Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kje se zbirate SAMSKI MOŠKI (30-40 let)?

Kje se zbirate SAMSKI MOŠKI (30-40 let)?

Ok zdaj pa takole – moški dajte mi povedat.

Že lep čas delam na tem da spoznam moškega za trajno zvezo.

Kaj moški radi počnete v svojem prostem času in kje samske ženske iščete vi?

tisti, k jih jst poznam pa so samski, jih čakajo doma…

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

na slepo boš težko našla koga…
vseeno ti priporočam ali kakšno agencijo, ali kak internetni portal. tam so vsaj 80% res samski, povsod drugje sem jaz srečevala zgolj vezane.

Po moje v kakem pederparku.

Saj to vsi samski so samo doma in visijo na internetu.

Saj ni problem spoznati preko spleta, a pol se mi zdi da sem jaz ena izmed tisočih na spisku za probo katera bo prava. Tako me lahko tip za nos vleče še pol leta.

NA MON-U.

to tudi mene zanima!!!!

V kakih fitnesih (v kriznem obdobju po ločitvah,razhodih…), pa kafičih, kjer se zbirajo mlajše od njih, pa veliko se jih v tem obdobju začne ukvarjati z najrazličnejšimi športi, pa na MONu, …. ne v bistvu pojma nimam, ker sem ženska.

60 % moških, nas eno leto po vezavi, v zakonu ni zadovoljnih.

Torej, išči jih med poročenimi.

jaz sem tudi dolgo skeptično gledala na to… pa sem vseeno šla not…
je pa tako, da se nisem hotela prav dolgo dopisovat po netu, sem vztrajala na tem, da se hitro vidiva, da ne dajem kaj dosti na laskanje in pihanje na dušo, da sem imela točno pri sebi razčiščeno, kakšnega tipa sploh hočem….

pa vse to na stran, po mojem sem imela neznansko srečo vseeno, da sem našla pravega… ampak malo sreče pa tudi mora bit.
si je pa kar hitro po tem, ko sva se spoznala, zbrisal profil gor…

Kakor jaz vem se na MONU še noben ni z nobenim spečal 🙂

O ja, sta se spečala, Rok-1 in njegova mončica 🙂

O ja, sta se spečala, Rok-1 in njegova mončica :)[/quote]

Ja super!! Potem pa obema čestitke! Jima je že bilo potem tako namenjeno 🙂

Sama sem svojega staknila na fitnesu pozimi, po štirih letih samskega življenja.

A tudi prej sem se ubadala z istim problemom. Želela sem fanta, a ne tako, da bi že od samega začetka bilo razvidno, da hočem od tipa razmerje – taki portali kot so ona-on, so mi zato že v štartu odpadli. Prav tako imam slabe izkušnje s temi portali – na njih je veliko fuk fehtarjev,ki priznajo, da so vezani, a iščejo še naokoli, drugi, ki imajo punce, ne morejo prenehati obiskovati te portale in na njih še vedno iščejo ženske za rajcanje, prav tako nikakor ne moreš vedet, če te bo tip, ki se s tabo dobro razume preko neta, tudi vizualno privlačil – še posebno je pri meni problem, ki pod pritiskom, ko se srečam tako z nekom, nikakor ne morem razvit privlačnosti do nekoga.

Najbolje je, da se podaš v hobije, kjer je veliko moških – npr. igranje tenisa, vpiši se v kakšni tenis klub, tudi če še ne znaš, te bodo naučili. Preverljivo je v takih klubih dosti več moških kot žensk plus tega jih dosti igra tenis, ker imajo čas, ker še nimajo punce/družine. Vpiši se tudi v fitnes – in osredotoči se na mirne fante, ne na pozerje, ki jih je v fitnesih dosti.

Predvsem prvo poskušaj z random druženjem – tudi če te tip vizualno ne pritegne, se druži z njim, ne forsiraj samo druženja, iz katerega bi lahko nastalo razmerje. Včasih te zna presenetit, kaj izbere srce po pol leta prijateljskega druženja. In seveda vmes uživaj v samskem življenju 🙂

Hvala irena!!!

Če bi izvzela “trajno vezo”, bi bila takoj dost bolj zanimiva…

Zakaj zaboga babe niste sposobne jemat vezo in sex z nekaj distance in neresnosti…??

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Danes ob 20.h bo Anže Gallus Petelin razstavljal v 10. nadstropju Nebotičnika v Ljubljani. Katarina Čas bo povezovala. Če nič drugega, boste uživali v umetnosti. Obetajo glasbeno presenečenje.

Vabljeni-e!

Poznam dva fejst moška, od nekdaj samska, razgledana. Letos bosta oba dopolnila 40. A kaj, ko jaz nisem več samska :(((

od rok1?

Potem pa ne bit škrta in ju animiraj, da pišeta avtorici.:)
Si žalostna zato, ker nisi več samska? Sicer sta pa 2 in je bolje, da nisi samska.:)

Kje so? Seks iščejo na netu. DDDR je tipičen predstavnik moškega do 40 let. Tisti nad 40 bi še eno, ki bi kuhala in prala.:-)

DRRR je zelo NEtipičen predstavnik samskega moškega pred štirico…ne išče sexulje, ne gospodinje ampak druge izbrane atribute na njej…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

80% jih je fuk fehtarjev, nedoraslih maminih sinkotov, brez energije, labilnih, totalno čustveno otopelih, ki ne vedo kaj bi itd.

Dons sem pa res totalno optimistična:))).

On je preveč subtilen, če ne celo sublimen. Njegovo si predstavljam morda bolje, kot on sam.:)

zato, ker otroka načeloma nobena noče vzgajat z neresnim tipom, ki mislit sp***dit takoj, ko mu ne bo kaj všeč. in večina žensk si pač želi vezo in družino. tebi pač preostanejo tiste, ki jim do tega ni, kar pomeni, da išči punce pod 25 letom, ali pa ločene z že vsaj tremi otroci, ki bi rade občasen seks.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close