Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek TREBUŠNI PLES

TREBUŠNI PLES

A ve katera, če mogoče kje v bližini Maribora, Ptuja ali Murske Sobote izvajajo tečaj trebušnega plesa?? ima katera kakšne izkušnje s tem, ali znanje? hvala za odgovore..lp janja

Jaz hodim v Slov. Bistrici. Trenutno imamo počitnice, ker je pač poletje in čas dopustov.

Lp, ina.

ina.

Kje v Bistrici? Jaz bi tudi hodila.

V stari telovadnici.

ina.

ina.

Kje se lahko prijavim? Pa koliko krat tedensko?

Kako je s tem v Ljubljani?

Tudi mene to grozno zanima za Ljubljano! Ful se mi zdi čuten ta ples…

Nekje sem brala, če se ne motim, da ta ples prvotno sploh ni bil erotičen in namenjen moškim, ampak so ga plesale ženske, ko je mogla kakšna roditi – s tem so ji kao pomagale.. Huh 🙂

To bi pa tudi mene zelo zanimalo ! Kje se je mogoče prijaviti?
Hvala za info in lep pozdrav!

V Sokol Tivoli v Ljubljani je blo, vsaj lani… Rabno danes sem brala, da pomaga krepit trebušne mišice in razgiba medenico, pa mišice na tem delu, in da zarad tega lažje rodiš..

Aja v MB je v pekarni, ampak so tudi počitnice.

lejla, bom vprašala če se še lahko prijaviš in kdaj. Po moje boš mogla počakat, da se začne. Če hočeš mi pusti mail, pa ti javim ko bo.

Je pa 1x na teden.

Lp, ina.

ina.

V Ljubljani je kar nekaj lokacij. Vem, da je potekal nekje na Viču, mislim da OŠ Bičevje. Plesni center Fredi v Zadobrovi ima tečaj trebušnih plesov, Plesni klub M, potem Inter-es, ….

Je zanimivo. 🙂

Kaj pa v Kr……..

Nursel ima v Lj in v Mb – poglej na internet.

Ja, ta ples ni namenjen za to, da se tipčkom slince cedijo zraven. Je izključno ženski ples, nemenjen notranji harmoniji in utrjevanju medeničnega dela, kar olajša porod. Ta ples so ženske plesale ena drugi oz. so ga plesale v skupin. Tako je bilo prvotno. Pol kasneje pa so si trebušne plesalke najemali razni sultani in takratne high soc. za krajšanje časa.
Full lep ples.

lp

Kaj pa na Goriškem, se kaj podobnega dogaja???

V Fitness klubu Otelo v Domžalah, Breznikova ul.17 je ob nedeljah zvečer. Hodijo vseh starosti, mislim da ima najstarejša okrog 60 let.
Tel: 721 80 38

barbara b.iz kje pa si?

Ženske ali raje ne bi v postelji malo bolj zaplesale in se pozabavale z vašimi partnerji in partnerkami,ne pa da zapravljate čas s trebušnimi plesi.Kaj pa moški?Seveda on gleda olimpijske igre in želi imeti mir,ve pa plesno trebušne plese vaditi.

Živjo!

A slučajno katera ve, če je kakšna možnost za trebušni ples v Celju ali Velenju?

jaz sem v društvu INTERES, sem pri Vesni, enkratni ženski,ki te nauči,da glava boli.Tiste,ki ste iz Lj, je najboljše da pogledate na internet kje je najbliže vašemu domu, plešem 3 leta..

Jaz hodim v Mariboru k Lejli že kakšno leto in pol, in je super. Ful dosti zna in nas je že kar dosti tudi naučila. Ima dve vrsti, za začetnike in nadaljevalnega.

Tisti ples v Pekarni v MB baje ni preveč dober. Ena moja kolegica je šla tja potem ko je najprej bila pri Lejli, ampak ji ni naš termin ustrezal, pa je šla na predstavitev tega plesa v Pekarni, pa ji ful ni bilo všeč.

Trenutno so seveda dopusti, zato sedaj v avgustu ni terminov, začeli pa bomo predvidoma enkrat v septembru.

Aja, ima pa v eni dvorani v fitnesu Megafit.

Če katero zanima, mi naj pošlje e-mail na mpajenk@hotmail.com, pa bom sporočila, ko bo začetek vaj.

LP

ojla!
a hodiš v bližini fužin?
koliko stane tečaj, kdaj se začne, če mogoče kaj več in še to, ker praviš da tam plešeš že 3 leta, ali je kaj nadaljevalnih tečajev, ali je vedno podobno.

sem v osnovni šoli MIRAN JARC, ob torkih je nadaljevalni,ob četrtkih pa za začetnice.Kupon je 1600 sit za uro in pol, če te ni imaš kupon za naslednjič.
Kuponov pa kupiš koliko pač lahko,mi se zmenimo,kupimo jih več pa nas pride ceneje. lp

tuki mate še en ples:
Egipčanski ples – orientalski ples
Tabor 13
Ljubljana

Info: 031/311-589 (Eva)

Spet neka moda!!! Prej latino, sedaj trebušnjaki.
Se vprašate če vam sploh kaj to pomeni ali greste zato, ker je IN??
Sindrom ovce.

Pocahontas, ne bodi tako zagrenjena, no. Ko ni bil trebusni ples v modi, ni sans, da je bil kaksen tecaj. Sedaj, ko pa je, je veliko tecajev in posledicno je tudi veliko interesa.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close