Po dolgem času…
sem vpisal v google tale čvek in pogledal forum in vidim da še skoz pacienti pišete ene in iste nebuloze… registriranih je še manj kot prej.
Bravo kaj vam je ratalo nardit iz chata. Dokler smo bli še pravi moški okrog je še šlo… Me prav zanima kak je z Daterjem. Trenutno ni ene teme na prvi strani ki bi bla vredna branja, stare teme bi ziher bil užitek it prebirat…
Sadni vidim da se še boriš z njimi, z mlini na veter a?
Pa Spider? Je še med živimi? Marihuanca/Fidelito?
Pozdrav še EnTipu in verjetno že dolgo izginulim tipkovnicaLG, Fotrov sine, exotic, AnaBanana, pa še koga bi našo če bi malo pobrskal po starih temah… ker te nove so prava žalost…
Morda s motim ampak imam občutek, da ste vseeno, večina vas, še vedno nekje tukaj oziroma na monu. Se pa skrivate za neprijavljenimi nicki. Veliko tukajšnjih akterjev je na SŠ čveku. Očitno ste si tukaj, po toliko letih, povedali kar ste imeli za povedat. Roko na srce, ste se eni večinoma ponavljali in tudi meni, ki vas že nekaj let samo berem, bili že rahlo dolgočasni, predvidljivi.
Gre se za to, da če greš prebirat “stare” teme, da vidiš kolko dosti bolj kvalitetno je blo vse skupaj, pa četudi (pre)večkrat podjebavanje in ponavljajoče… Sem včeraj za foro šel brat eno dooolgo temo, pa je proti tem vsem dejansko meka in vzor forumske debate.
Enovrstične replike in bedne ideje.
Saj morda jih je večina res še vedno okrog, sicer jaz nisem MONa odprl eno dobro leto, oz. bolje natančno odkar sem zadnjič napisal prispevek pod svojim nicknamom. Ponavljali s(m)o se ker pač eni niso zmogli doumet da je nekaj reala drugo pa fikcijska ideja 🙂 Ampak to je zdaj zgodovina.
Tako kot je dejstvo da čim smo se poslovili tisti ki smo bli najbolj napadeni je kvaliteta foruma šla samo še strmo navzdol(saj ne da je bila kdajkoli zavidljivo visoko), kot sem predvidel… ker mi “bedniki” smo bli ravno najbolj zanimivi, ne pa oni ta drugi 🙂 kot v reali!
Gre se za to, da če greš prebirat “stare” teme, da vidiš kolko dosti bolj kvalitetno je blo vse skupaj, pa četudi (pre)večkrat podjebavanje in ponavljajoče… Sem včeraj za foro šel brat eno dooolgo temo, pa je proti tem vsem dejansko meka in vzor forumske debate.
Saj morda jih je večina res še vedno okrog, sicer jaz nisem MONa odprl eno dobro leto, oz. bolje natančno odkar sem zadnjič napisal prispevek pod svojim nicknamom. Ponavljali s(m)o se ker pač eni niso zmogli doumet da je nekaj reala drugo pa fikcijska ideja 🙂 Ampak to je zdaj zgodovina.
Tako kot je dejstvo da čim smo se poslovili tisti ki smo bli najbolj napadeni je kvaliteta foruma šla samo še strmo navzdol(saj ne da je bila kdajkoli zavidljivo visoko), kot sem predvidel… ker mi “bedniki” smo bli ravno najbolj zanimivi, ne pa oni ta drugi 🙂 kot v reali![/quote]
No če smo pošteni, drugače se s strinjam s tabo, kar se tiče omenjenih akterjev, je postal tale čvek nekako predvidljiv. Manjkalo je novih tem, sveže krvi 🙂 . Ste pa bili taka skupina, da ste težko sprejeli nekoga novega. Ste funkcionirali, kot zakonca, ki se dobro poznata hehe..Škoda
@Nesamozavesten, meni se same javijo ;), sicer pa moja objava tu je imela potencialno praktično vrednost in smisel, ti tu le deliš misli, s čimer ni nič narobe, a da vsaj ne bi bile klišejske diagnoze do amena, polne predsodkov, neuporabne in predvidljive kot večerna tema.
Bral sem biografijo Special one Mourinha v času registracije in je to bila prva, mogoče ne najbolj posrečena ideja ob registraciji, ampak jaz stavim na vsebino ne na prvo žogo, predvsem pa poglej svoj nick, vesoljni paradoks, samozavestnež, ki ni samozavesten in hvali se z pomanjkanjem bontona. AJA, ti imaš ta nick kot šalo in res ti uspeva le da se nasmejemo po branju objave, ne nicka. Pa ne zato, ker bi bilo smešno, le patetična zguba si, famozna Pe..echka po Lepolaskini definiciji in če kaj, tu je nedvnomno zadela, seveda ne prvič in zadnjič, eprav se z mnogo njenih misli ne strinjam.
. Ampak sigurno je le eno, prav tebi ne bi škodi malce special one filozofije, ker ob branju tvojih nebuloz se vedno spomnim na enega zlorabljenega pitbulla in Shakespearov citat: “Suspicion always haunts the guilty mind”.
Vem, zdaj boš spet postavil sto bedastih izjav o meni in (dominantnih ženskah) ter cenenih misli, ker biti alfa samica je grdo, še bolj sram pa mora niti moške, ki so jim take všeč. Klasika nekoga, ki vidi ženske kot podrejene spolne objekte in potem je zelo užaljen, ko dobi nogo, ker se je ubožicam posvetilo in so bile sposobne kančka samospoštovanja.
Aloha! A laufa vse? Meni gre še lepše kot pred dobrim letom, zdaj delam še manj za isti keš… cilj je da pridem na 5 urni delovnik za 700€ neto…. če mi rata da pridem na sys opa za pol dela od doma sem pa tak zmagovalec, pa jim delam za 700€ samo naj me doma pustijo da od doma poštimam vse….
Jap točno to…. žalostna resnica, če pogledaš chat izpred 2-3 let napram temu zadnjih par mesecev recimo ali celo letos…. polom na celi črti.
…eto…berem Vas že par laških let…
Matkic pa ne de se te je lotil tale božični čas,sej večina kao veteranov je tle skoz in skoz ,le forume ste zamenjal,hja navada je železna srajca,in ne mi rečt da nisi skoz gledal z enim okom sem,….me pa zanima če že glih tko zagovarjate svoj jaz,po prijavljenosti,identifikaciji, dejmo pol še naše portrete,slikce,svojih najbližjih……mnejnje itaak ne šteje če ni …..
..samo danes…prijavljen…47/188/85….št.noge 46…št.trrr…..00000000,ulica bratov tatov,št.dol vkrali….
pa hvala bogu sn šajerc
…vsem lepe praznike,za nazaj in za naprej…:)
Ne bi vedo če je večina tle skoz in skoz, sem pa se ob eni priložnosti spomnil na besede Spiderja in Fidelita o babncah in tradicionalistih in nisem zmogo da se ne bi nasmejal, pa sem se odločo da vtipkam not tale člvek…
Briga mene za božič, sem ateist 🙂
Ma ta težnja po identifikaciji je prišla od dejstva da so eni pacienti skoz menjavali nickname sami sebi pritrjevali in nalagali in potrjevali teze itd… najbolj znana je bla debela starunklja aka ronka in še kdo, ne zato ker mnenje ne bi imelo tenje ampak zaradi spam/dupliranj mnenj 🙂
Nihče ni neusahljiv vir modrosti, čeprav se ti kdo zagabi po prvi objavi, druge pa bi bral v nedogled. Da je padla aktivnost modrecev gre razlog iskati tudi v precej platonskih naslovih tem in razlagah, še posebej neregistriranih uporabnikov z random uporabniškimi imeni in pogosto žaljivim tonom..
Bolj ali manj so se kresala mnenja na temo odnosov in partnerstva, valda da ne bo naslov “moški so takšni in takšni” samski smo zato in zato” ženske ste …..” privabil nekoga z vsebino. ker vsak človek je vesolje zase, omenjene teme so zelo kompleksne, razlage pa pogosto poenostavljene, brez globine kot, da pišemo o rezanju krompirja za pomfri. Normalno, da tak nivo odbija mnogo uporabni/kov/c, ki znajo napisati dosti uporabnega in praktičnega. To pa potegne za sabo maso radovednih bralcev in zdaj smo tu brez dogajanja že nekaj časa.
Da je padla obiskanost foruma so krivi tisti ki niso zmogli konstruktivne in objektivne debate 🙂 Ali pa so živeli v oblakih, seveda je potem prišlo tako daleč da smo vsi skupaj trolali en drugega 🙂
Tip, ki je nabutal par 100 postov na teden in vsakodnevno visi na forumu, ga je moral pogooglat, da je forum našel :))))) In hkrati nas hoče še prepričat, kako ga zadnje pol leta sploh ni prebiral medtem ko redno drgne F5, ker mu v lajfu itak nič ne dogaja :)))
Resnica je taka, da so vsi normalni pobje pobrali svoje punce in odšli silvestrovat, Matkič pa nima več kot za dva pira, tako da je ostal raje doma. Kar mu itak ustreza, ker je sociopat in socialno nekompetenten. Po lastnih besedah je v zadnjem letu napredoval samo toliko, da je postal še večji lenuh. Edini razlog, da ne piše več po forumu je, ker še niso izumili dovolj poceni naprave, ki bi njegove puhle misli prelila direkt v tekst. Tipkanje ali govorjenje je zanj pač prevelik napor.
Ooo Lepolaska, si nas spet blagoslovila? To je to! Spet ti je ratalo zadet ravno100% kontra…. jaz silvestrujem celo leto, za silvestrovo zvečer si pa oddahnem 🙂 sem že na šihtu spil dovolj…
Z F5 si se lepo opisala 🙂 komu si se prodala za čez silvestrovo da te ni blo do 2. januarja?
Tako kot je dejstvo da čim smo se poslovili tisti ki smo bli najbolj napadeni je kvaliteta foruma šla samo še strmo navzdol(saj ne da je bila kdajkoli zavidljivo visoko), kot sem predvidel… ker mi “bedniki” smo bli ravno najbolj zanimivi, ne pa oni ta drugi 🙂 kot v reali![/quote]
Vsi so še tu pod drugimi nicki, samo nažrli so se jih vsi, ker nimajo več kaj novega za povedat, le kdo bi bral monotone litanije, večne preprire in kot lajna ponavljajoče se teme…, a?
Forum je zaprt za komentiranje.