kontracepcije je bila domena moških.

je možna posledica. al si mogoče ti še pri štorkljah?[/quote]

prepoved kontracepcije je bila domena moških.[/quote]

a bejž???

ko MON_ovki tip omeni, da ga fedr goni, se ona naslednjih 100 let obnaša & hvali kot, da jin vsak dan vsaj 10 “umiri”
Vse ve, vse ji je jasno … le, da jo v frači pajčevina tišči se ne spomni ☺

Zakaj obvladovati spolni nagon???

ti že (še) ne veš kaj je tvoje pravo poslanastvo in česa si v resnici želiš. Čakaj, da te on in mehankar v roke dobita. Ti bosta vse razložila.[/quote]

Sva dve taki :-))
Pa glih ne rabiva preveč razlage….[/quote]Teoretične ali praktične? :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Zakaj obvladovati spolni nagon???[/quote]
Ker nisi žival?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

desc stopi na jarek (kot za popravilo avta), babnica pa mu z dvema cegloma udari po jajcih

emmm … ne, tale je, kako ujame kamelo ☺

vseeno pa mora babnica paziti kako grži cegle, da si ne polomi nohtov

V vojski JLA, kot mladenič, z najbolj trdim tičem _1 leto

Nikoli se nisem poglabljal v celibat. A kdo ve kako (mladi) zupniki obvladujejo svoje nagone?

Furajo safr, potem se jim pa tud drkat ne da.

najbolje ga obvladujam pri bejbah med njihovimi palci na nogah

Kateremu dedcu se pa da kr naprej po babah skakat. vsak normalen se naveliča tega. Tisti, ki trdi, da se ne naveliča, v resnici nikoli ni kaj prida skakal, ampak bolj sanjal. Vedno sem imel dva seksa tedensko polno kapo, tudi v svojih najbolj divjih cajtih.

Seks je zadeva, o kateri se kr naprej govori, od tod zgrešena predstava, da to vsi kr naprej počnejo, vsak dan, če pa ne počnejo, pa niso normalni.

V resnici kolk tolk redno seksajo samo največji frajerji, ki se jim da okoli bab skakat. 90% kekcev, ki se vrtijo okoli bab, je na ročni pogon, kljub trudu. Razen če se ne poročijo, kar slej ko prej tudi storijo, večinoma zaradi kroničnega pomanjkanja seksa, ki se jim vleče od mladosti dalje.

Če povem po pravici, odkar sem nehal seksat, se tudi samozadovoljujem zelo zelo redko. Ni treba, ker ni potrebe. In misli so jasnejše in čas imam za druge stvari, ki sem jih prej zanemarjal. Zdaj šele vidim, koliko energije so mi babe vzele, čeprav takrat nisem mislil tako.

@ kruto in resnično — vsaj jaz srečujem bejbe, ki me znajo vzpodbuditi tudi parkrat na dan ☺
tako, da ne delaj ekspertiz po svojih potrebah

Ce sem s zensko, ki me pali, mi tudi 1x na dan ni dosti.

Z napacno (razlicni razlogi) pa mi je ze 1x na mesec odvec. Pa se lahko vec cas po meni gola plazi. Se vstal se mi ne bi.

State of mind matters…

A res al kaj…kako si ti poseben…tič.

Povsem nepotreben komentar.

Če ne bi to rekel ravno ti, bi se še zamislila…

Tišina smrklja.

Obvladaj se:).

ti že (še) ne veš kaj je tvoje pravo poslanastvo in česa si v resnici želiš. Čakaj, da te on in mehankar v roke dobita. Ti bosta vse razložila.[/quote]

Sva dve taki :-))
Pa glih ne rabiva preveč razlage….[/quote]

to to to! si vzamemo kar zelimo 😛

tale post me je opomnu da je cas for me myself and I p0rnhub vabiiiii!:D

prvega pol leta v vojski nisem vsega skupaj 3x drkal, so nas nonstop terali in ni bilo nič zasebnosti, na WC ni bilo vrat, v sobi 40komadov. Tako, da se da obvladati če je treba in če drugače ne gre.
A zakaj bi, ko ni treba obvladovati tega, veš samo ti. Menim, da kot ženska to itak sprašuješ zato, da bi se naučila manipulirati, mar ne? Zakaj pa potem sploh privoliš v zvezo in se greš tozadevnih manipulacij? Če želiš eksperimentirati, pa si nabavi psa, pa še on se mi smili, ker če se kuzle gonijo, on pa mora biti nekje zaprt in “priden”, je to mučenje, saj je vonj psičke, ki se goni, zanj klic narave.
Kaj če bi tebi nekdo vedno nekaj pogojeval, ne bi mogla takrat ko ti je, ampak le takrat ko se druga oseba odloči v smislu . ja zdaj pa si bila pridna, sedaj lahko…

Jasno. Človek je edino bitje, ki je sposobno obvladat svoje nagone. Saj včasih bi tud najraje koga kresnil po nosu pa ga ne.

Najlažje se to da z dvigom zavesti, torej preko meditacije.

Ja, kaj pa ti toliko lajaš?
Glede na sosledje objavljenih prispevkov predvidevam, da je tale tema samo posledica firbca, ki se je it-ki zbudil, ko je brala poste uporabnika “kruto in resnično” – nekakšen zastavonoša forumske moške emancipacije.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close